•5dienas sirds kratīšanas beztēma.•

Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
Labvakar skaistules! Garlaicības un nomācoša garastāvokla mākts izlēmu izveidot diskusiju, kur katrs var izkratīt sirdi un izklastīt kas vinu pedeja laikā nomāc. Redzes,aizies,neaizies. Ok.
01.07.2016 21:41 |

Reitings 1653
Neons- Vismaz cienju un elementaru viedokla respektesani es no tevis varu sagaidit??! Ka tu nekad man neko sliktu nerakstiisi? Es tev apvainojos un esmu panemies mainities.

Miss Joker- Tev ari ka tik kaut ka aizskart nevis izradit saprantni?
02.07.2016 02:06 |

Reitings 1653
Un es galigi neredzu ka man butu lidzigs komentesanas stils ka tam gairigi slimajam pretigajam kucesdeelam. Man vins riebjas un uzskatu ka jebkuram kurs nav tik pat nozelojams vins riebsies no sirds un vel komplimentus tadam daunim teikt var tikai tikpat garigi atpalikusi cilveeki. Tas ir vienkarsi fakts.
02.07.2016 02:08 |

Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010
Es nekad neko rupju neraksti bez iemesla...

Tu to rakstīji pilnīgi bez iemesla.
Tas, ka pretējā viedokļa pārstāvis parāda sevi no draņķīgas puses, rupji (ja tā bija) raksturojot krieviju un lazarevu , nenozīmē, ka tev jānolaižas līdz rukša līmenim un jādara tāpat. Bet tavu komentāru daudzums kašķu diskusijās liecina, ka šādi uzupurējies pat ļoti labprāt.

P.S. Saukt ļaudis par sūdiem nav akceptējami nevienā situācijā.

Ar labunkati.
02.07.2016 02:09 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Rvis, cieņu jānopelna... Viedokli jau respektēju, gluži kā jebkura šī foruma lietotāja viedokli.. Par to, ka nekad neko sliktu tev nerakstīšu - te ir tāda lieta, ka citreiz pat pavisam pieklājīgi izteiktu kritiku tu uztver kā pārāko lamu. Tāpēc neko tev garantēt nevaru. Jebkurā gadījumā, nekāda naida man pret tevi nav. Pie tā arī paliksim!
02.07.2016 02:10 |

Reitings 1653
Hanna!-Nu redzi. Jaa es meedzu sacepties, bet tapec neesmu neparvienu sliktaks. Man vnk varbut
Riebj ka ar daudzam siet nesaskan un tas man liek vut rupjam pa biezu. Bet tas nenozime ka esmu lar kadu sliktaks vai labaks. Noteikti nee.

Neons- Un es vismaz tagad arvainojoties neesmu pelnijis?? Tad es vairs nez ko man darit.. Atkarigs ka to pieklaigi uzrkasta. Meedz to kritiku dazas pretekles uzrakstiit loti indigaa tonii. Tad atbildi rupji pretii.

Es ceru ka tev vairs nav nekada nepatika un cieniisi mani/ manu viedokli,vairak neko neprasu, ja gribi lien tam daunim oakalaa, bet respektee ari mani. Viss. Tik maz ari prasu no jums. Jo nearko slikrtaks ne par blondo unique ne miss joker ne Alexxu ne visam larejam neesmu. Tikai savadaks. Par to ari runa.
02.07.2016 02:17 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tev ari ka tik kaut ka aizskart nevis izradit saprantni?

Ko es tev tik aizskarošu esmu pateikusi? Es pateicu lai norij krupi un dzīvo tālāk, tā kā mēs visi to daram. Ja nevari norīt viņu, tad vienkāršāka izeja ir neuzturēties sabiedrībā(šajā gadījumā cosmo forumā) kur jūties nenovērtēts/ pazemots/ aizvainots.

Visiem lietotājiem kas te ir bijuši lgāku laiku, agri vai vēlu ir nācies saskarties ar nepatīkamiem komentāriem, asiem uzbraucieniem un vienkārši preteklībām kuras ir vērstas konkrēti uz viņu. Kad citiem kas nepatīkams jāsaka, tad nemaz nejūties slikti, bet ja pašam ko pasaka tad lūk uii uii, kā savainots suns kunkstēt sāc.

Goda vārds, Cosmo vīrieši.
02.07.2016 02:20 |

Reitings 11996
Paldies par atļauju līst Ģirta pakaļā! :-D:-D:-D Bez tevis nezinātu, ko darīt! :-D:-D:-D Savas nesaskaņas ar troļļiem risini ar pašiem troļļiem, nevis sprēgā te par citiem, kuriem ir citādāka nostāja.

Man Ģirts personīgi neko sliktu nav ne izdarījis, ne pat īsti ko teicis... Elementāri - atdaru viņam ar to pašu.
02.07.2016 02:23 |

Reitings 1653
Miss Joker- Tas ka seit ir anonima vise nenozime ka jacensas otru aizvainot ar visiem vardiem, ka vien maak :/ Es pat tagad juutu nicinosu nostaaju ari no tevis. Kapec? Es neko sliktu neesmu izdarijis. Neko. Tiesam. Neko!!! Vismaz tev ir citada attieksme un respekts?

Neons- Un pat tagad vel no tevis naak nicinosa attieksme. Kaa tv pasai nav pretiigi?? Es tev pat atvainojos. Cerams sagaidisu labis vaardus no tevis jo izskatu ka esmu to pelnijis.
02.07.2016 02:29 |

Reitings 11996
Rvis, tu vispār zini atšķirību starp sarkasmu un nicinājumu?... :-/ Man nav par ko tevi nicināt! Tu gan jau esi pavisam normāls puisis. ;-)
02.07.2016 02:32 |

Reitings 1653
Neons- Man abas taas lietas riebjas un starp vinjam tpc lieku vienadibas ziimi.

Paldies. Esmu arii, tapec uzskatu ka par spiiti visam rupjibam ko esmu teicis (lai gan 99% bija pilnigi pelniti tikai varbut parspileti ) esmu pelnijis cienju un lai manu viedokli respektee un ciena nevis sauc par nenobriedusa puisela jo domaas savadaak. Tas ir idiotes kas taa raksta vai ne? Jo pamatojuma tam nav. Ja man ir citadaks viedoklis, tas nenozime ka vins ir nepareizaks. Jo jusu viedokli es cieni bet aizsivlkos delj sadiem debiiliem komentariem.
02.07.2016 02:38 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es respektēju cilvēkus kuri necenšas pierunāt lai viņus respektē. Es neuztveršu komentārus par gudriem, ja pats komentāru rakstītājs uzsvērs ka viņa komentāri ir gudri.

Darbiem ir nozīme. Šeit es redzu vairāk plikus vārdus, nevis tiešām ilgtermiņa nodošanos lai iegūtu apkārtējo cilvēku cieņu un respektu. Beidz runāt un dari. Nav jēga vel ko te runāt, tikai pēc čīkstēšanas beigās velk un man čīkstēšana ir līdz kaklam, no visām pusēm.

Arlabunakti!
02.07.2016 02:42 |

Reitings 1653
Miss Joker- Palasot tavus komentarus liekas ka ti seit necieni nevienu. Konkreeti nevienu!! Vienalga ko saka vienmer tu ar kadu kaskeejies. Ok ar to atpalikuso logiski, bet ar citiem lietotajirm ari un loti biezi.
Vai ta nav briniskiga ipasiba ka cilveks loti miil sevi un ciena un nekad nenovertees pa zemu? Manuprat ir. Es tapec neko daudz neprasu un mani vardi nav tuksi, man tikai vajag motivaciju, atsperienu,atbalstu. Jo esmu pavisam normals un superforss jauks, tikai tu redzi melno pusi jo laikam pasaa parak daudz ir melnaa.

