Vai Jums ir Instagram profils? Kādas bildes parasti liekat - dabas skati, ēdiens, selfiji utt? Kādiem labiem un interesantiem Instagram profiliem piesekojat? Man tagad topā ir tādi mammu instagram profili - @burtsbrisplease; @atkal_forma; @mamawatters; @tammyhembrow.
Es arī nesaprotu tos cilvēkus,kas katru savu soli liek IG.
Parādiet vienu tādu cilvēku, kurš liek katru savu soli. Pat, ja kāds liek vienu bildi dienā, kas jau liekas daudz, tad tik un tā viņš ieliek vienu no ntajiem savas dienas soļiem, kuru uzskata par īpašu esam. Un ar visu to, ka tas var izskatīties pēc katra sava soļa publicēšanas, viņš, iespējams, pavada sociālajā tīklā daudz mazāk laika, nekā tas, kurš besīdamies par tādu vaļsirdīgu visa publicēšanu, seko līdzi un paspēj uzskaitīt, cik soļus kurš nopublicē ;-)
Es arī kādreiz nesapratu Instagram bumu,bet tagad pati esmu diezgan aktīva (godīgi sakot,esmu aktīva tikai instagramā) instagramotāja. Un vispār,cik cilvēki foršaa bildes liek.:-) Patīk bildes,kurāa itkā nav nekā,bet tāpat tā bilde ir forša:-)
Izmantoju Instagram samērā aktīvi, bet noteikti tur nav atspoguļota ne puse no ikdienas, nerunājot par par katru soli. Reizēm uz foršām, interesantām aktivitātēm nav līdzi telefons vai nav vēlme konkrēto mirkli bojāt ar foto uzņemšanu un līdz ar to daudz skaistu mirkļu tur nav atspoguļots. Un interesanti ir apskatīt citu intereses, kādas jaunas lietas, aktivitātes, smelties idejas, motivāciju!
exDellicious- Nu lai liek, bet man tik bieža bilžu likšana sociālajos saitos vnk nav saprotama un viss. Visi mēs mēdzam tusēties,sauloties un ēst restorānos, bet tapēc tas ikkreiz nav citiem jārāda. Man personīgi vairak simpatize tie cilveki, kuri bildes liek reti,bet kad ieliek tad labas, neka tie kas katru dienu liek vienu un to pasu. Tas ari rada iespaida ka cilvekam ir ari reala dzive un nav velmes katru dienu izradities ar ikdieniskam lietam.
ļoti daudziem kontiem par smuko modi sekoju, visiem fashion un tiem, vnk patīk kā tievas krievenes smuki ģērbjas :D arī visādiem donutu un kūku profiliem, sekoju, lai var acis pamielot :D
manam blogam ir konts: @manapasakupasaule https://www.instagram.com/manapasakupasaule/ Lieku bildes no bloga, no pirkumiem, no skaistām vietām Latvijā un pasaulē, kur sanācis būt. Kādreiz vienkārši kaut ko iedvesmojošu.
Neizmantoju instagram, tumbler, tindler, whatsapp un visas citas telefonu/ datoru fīčas. Man telefons ir priekš viss parastākās zvanīšanas un sms nosūtīšanas. Pašlaik, labākajā gadījumā uzspēlēju uz tād 2 minūtes bumbiņas.
Feline, man arī riktīgi iepatikās, viss tur tik foršs.(l) Man slinkums skatīties, esmu jau iepriekš insta diskusijās likusi kontus. Pareklamēšu tikai sava bloga kontu :-D - https://www.instagram.com/prieksgatavot/