Labrīt dāmas.. Izgulējos lieliski ! Daži darbiņi arī apdarīti.. drēbes sašķirotas, baltās jau mazgājas ! Esmu malacis šodien.. Vakarā gribās iziet sabiedrībā! Es mīlu rudeni, un šodien, ir izteikti rudenīgs laiks! skriešu nu pēc kafijas, gribās arī kādu našķi.. Jums arī patīk rudens? Vai vēlaties ilgāku vasaru? Vēlu visiem jauku un superīgu dieniņu! (l)
nee, nee, viss, tas ir briesmiigi!!! nesaprotu pat kaa tas notika :'-( laikam holideju mūds mani ietekmeeja, viins, juura, zagts siers un vinogas no restoraa, pusnaks, seezham juras krasta, berni ratos gulj un taa cigarete zobos (e) :-D
Par Milānu.. Lai arī cik daudzi neteiktu, ka pilsēta ļoti garlaicīga, un ne ar ko nav īpaša .. Es tā nedomāju.. Tā pilsēta ir vnk. amazing! Galvenais ir pareizā lokācijas vieta. Un vēlēšanās iepazīt pilsētas attālākas daļas, apskates objektus.. Iesaku ievākt informāciju, par sev interesējošām vietām, + tūristu atsauksmes. Dārdzības ziņā - so so ..
wow.. un 2 meitenes Milānā :) Tas ir forši ;) Reāli, ar čali tur nebūtu ko darīt.. Protams būtu , vienmēr var atrast.. Bet tā ir pilsēta brīviem cilvēkiem . Es to tā saskatu!
par nāriņām sāku domāt tādā sakarā- Ka tas ir izcils BDSM paraugs... Tb .. sieviete ar asti, nevis 2 kājām, kuras vienmēr gribās pavērt.. Reāli gribētu izmēģināt šādu variantu.. sasiet kājiņas kopā līdz viduklim, un izmantot savu dāmu tikai mutē! un tikai jūsminoties par viņas nevarīgumu. un zelta lietutiņu arī (l)
AHHHH! Ir arī vakara bilde.. atvēru logu, lai ielaistu svaigo gaisu... kaut gan, man ir patstāvīga gaisa maiņa nodrošināta dzīvoklī.. Gribējās laikam gaisa vēsmas.. Tās mani iedvesmo, tiešām! Un man uz pleca jau kādas 5 min uzradās šāds lidonītis ! (l)(l)(l) Uzticami sēž uz pleca, kamēr malkoju kafiju ! (l)