Ceru ka sapratiisimies turpmak. Viss atkarigs no jums. Nevis no manis. Es turpinasu rakstit savus "nenobriedusos" bet loti gudros viedoklus bet nevienu neaizvainojot. Cerams ka tad ari uz manu pusi apvainojumi ne no vienas seit nekad nebus!
02.07.2016 02:55 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
AHŪŪŪNA DISKUSIJA :-D:-D:-D
02.07.2016 02:57 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
A, Raivīt, ja tu neko aizvainojošu bez pamata nerasksti, ko tev NordicBelles, Unique un citu lietotāju vīrus/draugus noliec zemākus par zāli? Viņi pat nav šajā forumā, bet kā tu viņus apsaukā? :-DPadomā.

Un tas arguments, ka viedokļa pareizība mērāma tikai pēc ārējā izskata?:-DUn tā visu laiku. Kā argumenti beidzās, tā ķeries klāt izskatam, otrās pusītes izskatam, vecumam utt.

Un kāda velna pēc tu katrā diskusijā lien svešā makā? Un bārsti padomus, kas nevienam nav vajadzīgi, jo viss pilnībā apmierina, aizsākot kašķus vairāku lapu garumā, kur bezjēdzīgi centies aizstāvēt savu taisnību, turklāt tev nepazīstamu cilvēku dzīvē. :-D

Un tā varētu turpināt un turpināt, bet tik un tā nesaprastu, kāpēc nepatīc te daudzām. :-D

Citu acī skabargu pamana, a savā baļķi neredz. :-D
02.07.2016 08:21 |

Reitings 1586
Kā tāda tenku vecene!:-D
02.07.2016 08:23 |

Reitings 1586
Vispirms apvaino/aizvaino citus, bet tad bļauj, ka ir nesaprasts, nabadziņš!
02.07.2016 08:25 |

Reitings 2350
Dažos vārdos var pateikt to , ko viņš saka nedēļām ilgi vairākās lapās
Pirmo reizi mūžā piekrītu Ķīselim. Un ceru, ka pēdējo. 8-)
02.07.2016 08:49 |

Reitings 1653
Deemons12- Vinjus es nolieku tikai tad ja esmu sanjeemis nepamatotu aizvainojumu. Tapat ka par izskatu. Tas ir tikai pasa aizstavibai un viss. Nekad neesmu to rakstijis taapat vien..

Tad te butu jajautaa kada velna pec te jebkur vispar savus debiilos loses padomus baarsta?? A? Ar ko mani siktaki par citaam? Tiesi taa,ne arko!! Man dusmas uzdzen konkreeta visiem reaalaja dzive passaprotama fakta noliegsna- Piemeram ka 1000 vai 1500 tada nieciga alga vien ir, lai patiesiba tadu algu sanem tikai loti niecigs procents latvijaa. Tapec tada aprobezota domasana nu tiesam nevar neizsaukt dusmas..Tikai tapec. Neticu un neticedu ka tie ahuunie bieziisi tiesi sitaajaa foruma ir salasiijusies. Un tu pati loti labi saproti kaa veceneem patik visu piepuskot un izfantazeet. Bet vienalga tas uzvelk.

Nu turpini majas pie spogula. Pat tagad tu te centies man baazt seja dazus nepareizus vai vnk tev nezaprastus izgaajienus nevis dot atbalstu un sapratni. Tad man ari nav nekadas motivacijas mainities. Pretiigi tu dari. Bet man vienalga.
02.07.2016 08:50 |

Reitings 1653
Man nevajag, lai tagad baaz man skabarhas aciis. Savu sirdi es izkratiiju,cereeju uz sapratni un turpmakajam labakajam attiecibam foruma. Bet lkm te nav ista ausitorija lai to prasiitu, diemzeel.. Te veel tev turpinaas piepisties taa vietaa lai piedotu un miers.. Kur taada inde vecenem var but ieksaa esnesaprotu... Pretiigi. Kludamies visi. Vai tapec cilveks nav pelnijis pat atvainojoties sapratni nevis turpinasu bazt aciis skabargas???
02.07.2016 09:11 |

Reitings 2350
Man ir viens knupis, kurš mazajai ne visai patīk. Tev atsūtīt? :-O
02.07.2016 09:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits