Versos pec ieteikumiem attiecibas.. Sarezgiti

Reitings 285
Reģ: 25.04.2010
Sveikas!
Biezi te neuzturos, tadel mans stasts isuma. Man ir 28 gadi, 2 gadus dzivoju arpus LV(sobrid ta ir Australija, bet ne uz ilgu laiku). Principa sekoju viriesa karjerai(vins strada internacionala uznemuma un ka departamenta vaditajam vinam nakas biezi parcelties), sobrid esmu atradusi darbinu ari sev, bet vienmer virietis bus musu attiecibas pelnitajs. Juku prata, jo skiet, ka nespeju neko sasniegt saviem spekiem un ka naudas izteiksme nespeju nekadu ieguldijumu veikt nakotne, es ari sava zina gribu braukt ar jaunakajam masinam un gerbties, ta ka nav kauns iziet ari uz smalkakam vietam.
PROTAMS man virietis mani atbalsta, ka majas nekas man nav jamaksa un sad tad ari man ko neperk, bet tik un ta man neliela greizirdiba, ka vinam ir viss taja pasa laika man uz darbu jadodas ar autobusu. Jaaa, viegli teikt tad cinies vairak, lai sasniegtu vairak, bet mana vecuma tadi istermina darbi(jo nekur nepavadam ilgak ka pus gadu-gadu) nelauj man izsisties mana joma.
Jutos, ka majas esmu negativisma iemiesojums, jo gribtos savu gimeni apciemot, savest sevi kartiba, palidzet savejiem ar naudinam, bet saprotu, ka isti nevaru, jo pati par sevi esmu sasniegusi 0.
Saku justies greizirdiga par vina komandejumiem, kur visi dodas ari atpusties(daudz jaunu sieviesu tur strada). Godigi sakot juku prata, jo agrak biju tik stipra un paspietiekama..
Neparprotiet milu savu virieti, priecajos par dzivi, bet sis kaut ka nositis velmi domat par nakotni...
04.08.2016 15:29 |

Reitings 168
Reģ: 11.12.2012
Cik ilgi Jūs esat kopā? Vai par kāzām jau esat runājuši?
04.08.2016 16:12 |

Reitings 285
Pirms gada sarakstijamies, bet svinet planojam nakotne. Neviens pat par to nezin, jo ta mums drosak bija, ka jebkur varam parcelties..un tobrid kazas neprasijas, jo pirms gada bijam kopa tikai 2,5 gadus un vins ir no sveices..viniem drusku citadak ar gatavibu kazam cik redzu draugu loka
04.08.2016 16:16 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Un atkal sākas "centies vairāk, dari vairāk, turi muti un smaidi, bez mammas iztiksi..." Nē, nu nevar šitā! (e) Te viena meitene iepriekšējā lapā smuki pateica, ka tu nolaid podā savu dzīvi, lai viņam būtu ar ko gulēt. Tu upurējies un viņš ar platu smaidu pieņem tavus upurus un vēl norāda, ko tu vari un ko tu nevari atļauties! Nav jau teikts, ka viņš ar savu male privilage saprot kā tas ir būt tev, bet tapēc IR jārunā un jāstāsta. Daudz un bieži! Un nekādā gadījumā nav jājūtas vainīgai par to kā tu šobrīd jūties un to, ka esi dusmīga, greizsirdīga, skaudīga vai sarūgtināta. Es jau lasot vien tā sajutos!
04.08.2016 16:32 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
10 gadi.. principā tie labākie gadi, kad jāveido ģimene, jādzemdē bērni, jābūvē karjera..
Nezinu.. es tā nevarētu. Bet nu Tev nedaudz sarežģītāk, jo esat jau precējušies.
Zinu, ka nevarētu būt mūžīga dekabrista sieva un sekot vīram pa pasauli. Man ir nepieciešama stabilitāte, savs stūris, kuru var saukt par mājām. Vienai paziņai arī draugs basketbolists un viņai pa lielam nav nākotnes plānu, kur pasauks spēlēt draugu - tur būs jāparceļas, t.i. jāpamet LV, savi draugi, karjera pusceļā u.c., lai tik sekotu viņam.
04.08.2016 16:42 |

Reitings 737
Reģ: 26.10.2014
Padzīvosiet vēl kādus 5 gadus, viņam apniks un ko tad tu darīsi? Nav jums bērnu, par jūsu sarakstīšanos neviens nezin, viņš pret tevi izturas aptuveni tā it kā jūs vēl tikai randiņotu... ļoti nesmuki no viņa puses...jums par to visu ir jāizrunājas...
04.08.2016 17:04 |

