Paulette pirms dažiem gadiem vienā vīriešu čatā (es tur viens no jaunākajiem, tur vidējais vecums ap 30) bija ieklīdis viens joks no interneta, kur sievietes tika salīdzinātas ar mašīnām. Neatceros kā tieši tur bija, bet nu joka būtība bija, ka skaistās, ātrās mašīnas izklaidei, bet vienkāršās, uzticamās ikdienai. Tātad cacveidīgās pret normālajām. Un pilnībā visi piekrita tam apgalvojumam:-)
Jā, kā tu minēji skatās uz cacām, es arī. Bet tas vnk ar acīm...nezinu kā pateikt. Tādas nesaista pēc izskata, rada iekšēju sajūtu, ka tādām tukša galviņa. Attiecībām tomēr vajag tādu, kura tevi saprot, un nav pārņemta ar savu izskatu. Nezinu kā citiem, bet es arī negribētu, ka mana otrā pusīte visus labumus ''atrāda'' citiem:-D
Nu, ja esi kautrīga, klusa, tad saprotu tevi. Tādām (tādiem) mazāk pievērš uzmanību...varu vienīgi ieteikt kļūt pašpārliecinātākai;-) lai nāk no tevis tāds kā strāvojums. Nezinu, bet citreiz ir, kad manu acu skatienu piesaista kāda meitene, kas nu nav nekāda skaistule, izteikta viduvējība, bet no viņas nāk tāda kā aura, kas piesaista. Nemācēšu izskaidrot.
kardašjanas un pamelas andersones
Domāts liels dibens un lielas krūtis? Par dibenu nevarēšu komentēt nav tādas informācijas, bet nu par krūtīm diemžēl man gan jāapbēdina. Cik interneta vidē lasīts + dzīvajā runāts, tad nu vairākumam patīk lielas krūtis...lai gan ir arī tādi, kā es kam tieši nepatīk:-D
Bet nu krūšu lielums nav noteicošais priekš nopietnām attiecībām;-)
Nezinu cik tu esi tieva...ja esi galīgi uz anoreksiķes pusi, tad ir tā kā ir...bet nu tava vecuma puišiem manuprāt tieši tievās vairāk piesaista, bet nu nebūšu šajā jautājumā speciālists. Es savos gados esmu bez attiecību pieredzes:-D
Tu vel esi ļoti jauna, varbūt pat nepilngadīga, tāpēc tev vel viss priekšā;-)