Nevaru salīdzināt skype un whatsapp, manā uztverē 2 dažādas lietas, kaut vai tāpēc, ka whatsapp liekas vairāk priekš telefona, turpretī skype - priekš datora. Skype izmantoju reti, nav īsti vajadzības, tomēr, ja gadās kāda sarakste, ko nevaru turpināt no datora, vai gribas datoru likt prom, piemēram, ejot gulēt, turpinu telefonā (manā telefonā gan skype aplikācijai ir reizēm tāda mode neparādīt, ka ir pienākusi ziņa). Whatsapp varētu drīzāk salīdzināt ar messenger, kur priekšroku noteikti dodu whatsapp. Kaut kas man messengerī nepatīk. Iespējams tas ir no vecā telefona laikiem, kur tā aplikācija visu laiku mēdza uzkārties. Tagad tā, protams, nenotiek, bet sajūta, ka whatsapp ir ātrāks un patīkamās, nekur nav pazudusi. :-) Pie tam messenger aplikācija arī lidz galam nav pilnveidota - bieži vien, kad atnāk ziņa un es pa taisno caur notification eju tajā iekšā (nevis garo ceļu - atbloķēt telefonu, atvērt aplikāciju, izvēlēties čatu), tad viņš turpina rādīt, ka ir jauna ziņa. Tādā gadījumā ir jāiziet no konkrētā čata (līdz visu sarakstam) un jāieiet vēlreiz tajā sarakstē, tad viņš to vieninieciņu noņem. Bet varbūt man ar telefoniem neveicas, vai mana karma nedraudzējas ar elektroniku (zinu tādus cilvēkus, kas var vienkārši paņemt telefonu rokā, un tas vienkārši nestrādā, lai gan citam cilvēkam nekādu problēmu tik tikko nebija). :-D