♥ Cosmo atmiņu klade piektklasnieču stiliņā ♥

Reitings 1540
Reģ: 16.09.2014
Vakar bija diskusija par atmiņu kladēm un tajā bija daudz jautājumu.
Žēl, ka anketēšana izgāzās, jo bija pārāk privāti jautājumi, bet vispār, manuprāt, doma ir interesanta un nostaļģiju uzdzenoša, tāpēc pievienošu savu anketas versiju :)
1. Cik tev ir gadu?
2. Kurā valstī pārsvarā uzturies?
3. Kāds ir tavs mīļākais ēdiens un dzēriens?
4. Kā tu raksturotu savu ģērbšanās stilu vienā teikumā?
5. Vai tev ir mājdzīvnieki? Kādi, kā sauc?
6. Kādā nozarē tu strādā vai mācies? (profesiju nevajag, tikai nozari, piemēram, IT)
7. Cik pilsētas tu esi apciemojusi ceļojot? Kura bija tava mīļākā un kāpēc?
8. Ja tu laimētu miljons eiro, kas būtu pirmais, ko tu darītu ar šo naudu?
9. Kāds mūzikas žanrs tev patīk visvairāk?
10. Kāda bija tava mīļākā multfilma bērnībā?
11. Ja tu varētu pārvērsties par dzīvnieku, kurš dzīvnieks tu gribētu būt?
12. Kāds bija tavs mīļākais mācību priekšmets skolā?
13. Kad tu biji maza, cik gados tu domāji, ka apprecēsies?
14. Kura bija tava mīļākā bērnības spēle?
15. Protams - Cosmo simpātija/antipātija. Bet, lai nebūtu kašķis, mēs varētu likt vienā čupā visu, tas nozīmē, ka ierakstītie var būt gan, gan :D Tātad, ja esi ierakstīts, tas ir, 50/50. Vajag taču intrigu un iemeslu rakstīt privātas vēstules. Noslēpumiņi, kā jau kārtīgiem piektklasniekiem (l)
16. No kā tev ir bail? (augstums, tumsa, mācību mašīnas u.tml.)
17. Cik sen tu esi cosmo?

Paldies par piedalīšanos atmiņu klades veidošanā! (l)(l)
18.08.2016 16:48 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
1.24
2.Latvijā
3. sušī, basmati rīsi, vista, šokolāde VISUR! Un augļi (izņemot bumbieri)
4.Sportiski vai klasiski
5.Nav
6.Tiesībsargājoša iestāde
7. Ļoti daudz pilsētās esmu bijusi, bet mīļākā ir dzimtā pilsēta :)
8.Nopirktu mammai visu ko sirds kāro (l) noteikti viņu lurinātu. Pēc tam domātu, kur ieguldīt.
9. Praktiski visi, izņemot metālu. Tas manī raisa agresiju nosist kādu ar to ierīci, kas atskaņo tās šausmas :D
10. Džungļu Džordžs vai Džordžs no džungļiem. Nesen ar māsu tieši skatījāmies :D
11.Puma
12.Sports un krievu valodu, abās man bija ļoti labi pasniedzēji, kas bija vīrs ar sievu!
13. 22 :D likās, ka cilvēki tad jau ir veci. Es ļoti atvainojos!
14. Spēlēt kazakus razboiņikus. Tā es tiku pie smadzeņu satricinājuma, bet toreiz tas bija to vērts :-P
15. Rvis, Ķiršu zēns
16. Bail man ir no augstuma un čūskām.
17.Kādus 4 gadus laikam
18.08.2016 18:11 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
1. Cik tev ir gadu? 22
2. Kurā valstī pārsvarā uzturies? Latvija
3. Kāds ir tavs mīļākais ēdiens un dzēriens? Katru dienu varētu ēst kartupeļu pankūkas
4. Kā tu raksturotu savu ģērbšanās stilu vienā teikumā? Viss atkarīgs no noskaņojuma un laikapstākļiem.
5. Vai tev ir mājdzīvnieki? Kādi, kā sauc? Nu jau vairāk kā 3 gadus nav.
6. Kādā nozarē tu strādā vai mācies? (profesiju nevajag, tikai nozari, piemēram, IT) Žurnālistika
7. Cik pilsētas tu esi apciemojusi ceļojot? Kura bija tava mīļākā un kāpēc? Nevaru teikt, ka daudz. Bet no ārzemēm - Kopenhāgena patīk.
8. Ja tu laimētu miljons eiro, kas būtu pirmais, ko tu darītu ar šo naudu? Nopirktu sev un vecākiem māju Latvijā.
9. Kāds mūzikas žanrs tev patīk visvairāk?Sintpops
10. Kāda bija tava mīļākā multfilma bērnībā? Tom&Jerry
11. Ja tu varētu pārvērsties par dzīvnieku, kurš dzīvnieks tu gribētu būt? Kaķis
12. Kāds bija tavs mīļākais mācību priekšmets skolā? Ķīmija
13. Kad tu biji maza, cik gados tu domāji, ka apprecēsies? 22
14. Kura bija tava mīļākā bērnības spēle? Badmintons
15. Protams - Cosmo simpātija/antipātija. Bet, lai nebūtu kašķis, mēs varētu likt vienā čupā visu, tas nozīmē, ka ierakstītie var būt gan, gan Tātad, ja esi ierakstīts, tas ir, 50/50. Vajag taču intrigu un iemeslu rakstīt privātas vēstules. Noslēpumiņi, kā jau kārtīgiem piektklasniekiem Manas simpātijas noteikti ir Peka, Mincis, Heartkiller. Antipātija - Ķiršu zēns
16. No kā tev ir bail? (augstums, tumsa, mācību mašīnas u.tml.) Knišļi
17. Cik sen tu esi cosmo? Kopš 2013. gada
18.08.2016 18:13 |

