Ārpus jūsu līgas

Reitings 19
Reģ: 11.08.2016
Gribēju pavaicāt, vai ir kādreiz licies, ka noskatītais vīrietis ir "ārpus jūsu līgas"? Es nerunāju par iekšējām pārliecības problēmām, bet racionālu spēju uztvert to, ka - jā, varbūt šobrīd neesmu vizuāli/emocionāli vienā līmenī ar to cilvēku. Un, ja tā kā ar to cīnīties vai nemaz necīnīties? Ja tik tiešām ir simpātijas pret to otru cilvēku.
16.08.2016 16:46 |

Reitings 569
Reģ: 01.08.2016
Nenotiek jau arī, bet ja tu esi, piemēram, mākslas vēsturniece un restaurācijas speciāliste, nez vai gribētu apmeklēt izstādes kopā ar profesoriem cilvēka, kurš nesaprot neko un nemāk paklusēt, sabiedrībā. Citādi, ja māk klusēt kad vajag, tad varētu iet ar vīrieti/sievieti, kam plika videne;).
17.08.2016 19:41 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es, iespējams, esmu dīvaina, bet nu, es nekad ne ar vienu neapspriežu grāmatas, ko esmu lasījusi, pētījumus, kurus esmu pāršķirstījusi, filmas, ko esmu redzējusi, pasākumus, ko esmu apmeklējusi. Tāpēc doma, ka mana otra puse varētu neko lāga nejēgt no jomas, kurā es specializējos, mani kaut kā nemaz neuztrauc, kamēr vien otrai pusei ir savi, interesanti hobiji (no kuriem es, iespējams, arī neko nejēdzu).
17.08.2016 19:50 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Grāmatas un filmas apspriest nav nekāda vaina, ja abi lasījuši :) Bet mani arī tādas lietas neuztrauc. Man patīk sports, ļoti, tā, ka skatos visu, varu piedalīties daudz kur, patīk piedalīties, uzvarēt, sacensties. Draugam tas viss pie vienas vietas, bet viņš "taisa mūziku", vakaros var sēdēt stundām un sist pa kaut kādām pogām, no kurām es saprotu itin neko, bet mani aizrauj tas, ka viņam tas patīk. Lai gan manis minētie hobiji, protams, nav nekas tāds, kas būtu super intelektuālas vai prasītu īpašas zināšanas - izjūtu, izpratni un mīlestību pret to gan :)
17.08.2016 19:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits