Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Aptauja par darbu

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Vai jūtaties novērtēts(-a) savā pašreizējā darbā? Un šeit es nedomāju tikai atalgojumu, bet arī vadības un kolēģu attieksmi.
Vai jums sagādā prieks savs darbs? Vai darītu to arī tad, ja tas būtu brīvprātīgo darbs.
Vai jums ir savs karjeras plāns? Vai sekojat tam?
21.07.2016 15:48 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Vai jūtaties novērtēts(-a) savā pašreizējā darbā? Un šeit es nedomāju tikai atalgojumu, bet arī vadības un kolēģu attieksmi.

No vadības gribētos tieši atalgoju piemērotu, nevis suņa algu. Kolēģi gan man superīgi.
Vai jums sagādā prieks savs darbs? Vai darītu to arī tad, ja tas būtu brīvprātīgo darbs.

Jā, man patīk mans darbs :) Ir labākas dienas, ir sliktākas, bet visā visumā darbs sniedz gandarījumu. Agrāk brīvprātīgi darīju līdzīgu darbu, bet ne tieši tādu pašu. Vairs gan brīvprātīgajam darbam neredzu jēgu, jo dzīvoklis, auto jāmaksā, bet kamēr studē/mācās tad gan esmu par. Paplašināt redzesloku nenāk par skādi.

Nav karjeras plāna.
21.07.2016 15:53 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
Man patīk mans darbs, viņš ir saskaņā ar manu plānu un nav vieta, kur palikšu ļoti ilgi. Šeit nav tik maksimālas izaugsmes iespējas, ko vēlos, tapēc būšu šeit līdz sasniegšu sev augstāko un jutīšu, ka nav vairs kur augt.
Jūtos novērtēta. Algu vienmēr var gribēt lielāku, bet es uz to tiecos un zinu, ka iegūšu. Nestrādātu ja tas būtu brīvprātīgais darbs, jo zinu, ka par to var pelnīt. Man patīk nauda un patīk šī sfēra, šeit iegūstu abus.
Brīvprātīgo darbu daru citās sfērās.
21.07.2016 15:56 |

10 gadi
Reitings 591
Reģ: 29.01.2009

jā. no priekšnieka regulāri dzirdu uzslavas, arī algā tas atspoguļojas.

Patīk. Bet kā brīvprātīgo nedarītu, jo strādāju, lai saņemtu algu. Ja es būtu miljonu mantiniece vai man būtu bagāts vīrs, tad gan ietu te strādāt arī kā brīvprātīgā. Visas dzīves pamats ir materiālais nodrošinājums.

ir. Sekoju. Zinu, kurās apakšjomās gribu specializēties un uz ko skatīšos, kad nākamreiz meklēšu jaunu darbu un zinu arī, kādus kursus vai apmācības gribu tuvākajā nākotnē papildus iziet.
21.07.2016 15:56 |

Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Jau kopš vidusskolas tiecos uz savu mērķi un karjeru, ko esmu izvēlējusies.
Pašlaik viss notiek raiti, taču šobrīd mēģinu saprast vai tas tiešām ir tas, ko vēlos darīt. Ļoti liels stress šajā darbā, kas reāli beidz veselību.
Darbā novērtē atbilstoši darba kvalitātei - ļoti labi. Kolēģi (cik man zināms) ir apmierināti ar manu darbu. :-)
21.07.2016 16:36 |

10 gadi
Reitings 3298
Vai jūtaties novērtēts(-a) savā pašreizējā darbā?

Jā. Kolēģi ir super. Vadība arī. Jūtu, ka novērtē manu darbu un zināšanas, pieredzi (gan vieni, gan otri). Atalgojums ir ok (protams, vienmēr var būt labāks :) )

Mans darbs man patīk un nav bijusi diena, kad uz darbu dotos ar riebumu (ja tā būtu, noteikti domātu par darba maiņu). Protams, daļēji tas ir arī foršo kolēģu dēļ. Nezinu gan, vai konkrēto darbu darītu kā brīvprātīgā, bet savas zināšanas (kas iegūtas darbā) esmu apsvērusi likt lietā, palīdzot citām organizācijām (bezpeļņas). Tāpēc, iespējams, ja arī nemaksātu tik labi, darītu tāpat.
Vai jums ir savs karjeras plāns? Vai sekojat tam

