Disklaimeris: viss šeit rakstītais ir tikai mans viedoklis; apzinos, ka cilvēki ir dažādi un dažādas arī ir to vērtības, mērķi dzīvē un ambīcijas.
Cik būtiski ir jums potenciālā partnera panākumi un sasniegumi dzīvē, veidojot attiecības? Ar panākumiem un sasniegumiem nedomāju tikai akumulēto kapitālu naudas izteiksmē, bet, pirmkārt, izglītību, spējas, talantus un sociālo statusu.
Kādēļ tāds jautājums?
Šodien piedzīvoju traģikomisku atgadījumu, tādēļ sāku domāt par šīm lietām.
Ja man pašam būtu jāatbild uz paša uzdoto jautājumu, tad es teiktu, ka ārkārtīgi būtiski. Mani vienkārši fascinē veiksmīgi cilvēki, un tam nav tieša sakara ar viņu, brutāli izsakoties, "bagātību", bet gan personību. Kas mani varētu piesaistīt 30 gadus vecā sievietē, kura strādā par grāmatveža palīdzi un mēnesī saņem 500 eiro lielu atalgojumu? Šis cilvēks (sieviete) savā dzīvē, visticamāk, neko daudz vairāk nesasniegs; tādu cilvēku ir vairums. Tajā pašā laikā es nekad nesatiktos ar nepievilcīgi un neizglītotu sievieti tikai tādēļ, ka viņa mantojumā saņēmusi ievērojamus līdzekļus. Man nepieciešams pats cilvēks, nevis viņa nauda.
P. S. Ja meitene studē un paralēli strādā vienkārši darbu, tad viņas vērtība manās acīs tikai aug. Zinu cilvēku, kurš nāk no nelabvēlīgas ģimenes; viņa pirmais darbs bija saistīts ar iepirkšanās ratiņu atgriešanu lielveikalā, bet tagad viņš ir ieguvis izglītību un kļuvis pat ļoti labi situēts. Cienu šo cilvēku!