Kur paliek nauda?

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Varbūt kāda to uzskatīs par pilnīgākajām muļķībām, bet vai ticat, ka ir tā, ka ir cilvēki, pie kuriem nauda neturas? Pelna stipri virs vidējā, bet dzīvo no algas līdz algai, nepērkot nekādas krutās lietas un dārgu pārtiku. Nauda vienkārši izkūst.. Man šķiet, ka man ir tāda "karma", vēlos saprast kāpēc. Esmu izšķērdīga, nemāku sevi disciplinēt vai kas par vainu?
04.08.2016 22:06 |

Reitings 41
Reģ: 25.04.2016
Ieteikums autoram, meklē darbu kur vairāk maksā, tad nebūs problēmu šāda jaut.
Story, nē nē nē, tur nebija nekāda maģija, vienkārši serviss beidzot salaboja.
05.08.2016 20:45 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
gabijagabija, varbūt ir vērts pirkt piemērota izmēra zeķubikses? :-)
05.08.2016 20:46 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Agrāk dzīvoju bez uzkrājumiem un nemaz par to neuztraucos,tagad gan katru reizi veidojas mazākas vai lielākas summas uzkrājumos un nesaprotu kā agrāk varēju dzīvot bez drošības spilvena:-D bet jā,nauda aiziet dažādos sīkumos,kuri liekas,ka maksā maz,bet kad sāc skaitīt tad savācas neslikta summa. Bet tomēr tie mazie sīkumi kā kafija Narvesenā vai kāda maza kūciņa kafejnīcā,vai arī kāds smukāks lūpu spīdums,tie jau tomēr veido to ikdienu priecīgāku,savādāku. Vienmēr esmu teikusi,ka tāpēc arī strādāju,lai varētu sevi iepriecināt ar šādiem mazākiem vai lielākiem sīkumiem,nevis tikai nomaksātu elektrību vai telefona rēķinu. Ja mēneša beigās sanāk dzīvot uz ūdens un roltoniem :-D tad gan jāsāk piedomāt.
05.08.2016 20:49 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
nē nē nē, tur nebija nekāda maģija, vienkārši serviss beidzot salaboja.

serviss laboja visu laiku un visu laiku apgalvoja, ka mashina ir kartiibaa, vienalga kaa tu to iztulko sev, es to iztulkoju savadaak, un esmu laimiga, ka iztulkoju taa kaa vajadzeja. :)
05.08.2016 20:53 |

Reitings 41
Story, pieredze saka ka servisos strādā krāpnieki!
Ja esi iedevusi mašīnu servisā un tā problēma nav izlabota, tad iesaku 2x tur nedoties, jo iespējams būs arī 3,4x. Un pa katru reizi maksāsiet pilno maksu.
Good luck
05.08.2016 21:01 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
labi tarzaan, e stak tev neskaidroshu un pat nav velmes, ka problema mashina netika atrasta nevienaa no 4 servisiem. lai paliek pie taa, ka viss slikti.
05.08.2016 21:03 |

Reitings 41
Omg. 4 kreisie servisi :D
Izskatās pēc, skopais maksa 2x.
05.08.2016 21:25 |

Reitings 128
Reģ: 04.07.2016
Visus komentārus nelasīju, bet, manuprāt neplānošana + daudzi nevajadzīgi mirkļa vājuma pirkumi.
06.08.2016 00:50 |

Reitings 235
Reģ: 21.02.2015
Mūžīgi biksēs (šortos) atrodu naudu un nesaprotu, no kurienes tā ir, jo it kā sekoju līdzi tēriņiem un iepērkos ar karti, lai gan tā, ko atrodu, protams ir skaida nauda.
06.08.2016 01:02 |

Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
Robert! :D
No kurienes shaads secinaajums? Man zekjubikses nepliist (ja tas ir tas, ko domaaji), bet plaanaas (20den) peec vienas lietoshanas reizes nav jeegas likt veljas mashiinaa, paraadaas savilkumi un saveljaas. Bet svaarki un kleitas gan patiik!
06.08.2016 01:18 |