Reitings 62
Reģ: 21.05.2016
Attiecībās ir divi cilvēki un šiem cilvēkiem ir jārunā vienam ar otru un jāmācās arī uzklausīt. Tevī krājas aizvainojums un tā ir bumba ar laika degli. Pie šāda attiecību modeļa, kur vienam no dzīves biedriem darba dēļ nav patstāvīgas mītnes zemes, materiāli pilnībā jānodrošina otrs, jo otrs cilvēks mīlestības vārdā ir upurējis savu karjeru. Protams, kā Mia var arī strādāt dažādus gadījuma darbus, bet šim darbam ir jābūt kā brīvai griba pastrādāt, lai aizpildītu savu brīvo laiku, nevis tiekties pēc naudas, jo izjūt tās trūkumu, lasot tavu rakstīto- neesamību.
04.08.2016 17:05 |

Reitings 195
Reģ: 02.02.2013
Parun ar viņu par to, vai Tu nevarētu nestrādāt. 1. Atpūtusies būsi priecīgāka, būs vairāk laika rūpēties par sevi, kaut vai ar mazākiem līdzekļiem. 2. Manuprāt, jāliek viņam "pa labam" saprast, ka Tu jau esi izdarijusi pietiekoši lielu upuri, sekojot viņam, atstājot ģimeni, viņam būtu jāparūpējās par Tevi, jo sevišķi, ja līdzekļi to atļauj.
04.08.2016 17:08 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Es nedomāju, ka te galvenā problēma ir tajā, ka sievietei nav iespējas veidot karjeru, bet gan tajā, ka vīrietis tiešām pret viņu izturas tā, it kā viņi tikai randiņotu. Pieļauju gan, ka diskusija izveidota emociju uzplūdā un ikdienā tik traki nav kā izklausās, bet tomēr liekas jums ir atšķirīgs skats uz šīm attiecībām vai ģimenes modeli kopumā. Bet nekas cits jau neatliek kā izrunāties un vienoties kā būt tā, lai abiem labi :)
04.08.2016 17:09 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Attiecībās, kur sieviete savu karjeru noliek malā un kļūst tikai par sievu, vīrietim viņai ir jāsniedz viss, kas viņai vajadzīgs, tai skaitā finansiāla stabilitāte. Un, jā, kāpēc Tev nav automašīnas, ja to vēlies? Es nesaprotu jūsu attiecību modeli, jo sanāk, ka neesi sieva, bet vienkārši ērta piedeva, kas vīrietim seko un pakļaujas.
04.08.2016 17:15 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Piekritisu tikai par to izrunasanos. Ja nevar izrunaties un viens otru atbalstit tad attiecibaam tur nekaa nebus. Izjuks. Bet ja vispar traki,ka vel visu laiku japarcelas. Man gribetos stabilitaati attiecibaas.
04.08.2016 17:15 |

10 gadi
Reitings 3711
Reģ: 29.01.2009
Kas tās vispār par attiecībām?
Ja tu viņam brauci līdzi, pie tam, saprotot to, ka darbu tur tik labu nedabūsi, tad viņam arī vajadzēja prasties un spēt tevi nodrošināt. Jo nu šī, manuprāt, ir situācija, kad viņam to auto, piemēram, tev bija jānopērk.
04.08.2016 17:36 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Apsveicu, esi viņa grīdaslupata! :D Vismaz to tu vari atļauties..
04.08.2016 17:36 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Vīrietim esi bezmaksas sekss , skrien pakalj pa visu pasauli upurèjot visu savu dzīvi un iespèjas.... Ja jàdzīvo ar atseviškiem makiem vīram un sievai - tad es labàk izvèlètos dzīvot valstī, kur gribu dzīvot un stràdàt, kur gribu. Pat ja tas nozīmèty palikt bez vīra
04.08.2016 17:44 |

Reitings 285
Nu nav tik traki meitenes, ja pasaku, ka gribu macities un nepietiek sobrid kursiem vins to naudinu parskaitis ar prieku, redzu cik loti sapina vinu ari tas, ka neesmu laimiga. Vins visu laiku man prasa ko, lai es ar Tevi daru? Ir piedevajis nestradat, lai tikai macos, bet nevaretu ta, irr piedavajis, lai braucu majas uz 2 gadiem izmacos ko gribu, vai lai braucu uz sveici un vins ciemosies cik vares.
Jutu, ka vins ari vairs nespej rast risinajumu un redzot manu idesanu ir teicis, ok Tu tagad vari izveleties kur lai eju stradat...bet es saprotu, ka racionali tas nebutu pateikt ej prom no si darba un braucam uz eiropu(kur es ari momenta nevaresu dabut labu algu) un vins neiegus ne tuvu tadu pieredzi un algu ka sobrid..
04.08.2016 17:47 |

Reitings 560
Reģ: 19.06.2010
Es Tavā situācijā darītu citādāk - visu pagrieztu sev vēlamā veidā. Ja nevari taisīt karjeru objektīvu iemeslu dēļ, tad izbaudi to, ka vari atļauties nestrādāt (cik saprotu, tad materiāli visu nodrošina vīrs?). Es vispirms mēģinātu izrunāties un ja tas nepalīdzētu, teiktu, ka esmu pieņēmusi lēmumu iet prom no darba, lai vairāk pavadītu laiku ar viņu, plānotu kopīgus atvaļinājumus, pievērstos sportam, savestu sevi kārtībā un iegūtu lielāku pašpārliecinātību. Mēģinātu atrast, kā realizēt sevi "no mājām" - Austrālija pie tam ir fantastiska vieta. Varbūt Tev labi padodas gatavot ēst, šūt drēbes / veļu, gleznot, spēlēt kādu mūzikas instrumentu, varbūt labi orientējies modē, utt. Es maksimāli ieguldītu sevī un varbūt pat rastos kāda biznesa ideja! Varbūt satiksi kādu domubiedru šajā procesā.
Lasu, ka daudzām šī situācija nepatiktu, bet reāli es būtu priecīga, ja mans vīrs pateiktu, ka viņš strādās un mēs ceļosim pa pasauli :) es to noteikti izmantotu savā labā (ne egoistiskā nozīmē). Galu galā - ne visiem jātaisa vienādas karjeras, jābūt vienādām interesēm un jādzīvo LV. Pasaule ir tik plaša un Tavas iespējas līdz ar to.
04.08.2016 17:50 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ja vīrietis pelnītājs un sieva mājsaimniece ( it kā jau viss OK), vīrietis apgādā visu, maksā par visu.
Bet gandrīz jebkurš vīrietis grib būt arī noteicējs arī par visu pārējo, bez finansēm.
Bieži vien ar gadiem, ja attiecības sašķobās, vīrietis uzreiz uzsvar ka viņš ir visa apgādnieks un pēdējais vārds būs viņa.
Jebkura gadījumā attiecībām labāk būs, ja sievietei būs sava (lai cik liela) finansiāla neatkarība.
Cīnies, meklē iespējas, strādā un gan tev gan abiem būs labāk ilgtermiņā.
04.08.2016 17:50 |

Reitings 560
Ahh Tevi uztrauc, ka tieši nevari strādāt savā jomā? Dzīvē viss nenotiek pēc plāna. Lai cik banāli tas neizklausītos, es taisītu limonādi no citroniem šajā gadījumā. Labi, ka jums ir jumts virs galvas un ir ko ēst. Cik daudz pāru dzīvo Anglijā un strādā fabrikās, un arī palaiž garām dzīvi un eksistē pat bez reāla plāna?
04.08.2016 17:53 |

Reitings 109
Reģ: 19.07.2016
Piekritīšu NordicBellei, ir tikai normāli, ka autore jūtas sarūgtināta. Viņa iet uz darbu, kas viņai nepatīk, atrodas svešā valstī bez draugiem un ģimenes. Un neizklausās, ka vīrietis to novērtētu un saprastu. Viņam viss ir forši un autore ir piedeva viņa foršajai dzīvei. Man autores vietā nepalīdzētu saskatīt kaut kādus pozitīvus nieciņus ikdienā.
Ja reiz autore un ģimenes veidošana ir svarīga, tad, iespējams, izrunājoties ir iespējams nonākt pie kāda kompromisa? Piemēram, viņš pārietu uz kādu citu amatu, kur nebūtu nepieciešams braukāt no valsts uz valsti ik pēc pusgada. Ja viņam konkrēti šis darbs ar visu braukāšanu ārkārtīgi patīk, un viņš to nedomā mainīt, tad jādomā, ko darīt un vai ir vērts kaut ko darīt, lai izturētu vēl 10 gadus šādā režīmā.
04.08.2016 17:55 |

Reitings 560
Uz viņa jautājumiem - ko Tu vēlies, lai es daru, kā varu Tev palīdzēt? Jāseko KONKRĒTAI atbildei - vēlos mašīnu. Tiesības man ir, esmu izpētījusi ceļu satiksmes noteikumus, man komfortam vajag mašīnu.
04.08.2016 17:56 |

Reitings 503
Reģ: 30.10.2014
Ja ar darbu nekas prātīgs nesanāk un situācija liek sekot mīļotajam vīrietim pa pasauli, bet attiecības ir nopietnas un tuvas, tad varbūt nevajag meklēt gadījuma darbus, varbūt ir laiks bērnam? 28 gadi ir ok.
Viņam dabiski pieleks, ka nav tava un viņa nauda un tev arī pieleks, ka viņš ir apgādnieks jūsu ģimenē, turklāt arī tev parādīsies dzīves jēga, ne tikai akla sekošana vīram. JA attiecības ir labas un mīlat viens otru. Turklāt, ja nauda nav šķērslis. Turklāt līdz skolas vecumam arī bērnu var vadāt, kur vajag, kā reiz pēc gadiem 8, uz skolas laiku noenkurosieties cerams.
04.08.2016 18:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits