Vai jūtaties novērtēts(-a) savā pašreizējā darbā? Un šeit es nedomāju tikai atalgojumu, bet arī vadības un kolēģu attieksmi.
Kolēģi man forši. Vadība kā kuru dienu :D Jā, protams, ir sajūta, ka pamana brīžiem tikai kļūdas, bet vismaz zinu, ka kamēr neviens neraksta, tikmēr viss ok. Šogad domāju prasīt algas pielikumu, ir savi sasniegumi. Cik gadus var sēdēt ar vienu ciparu makā.
Vai jums sagādā prieks savs darbs? Vai darītu to arī tad, ja tas būtu brīvprātīgo darbs.
Kā brīvprātīgo darbu to nedarītu, tomēr nervi bieži tiek bendēti un darbs prasa uzmanību katru dienu, bez brīvdienām. Darbs kā tāds man patīk, iemācos kaut ko jaunu gandrīz katru dienu no klientiem. Patīk komunicēt (brīnums, jo esmu tāda malā stāvētāja ārpus darba). Jauka sajūta, kad klienti novērtē tavas zināšanas un vēlmi palīdzēt.
Vai jums ir savs karjeras plāns? Vai sekojat tam?
Īpaši tāds nav. Domāju, ka strādāšu šeit, kamēr pabeigšu studijas. Gribu stāties maģistros vēl uz vadību vai ko tādu. Tad savas zināšanas, ko esmu apguvusi darbā un studijās, izmantot, lai izveidotu dzīvi ārpus Latvijas.