Frāze"Tikko no Vācijas" man momentā liek uzmanīties.:-D Man personīgi mīnuss ir krāsa un ekspluatācijas izmaksas. Rezerves daļas un apkope ir dārga. Vispār laba un uzticama mašīna, neko daudz sliktu nevaru pateikt.
Manuprāt, Volvo ir laba mašīna. Ja būtu aktuāli, visticamāk, iegādātos Volvo.. forši arī, ka dīzelis.. sanāks ekonomiskāk. Tā mugurpuse ir ērta, ja reizēm jāpārvadā suns :) Neslikta izvēle, ja patīk braukt ar manuālo :)
Nu, kas kuram ir dārgi un kur remontē. Es precīzi cenas nezinu, bet vienmēr, kad draugs savam volvo kaut ko dara, tad tas ir 2 vai 3 reizes dārgāk kā man.:-D Piemēram, manam korejietim tehniskā apkope 85, šim 200.
Tas būs pārsteigums sievai? Vari jau joka pēc pētīt kopā ar viņu mašīnas un paklausīties viņas domās :) Bet volvo man šķiet tāda stabila un jauka mašīna priekš sievietes :)
Ja nopietni, tad man Volvo ļoti patīk. Pašai ir golfs, bet pēdejā laikā pārsvarā izmantoju vecāku Volvo. Vienīgi man bija nedaudz grūti pierast, likā nedaudz par stingru. Nav tik "maiga" braukšana. Ja nemaldos, tad Volvo ir visdrošākās mašīnas.