Reitings 1321
Reģ: 03.11.2015
1. Man ir 22
2. Latvijā, bet palēnām arī Zviedrijā
3. Kūciņas :-D
4. Sievišķīgs un klasisks ar daudz rozā elementiem
5. Man ir suns
6. Medicīna
7. Nezinu, vai ir mīļākā
8. Ietu pirkt kurpes :-D
9. Rokmūzika
10. Sūklis Bobs
11. Gan jau par bruņurupuci. Viņi ilgi dzīvo, man liekas
12. Bioloģija
13. 20(?)
14. Paslēpes
15. Ir daudz foršu un atsaucīgu cosmiešu. Patīk ābolmaize, AG, Story, cormeum, Rīdziniece, Mad, marissa. Gan jau daudzus aizmirsu vēl. Bet tiešām daudz jauku meiteņu.
16. Čūskas, kaķi un augstums
17. Gadu?
18.08.2016 18:15 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
1. Cik tev ir gadu? 28
2. Kurā valstī pārsvarā uzturies? Latvijā
3. Kāds ir tavs mīļākais ēdiens un dzēriens? Plovs un vīns. (ne kopā :-D )
4. Kā tu raksturotu savu ģērbšanās stilu vienā teikumā? Sportisks/klasisks
5. Vai tev ir mājdzīvnieki? Kādi, kā sauc? Suns un kaķis.
6. Kādā nozarē tu strādā vai mācies? (profesiju nevajag, tikai nozari, piemēram, IT) Šobrīd nestrādāju. Izglītība ir PR.
7. Cik pilsētas tu esi apciemojusi ceļojot? Kura bija tava mīļākā un kāpēc? Skaitu nenosaukšu-daudz. Visvairāk sirdī joprojām Liepāja-dzimtā.
8. Ja tu laimētu miljons eiro, kas būtu pirmais, ko tu darītu ar šo naudu? Daļu summas ziedotu kādai dzīvnieku patversmei. Un arī sarīkotu svētkus sev, ģimenei, draugiem.
9. Kāds mūzikas žanrs tev patīk visvairāk? Populārā mūzika
10. Kāda bija tava mīļākā multfilma bērnībā? Flinstoni
11. Ja tu varētu pārvērsties par dzīvnieku, kurš dzīvnieks tu gribētu būt? Suns. Visu laiku esi priecīgs, Tevi mīl un nekas daudz nav jādara. :D
12. Kāds bija tavs mīļākais mācību priekšmets skolā? Literatūra, krievu valoda.
13. Kad tu biji maza, cik gados tu domāji, ka apprecēsies? 25-tad, kad būšu jau pavisam veca. :D
14. Kura bija tava mīļākā bērnības spēle? Kalimbambam
15. Protams - Cosmo simpātija/antipātija. Es tikai simpātijas. Miamo, wee, cormeum, Kampanella, Apple Pie, callmetwisted, buuu, Mexikanka, Story. Droši vien kādu vēl aizmirsu. Daudz foršu meiteņu šeit. Ā, Štanks. :-D
16. No kā tev ir bail? (augstums, tumsa, mācību mašīnas u.tml.) Augstums, visādi rāpuļi.
17. Cik sen tu esi cosmo? No 2013. gada.
18.08.2016 18:20 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Daudz foršu meitenu - ā, Štanks :-D:-D:-D:-D
Marissa, plovs ar vīnu varētu būt labi :D
Tā kalimbambam ir tā, kur kaļimbambam .. kaut kādi vārdi vēl, un beigās Marissa sjuda? :D
18.08.2016 18:23 |