Jā, lai arī pašlaik apdomāju tālākus karjeras plānus (izmaiņas), bet plāns tomēr ir. Jāsaka gan, ka vienmēr esmu atvērta interesantām iespējām un gatava plānam B.
21.07.2016 16:47 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Nē. Tieši tādēļ šobrīd aktīvi meklēju citu darbu.
Darbs patīk, bet par velti to nedarītu, jo.. tomēr rēķini jāmaksā un laiks ir nauda. Ja man būtu daudz naudas, tad varētu strādāt arī kā brīvprātīgā, lai gan šajā jomā tas diez vai kādam būtu vajadzīgs.
Nav. Plūstu pa straumei. Kad jūtu, ka dzīvē kaut kas ir jāmaina, tad arī mainu.
21.07.2016 17:59 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Nejūtos nenovērtēta, bet pašreiz ir tāda situācija, ka drīz darba devējam būs iespēja ar reāliem darbiem parādīt, cik łoti viñš mani "mīl" :-D. No klientu un kolēgu puses jūtos novērtēta.
Man patīk darbs kā tāds, bet neesmu pozīcijā, lai strādātu bez finansiāla atalgojuma. Ja pēkšñi situācija mainītos, noteikti turpinātu 'dzīvoties' pa šo pašu jomu, bet nezinu, vai tieši šādā formātā kā pašreiz.
It kā ir karjeras plāns kam sekoju (pagaidām diezgan veiksmīgi), bet neiespringstu. Man ir viena maza maza ideja, kura stipri pamainītu manu pašreizējo plānu, bet tās izpildei būtu 'jāsaliekās' kopā dažādiem faktoriem un neraudātu, ja tā nekad neīstenotos.
21.07.2016 18:20 |

10 gadi
Reitings 3122
Jā, jā, jā!! Man ir superīgs darbs!
21.07.2016 18:22 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Patīkami, ka tik daudziem cilvēkiem patīk savs darbs. :-)
22.07.2016 13:42 |

Reitings 55
Reģ: 03.03.2016
jā, jūtos pat ļoti novērtēta! strādātu arī kā brīvprātīgo darbu! karjeras plāna nav.
22.07.2016 13:53 |

Reitings 3712
Reģ: 06.05.2014
Kolēģi man forši. Vadība kā kuru dienu :D Jā, protams, ir sajūta, ka pamana brīžiem tikai kļūdas, bet vismaz zinu, ka kamēr neviens neraksta, tikmēr viss ok. Šogad domāju prasīt algas pielikumu, ir savi sasniegumi. Cik gadus var sēdēt ar vienu ciparu makā.
Kā brīvprātīgo darbu to nedarītu, tomēr nervi bieži tiek bendēti un darbs prasa uzmanību katru dienu, bez brīvdienām. Darbs kā tāds man patīk, iemācos kaut ko jaunu gandrīz katru dienu no klientiem. Patīk komunicēt (brīnums, jo esmu tāda malā stāvētāja ārpus darba). Jauka sajūta, kad klienti novērtē tavas zināšanas un vēlmi palīdzēt.
Īpaši tāds nav. Domāju, ka strādāšu šeit, kamēr pabeigšu studijas. Gribu stāties maģistros vēl uz vadību vai ko tādu. Tad savas zināšanas, ko esmu apguvusi darbā un studijās, izmantot, lai izveidotu dzīvi ārpus Latvijas.
22.07.2016 14:23 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Jūtos dalēji novērtēta, kopējo rezultātu it kā novērtē, bet nenovērtē tos mazos, bet ne vieglos, vadībai neredzamos darbus, ar kuriem tas mērķis tiek sasniegts. Drausmīgi tracina, ka uzbrauc par ko laikā nepaveiktu, ja tai pat laikā neviens nedomājot sagrūž vēl desmit citus pienākumus, kuri prasa laiku.
Reizēm sagādā prieku, reizēm izbesī tik ļoti, ka esmu gatava vienkārši piecelties un aiziet uz neatgriešanos.
Nekāda karjeras plāna nav, mani nervi nav domāti nekādai dižai karjerai.
22.07.2016 14:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits