Noskatījos filmas treileri, pašu filmu gan neesmu redzējusi vēl. Izlasīju komentārus, jāsaka, ka diezgan drausmīgi lasīt tik nicinošus komentārus.
Patiesībā, runājot par atkarībām ir jāatceras, ka tas ir process smadzenēs, kas notiek pēc konkrētas secības galvā un mums nevienam nav svešs. Narkomānija ir tāda pati atkarība kā alkoholisms, atkarība no azartspēlēm, seksa, datorspēlēm, šokolādes (cukura), cigaretēm, kafijas, arī atkarība no interneta un sēdēšana kosmo ir sava veida atkarība.
izlasot dažu cilvēku komentārus es saskumu, apzinoties cilvēku šauro domāšanas prizmu.
Es esmu dzīvē sastapusies ar radinieku un draugu pašnāvībām, kas ir saistītas ar dažādām atkarībām.
Manuprāt, vienīgais faktors, kas runā par cilvēka personības cilvēcību ir spēja uz citiem cilvēkiem skatīties, kam ir atkarību problēmas, kā uz normāliem, parastiem cilvēkiem, tādiem pašiem kā mēs.
Atkarība ir psiholoģiska slimība, manuprāt nicinoši izteikumi par atkarību cilvēkiem ir tas pats, kas nievāt, piemēram, bērnu, kas ir slimu ar autismu, vai cilvēku ar dauna sindromu, vai jebkādu citu klīnisku saslimšanu.
Protams, ka atkarībnieki neizraisa cilvēkos tūlītēju patiku, sastopoties ar tādu, bet then again, es arī cilvēks, kam uz sejas ir audzējs uz sejas vai milzīgas apdegumu rētas uz ķermeņa/sejas neizraisa patīkamu klātbūtnes efektu, bet tas nekādā gadījumā nenozīmē, ka par šiem cilvēkiem var izteikties pazeminošā manierē.