Haha, tu vēl esi tajā vecumā, kad šķiet - pamainīsi izskatu un visa dzīve pamainīsies :D Nebūs tā.
Neuztraucies par to, ka nevari ģērbt īsus svārkus. Es arī nevaru līdzīgu iemeslu dēļ. Kādreiz bija škrobe, bet tad es sapratu, ka ir taču tik daudz modernu bikšu, garu svārku, un jebkurā gadījumā gari apģērbi izskatās elegantāk nekā minikleita. Ļoti daudzas meitenes, kas miņukus ģērbj, manuprāt, daudz labāk izskatītos pusgarās/garās kleitās. Ja ļoti gribi ģērbt īsus šortus, nēsā mājās (es tā daru), vai arī nospļaujies par sabiedrības viedokli par tām strijām (man gan šķiet, ka vairākums tāpat neko nepadomās) un ģērb.
Jebkurā gadījumā... sameklē instagramā vai jebkur citur cilvēkus, kuru stils tev patīk, un mēģini paņemt ko sev. Bet pārāk daudz nepūlies. Es skolu pabeidzu pirms 6 gadiem un tici man - ko kurš ģērba neatceros un man vienalga (lai gan toreiz nebija), visvairāk atceros tikai foršus notikumus no skolas, pasākumus, draugus utt. Have fun, neiespringsti uz izskatu tik daudz! P.S. Tev foršs stils