Reitings 4962
Jā, Apple, spēle tā pati. :D Es tāpēc Štanku pēc meitenēm, lai neapvainojas. :-D
18.08.2016 18:27 |

Reitings 12990
Un tam cilvēkam bija jāskrien, pārējiem jānotur, vai ne? Tā labā bija :D Man patika.
18.08.2016 18:28 |

Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
1. Cik tev ir gadu?
2O
Latvijā.
Bulgurs un kabaču sautējums. Mīļākā dzēriena nav.
Pa vienkāršo!
Kaķis. Vārdu neteikšu.
6. Kādā nozarē tu strādā vai mācies? (profesiju nevajag, tikai nozari, piemēram, IT)
Studēju humanitārās zinātnes.
Pilsētas būtu ārkārtīgi grūti uzskaitīt, jo katrā valstī pa pārītim noteikti. Visvairāk patika Faro Portugālē. Laikapstākļi super, daba arī!
Pasūtītu daudz lidmašīnas biļešu sev un ģimenei un dažādām valstīm, norezervētu viesnīcas un lidotu tērēt savu miljonu!
indie rock
Tarzāns un Princese gulbis.
Kaķis.
Literatūra.
~21 (??)
12 puļķīši un gurķi!
15. Protams - Cosmo simpātija/antipātija. Bet, lai nebūtu kašķis, mēs varētu likt vienā čupā visu, tas nozīmē, ka ierakstītie var būt gan, gan Tātad, ja esi ierakstīts, tas ir, 50/50. Vajag taču intrigu un iemeslu rakstīt privātas vēstules. Noslēpumiņi, kā jau kārtīgiem piektklasniekiem
Nordicbelle, Inga88
No tumsas
3 gadus
18.08.2016 18:29 |

Reitings 4962
Vispār esmu nepareizi uzrakstījusi-kalimbamba.
18.08.2016 18:30 |

Reitings 12990
Wow, it changes everything :D
18.08.2016 18:31 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
1. Cik tev ir gadu? 23
3. Kāds ir tavs mīļākais ēdiens un dzēriens? Kāpostu tīteņi un ūdens ar citronu :D
4. Kā tu raksturotu savu ģērbšanās stilu vienā teikumā? Pārsvarā smart casual ar meitenīgu vai mazliet pancisku piesitienu, grūti raksturot
5. Vai tev ir mājdzīvnieki? Kādi, kā sauc? Nav
6. Kādā nozarē tu strādā vai mācies? (profesiju nevajag, tikai nozari, piemēram, IT) Finanses
7. Cik pilsētas tu esi apciemojusi ceļojot? Kura bija tava mīļākā un kāpēc? Lai gan ceļojusi esmu pietiekami daudz, mīļāka par citām vienmēr ir Valmiera
8. Ja tu laimētu miljons eiro, kas būtu pirmais, ko tu darītu ar šo naudu? Nopirktu mammai māju
9. Kāds mūzikas žanrs tev patīk visvairāk? Indie rock
10. Kāda bija tava mīļākā multfilma bērnībā? Tom and Jerry
11. Ja tu varētu pārvērsties par dzīvnieku, kurš dzīvnieks tu gribētu būt? Kaķis
12. Kāds bija tavs mīļākais mācību priekšmets skolā? Latviešu valoda
13. Kad tu biji maza, cik gados tu domāji, ka apprecēsies? Nedomāju vispār :D
14. Kura bija tava mīļākā bērnības spēle? Sālsstabi
15. Protams - Cosmo simpātija Diamonda*, Cukurvāvere, Neons, MoonLady, Blanša un citas
16. No kā tev ir bail? (augstums, tumsa, mācību mašīnas u.tml.) No elektrības
17. Cik sen tu esi cosmo? No 2014. gada
18.08.2016 18:32 |