Reitings 38
Reģ: 02.02.2016
peec vienas lietoshanas reizes nav jeegas likt veljas mashiinaa, paraadaas savilkumi un saveljaas

Pamēģini mazgāt ar rokām.
06.08.2016 10:07 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
es jau te reiz rakstiju un skaitiju savus terinus , tereju daudz , ar meitu gandri katru dienu edam arpus majas, + cigaretes+ vins+ uzkodas+ sulas un saldejums... Majas gatavoju ko vairak par kotletem un cisiniem , kas ari maksa .... celojumi , mantas meitai .... es ta varetu turpinat muzigi ... esmu izskerdiga un nekad neko neesmu pierakstijusi , bet man ta ir labi un mans komforts man ir svarigaks par summu konta . Ja naudas pietrukst jadoma, kur to nopelnit , nevis kur ieekonomet
06.08.2016 12:19 |

Reitings 184
Reģ: 02.07.2016
Neticu karmai saistībā ar naudu nu nemaz. Nē, tā ir brīva izvēle, krāt/tērēt.
Es esmu krājējas tips, bet arī ne izteikts. Nav tā, ka man stāvetu rezerves, vienkārši plānoju savu budžetu un zinu, ko varu atļauties un ko ne.
Ja tā skatās, es dzīvoju diez gan garlaicīgi- piemēram, nopērkot datoru vai telefonu, es parēķinu, ka pēc +-3 gadiem šī lieta, būs novecojusi vai saplīsusi, tātad man vajadzēs jaunu. Lūk, tad es sāku palēnām atlikt summu, un tā krājot pēc šiem trim gadiem, man vairs nav pēkšņi šoks- wow saplīsa dators, ko nu. Nav man tādu izteikti spontānu pirkumu (biļetes koncertiem, vai muzejiem neskaitās). Parasti dārgas pērku lielās lietas, kuras arī ilgi pirms tam goglēju, gan firmas, gan modeļus, savukārt, lētās lietas- ēdiens, es pērku uz atlaidēm, un gatavojot mājās kombinēju. Piemēram, ja veikalā atlaide burkāniem, kartupeļiem un krējumam, tad taisīšu dārzeņu zupu, ja sēnēm, sīpoliem un rīsiem, tad rīsu/sēņu sacepumu. Un šādi dzīvojot, diezgan apdomīgi pietiek gan visai ikdienai, gan smukas lietas var nopirkt, gan ceļojumos aizbraukt. Mīnuss, protams, spontanitātes trūkums, un ikdienas neizpušķošana ar niekiem un iepriecinājumiem.
07.08.2016 00:06 |

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
gabijagabija, varbūt ir vērts pirkt piemērota izmēra zeķubikses?

Varbūt ir vērts beigt runāt par lietām, no kurām nav saprašanas?
07.08.2016 00:34 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Lai gan esmu plānotāja un man patīk ikkatru dzīves situāciju izplānot, ar naudu nemāku apieties, pat mans mazais 12 gadīgais brālis to prot darīt labāk. :D Es gan uzskatu, ka labāk ir nevis sūdzēties par naudu, kuras nav, bet iemācīties apieties ar naudu, kura ir un tad domāt, kur nopelnīt vairāk, jo pēdējos mēnešos ienākumi katru mēnesi ir krasi mainīgi un lai arī cik naudas man būtu, iztērēšu to dievs vien zin kur. :D Kad strādāju, nebija tik daudz laika un spēka tērēt, tagad garajās pastaigās nereti prātā ienāk kāds galamērķis, kur atkal kaut ko it kā vajag nopirkt. Tā ka nav ko ēst, gan nekad nav bijis, jo saldētava vienmēr piebāzta ar gaļu un jūras produktiem un plaukti ar graudaugiem un citām štellēm. :-)

Vis ir - iedvesmojoties no šīs diskusijas paņemšu pierakstu kladi un plānošu izdevumus!!! :-|
07.08.2016 14:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits