KristīnA! tur jau normāls vecis no tā daudzuma būtu smagā žvingulī :D Bet es pazīstu meitenes, kuras arī 8 alus iztriec un tā nekas. Nezinu gan kā šīs jūtas nākamajā dienā. :D
Cherette,pilnìgi nopietni. Un es varbùt kādu pudeli palaidu garām. Un sver viņa kādus 50 kg. Varbùt pat mazāk. Viņa dzer daaaudz alu! Tāpéc saprotu,ka viņa vairs nereibst.
Varbūt mēs pazīstam vienu un to pašu meiteni, bet visdrīzāk tādas ir vairākas, man arī ir zināma viena tieva, jauna meitene, kas mierīgi var izdzert 8 aliņus. Bet tas nav tā, ka baigi bieži. Es tik daudz nespētu.
Tie 8 aliņi jau nav atkarīgi no meitenes izmēra, bet no ballītes garuma. Ja pēcpusdienā sāk grillēt un tad svin dzīvi līdz 4 no rīta, tad 8 aliņi ir tikai tik daudz, lai būtu ko turēt rokās. :-D
es nezinu kā Jums citām, bet man alus krietni vairāk reibina nekā smagais alkohols. Kādai vēl tā ir? es saprotu, ka Te ir jautājums arī par to, ka alus ir gāzēts, bet vienā manā kokčikā ur tikpat daudz vai pat vairāk alko, kā pudelē alus..
Par to cik kurš daudz var izdzert ir atkarīgs no cilvēka organisma. Viens var 0,7 vodku izraut un būt iereibis. Cits no vienas glāzītes jau ir labs. Taspats ar alu. Kāds var dzert kā limonādi, bet citam... Katram savs dzēriens. Mans vārīgais punkts ir dzirkstošais vīns ( ne šamais ) 1-2glāzes ... Vispār stipro akoholu es " turu " labāk nekā vieglo.
Man laikam īsti negaršo alus, bet dzeru gandrīz katru dienu. Es visu laiku degustēju, meklējot labāko un tā izvēle jau nu ir tāda paliela, ka vēl neesmu pircis vienu un to pašu. Šovakar daži lietuviešu un čehu darinājumi. Tiksimies Riga Craft Beer Fest!
Bauskas tumšais, Valmiermuiža. Ja no ārzemju, tad patīk Corona, Tuborg - pilnīgi pretēji iepriekšminētajiem - viegli, gaiši. Varbūt vēl Kozel, bet tas gan čehu ražojums. Man patīk testēt dažādus alus, bet nu nekas īsti mani nav pārsteidzis, vienmēr paņemu Bauskas tumšo vai Valmiermuižu, un tie joprojām ir visgaršīgākie! :D