Reitings 4962
Wow, it changes everything

Cilvēki nesapratīs, ko es ellē esmu spēlējusi. :-D
18.08.2016 18:35 |

Reitings 12990
Nu re, es sapratu :D
18.08.2016 18:39 |

Reitings 901
Reģ: 17.03.2016
Apple_pie manu suncenīti arī sauca Čita! (l) nomira, kad man bija 16, bet bija dikti mīlīgs suncis.
1. Cik tev ir gadu? 21
2. Kurā valstī pārsvarā uzturies? Latvijā. Cenšos reizi gadā arī uz Īriju aizšaut.
3. Kāds ir tavs mīļākais ēdiens un dzēriens? Krabju salāti un kafija
4. Kā tu raksturotu savu ģērbšanās stilu vienā teikumā? Ģērbjos vienmēr tā, lai man ērti un nekas, ka citreiz pēc bomža izskatos :D
5. Vai tev ir mājdzīvnieki? Kādi, kā sauc? Ir suncenīte Frīda.
6. Kādā nozarē tu strādā vai mācies? (profesiju nevajag, tikai nozari, piemēram, IT) -
7. Cik pilsētas tu esi apciemojusi ceļojot? Kura bija tava mīļākā un kāpēc? Neesmu īpaši daudz ceļojusi, bet mīļākā pilsēta ir Rīga, pavisam noteikti.
8. Ja tu laimētu miljons eiro, kas būtu pirmais, ko tu darītu ar šo naudu? Daļu atstātu sev un draugam, daļu drauga mammai, daļu manai mammai un kādu daļu atstātu meitiņai. Īsāk sakot - sadalītu visiem pa draudzīgo :D
9. Kāds mūzikas žanrs tev patīk visvairāk? Nav tāda
10. Kāda bija tava mīļākā multfilma bērnībā? Pokemoni
11. Ja tu varētu pārvērsties par dzīvnieku, kurš dzīvnieks tu gribētu būt? Suns
12. Kāds bija tavs mīļākais mācību priekšmets skolā? Angļu valoda, jo tas bija vienīgais priekšmets, kur visu sapratu 100% :D
13. Kad tu biji maza, cik gados tu domāji, ka apprecēsies? 18 :D
14. Kura bija tava mīļākā bērnības spēle? Tautasbumba
15. Protams - Cosmo simpātija/antipātija.
Simpātijas - Agresīvā Grūtniece, 57days, Story, marissa, apple_pie, cormeum, kiwwi, Neons, arieta un vairs nenāk prātā, bet daudz :D
No tā, ka nomiršu mokošā nāvē :D Vēl no kukaiņiem (īpaši zirnekļiem), tumsas un no līdzcilvēku nāves.
Samērā nesen - tik no šī gada marta. Piereģistrējos grūtnieču beztēmas dēļ, paliku foršo meiteņu dēļ :D
18.08.2016 18:40 |

Reitings 646
Reģ: 23.02.2015
. Cik tev ir gadu? 28
3. Kāds ir tavs mīļākais ēdiens un dzēriens? Pēdējā laikā frī kartupeļi ar cūkgaļas šašļiku.
4. Kā tu raksturotu savu ģērbšanās stilu vienā teikumā? Ikdienišķs
5. Vai tev ir mājdzīvnieki? Kādi, kā sauc? Kaķis.
7. Cik pilsētas tu esi apciemojusi ceļojot? Kura bija tava mīļākā un kāpēc? Neesmu bijusi ārzemēs.
8. Ja tu laimētu miljons eiro, kas būtu pirmais, ko tu darītu ar šo naudu? Nopirktu māju.
9. Kāds mūzikas žanrs tev patīk visvairāk? Nezinu.
10. Kāda bija tava mīļākā multfilma bērnībā? Trustītis Rodžers un Karalis lauva.
11. Ja tu varētu pārvērsties par dzīvnieku, kurš dzīvnieks tu gribētu būt? Kaķis.
12. Kāds bija tavs mīļākais mācību priekšmets skolā? Vizuālā māksla.
13. Kad tu biji maza, cik gados tu domāji, ka apprecēsies? 30
14. Kura bija tava mīļākā bērnības spēle? Neviena.
15. Protams - Cosmo simpātija/antipātija. Bet, lai nebūtu kašķis, mēs varētu likt vienā čupā visu, tas nozīmē, ka ierakstītie var būt gan, gan Tātad, ja esi ierakstīts, tas ir, 50/50. Vajag taču intrigu un iemeslu rakstīt privātas vēstules. Noslēpumiņi, kā jau kārtīgiem piektklasniekiem
17. Cik sen tu esi cosmo? no 2016.gada.
18.08.2016 18:42 |

Reitings 328
Reģ: 21.01.2013
1. Cik tev ir gadu? 26
3. Kāds ir tavs mīļākais ēdiens un dzēriens? Dažādi svaigo dārzeņu salāti
4. Kā tu raksturotu savu ģērbšanās stilu vienā teikumā? Sievišķīgs
5. Vai tev ir mājdzīvnieki? Kādi, kā sauc? Kaķis Ēridans
6. Kādā nozarē tu strādā vai mācies? (profesiju nevajag, tikai nozari, piemēram, IT) Kultūra
7. Cik pilsētas tu esi apciemojusi ceļojot? Kura bija tava mīļākā un kāpēc? Ceļoju ļoti nelabprāt
8. Ja tu laimētu miljons eiro, kas būtu pirmais, ko tu darītu ar šo naudu? Nopirktu cirsmu
9. Kāds mūzikas žanrs tev patīk visvairāk? Rokmūzika
10. Kāda bija tava mīļākā multfilma bērnībā? Neatceros multeni, bet patika "Soli pa solim"
11. Ja tu varētu pārvērsties par dzīvnieku, kurš dzīvnieks tu gribētu būt? Kāds putns varbūt
12. Kāds bija tavs mīļākais mācību priekšmets skolā? Visi vienādi patika
13. Kad tu biji maza, cik gados tu domāji, ka apprecēsies? Domāju, ka nekad neprecēšos un vispār man attiecību nebūs
14. Kura bija tava mīļākā bērnības spēle? Cirks
15. Protams - Cosmo simpātija/antipātija. Nav
18.08.2016 18:42 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Labi, man tāpat darīt nav ko. Ārā līst, strādāt negribās, esmu mājās viena ar kaķi. Tad nu laika kavēšanas nolūkos, un meklējot iedvesmu strādāšanai, lai iet, joka pēc.
1. 27
2. Latvijā
3. Manas garšas kārpiņas aizkustina vidusjūras virtuve.
4. Ģērbjos vadoties pēc noskaņojuma. Jo drūmāka diena, jo sarkanākas kurpes. :D
5. Man ir burvīgs, neatkārtojams kaķis un akvārijs ar samiem.
6. Kultūra, šovbizness.
7. Kas to lai zin... :) Ir gadījies pabūt viskaut kur. Saskaitīt būs pagrūti.
8. Visticamāk nopirktu kādu īpašumu.
9. Man patīk dažāda mūzika. Klasiskā, regejs, blūzs, folkmūzika. Smagā mūzika un elektronika gan manu sirdi nesildas.
10. Nenāk prātā neviena konkrēta multene. Skatījos visu, ko deviņdesmitajos rādīja. Bet no bērnu filmām man ļooti patika Bezgalīgais stāsts.
11. Es noteikti būtu kaķis. Vai sliņķis.
12. Literatūta
13. 30
14. paslēpes
15. Štanks ir mana platoniskā love.
16. No bitēm
17. pff.. who cares?
18.08.2016 18:43 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
1. ap 30;
2. LV;
3. kā lai salīdzina šokolādes fondantu ar gardi pagatavotu zivi vai medījumu? Garšo man ļoti dažādi ēdieni;
4. klasisks;
5. nav;
6. IT un NĪ;
7. visai garš saraksts; mīļākā varētu būt Londona, jo tur esmu dzīvojis un strādājis;
8. noteikti šos līdzekļus investētu ar zemu risku - pat tad, ja esmu ārkārtīgi piesardzīgs un sagaidu tikai 2% peļņu gadā, vienalga tie ir ~ 1 700 euro mēnesī - nebūt ne sliktākie ienākumi;
9. tādu, kas mani iedvesmo, sniedz patīkamas emocijas un baudījumu;
10. Laikam jau "Flinstoni" - skatījos tos "Cartoon Network" un apguvu angļu valodas pamatus;
11. Grenlandes haizivs, jo var nodzīvot vairākus gadsimtus;
12. fizika, matemātika, informātika un ķīmija;
13. domāju, ka nekad neprecēšos - šāda doma man bijusi, kopš sevi vien atceros, tiesa, pēdējos gados savus uzskatu esmu nedaudz mainījis;
14. šahs, dambrete;
15. simpātijas: dreambig, Alexxa, KitijaK, blackone, Dark_Lady, Mistel, Ophelia, Adventi, kiwwi un vēl dažas meitenes. Visas uzreiz nosaukt nevaru. Par antipātijām paklusēšu.
16. no nāves, vecuma, ciešamām, slimībām utt.
17. kopš 2014. gada.
18.08.2016 18:45 |

10 gadi
Reitings 73
Reģ: 29.01.2009
1. Cik tev ir gadu?
29
Vācijā
Rukolas pica un Apero Spritz
Nenoteikts
Nav. Diemžēl
Veselības aprūpe
Nevaru saskaitīt. Daudzas ir patikušas, grūti tagad vienu izdalīt... Varbūt Barselona
Nopirktu kādu nekustamo īpašumu
Pops
Skatījos vairākas, bet arī acīmredzami nav favorītes
Kaķis
Literatūra
24/25
Dažādas lomu spēles
15. Protams - Cosmo simpātija/antipātija.
Nav īpašu emociju... Sorry
Atbildība
Sen, bet es daudz vairāk lasu. Un tikai pa retam atveru muti... ups – klaviatūru :D
18.08.2016 18:45 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Aaaa, cik forša tēma! Man tā patika atmiņu klades :)
1. Cik tev ir gadu? 20
2. Kurā valstī pārsvarā uzturies? Latvijā :)
3. Kāds ir tavs mīļākais ēdiens un dzēriens? Uhhh... ja jānosauc viens, tad skābeņu zupa un ūdens ar citronu/laimu/greipfrūtu
4. Kā tu raksturotu savu ģērbšanās stilu vienā teikumā? Ērti un vienkārši pasteļtoņos.
5. Vai tev ir mājdzīvnieki? Kādi, kā sauc? Patlaban nav.
6. Kādā nozarē tu strādā vai mācies? (profesiju nevajag, tikai nozari, piemēram, IT) Komunikācija, SA :)
7. Cik pilsētas tu esi apciemojusi ceļojot? Kura bija tava mīļākā un kāpēc? Uj, daudz! :) Mīļākā laikam tomēr Jelgava, jo tik daudz foršu atmiņu, zaļš un forši te.
8. Ja tu laimētu miljons eiro, kas būtu pirmais, ko tu darītu ar šo naudu? Pārskaitītu daļu vecākiem, ieliktu krūtis un iegādātos vai nu dzīvesvietu Rīgā, vai auto.
9. Kāds mūzikas žanrs tev patīk visvairāk? EDM
10. Kāda bija tava mīļākā multfilma bērnībā? Teletūbiji
11. Ja tu varētu pārvērsties par dzīvnieku, kurš dzīvnieks tu gribētu būt? Suns
12. Kāds bija tavs mīļākais mācību priekšmets skolā? Vecākajās klasēs - literatūra.
13. Kad tu biji maza, cik gados tu domāji, ka apprecēsies? Nebiju par to aizdomājusies :D
14. Kura bija tava mīļākā bērnības spēle? Paslēpes!
15. Protams - Cosmo simpātija/antipātija. Favel, Laa, MoonLady hanna!, marissa, khkh, arieta, Mademosielle, Rene, undersun, Kristīna! (es NOTEIKTI kādu aizmirsu (t))
16. No kā tev ir bail? (augstums, tumsa, mācību mašīnas u.tml.) Tumsa un paniskas bailes no pelēm/žurkām.
17. Cik sen tu esi cosmo? Ļoti sen. Kopš aptuveni 2009/2010. gada.
18.08.2016 18:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)