Raise, izlasīju Ingas teikto un - jā, jāsaka, cik cilvēku, tik viedokļu :) Ok, cik ceļojusi, man ir paticis visur, katrā vietā sava burvība, bet prātā kāds tops gribot negribot saliekas.
Man, savukārt, Krētā bija tā konveijera sajūta, lai gan daba un apskates objekti tur ir fantastiski, ir ko redzēt, un daudz, un tā ir vieta, ko ir vērts redzēt! Man vairāk patīk pavisam mazās saliņas, tur ir sava burvība. Kosā kādu laiku dzīvoju, un varu teikt, ka nav tur īsti daudz apskates objektu (vismaz priekš manis nebija, nedēļu tur noteikti nav, ko darīt), liels + ir dienas prāmis uz Bodrumu, turp - atpakaļ 20 eur, tur man ļooti patīk! Un salai ir sava burvība.
Santorini man ļoti, ļoti patika! Jā, tūristi bezējā, bet.. fantastika! :) Vēl favorīts ir Zakynthos - maza saliņa ar savu mieru, fantastiski skaistu dabu un idilli, arī Mythos.
Katrā ziņā - iesaku apskatīt max daudz, jo sava burvība ir visur :-D Ceļokot uz Krētu, es gan uz citām salām nedotos, sala ir pietiekami liela un ir daudz, ko redzēt, dodoties uz mazākām salām, gan var paņemt ko klāt. Starp salām ir laba satiksme. Un - Nezinu, kā Tev izdevīgāk no Oslo lidot, bet no Atēnām ir ļoti laba busu - prāmju satiksme, kas nogādās uz visām mazajām salām par labām cenām :-)