Varat saukt kā gribat mani, mani tas nerūp!
Te viens spilgts citāts, ko par mani domā daļa šī foruma lietotāju:
Nabadzińam tak problēmas ar muguru! Viss par smagu. Tik kāpēc sievietes var strādāt par, piemēram, apkopējām, bet liels zirgs neko nevar. Ka tik mīlas priekos ar mugura neteaucē. Fu, kas tie par vīriešiem? Tad jau sievietes mūsdienās ir vīriškīgākas.
Ņirgājaties tikai mākat!
Izbesījis jau tas, es te cenšos būt labs pret visiem, bet dzirdu tikai to, ka gaudulīgs un neriktīgs esmu! Te jāsāk lamāties, tā ka Rvis to dara!
Jums nepatīk, ka vispārina, kāpēc tad to darāt pašas???
Rvis šobrīd nav advekātā stāvoklī, cik var spriest, bet jūs vienalga turpināt viens otru apmētāt ar dubļiem. Kam tas ir vajadzīgs? Esat kādi enerģijas vampīri?
Man tas ir piegriezies...jums ir tikai sava taisnība, jūs nespējat iejusties otra ādā! Patiks jums, ka es te kādu nosaukšu piemēram par resnu neveiksminieci? Patīkami? Šaubos. Nedariet to, ko pašas negribat saņemt pretī!
Jūs varat nepiekrist man vai Rvis, bet nevajag tāpēc apvainot! Mēs neesam no akmens! Jūs varbūt esat...mani aizskar, kad nepamatoti tieku apvainots, pazemots. Jūs tikai skandināt, ka tas ir tikai internets, bet tā nav! Rakstītie vārdi arī spēj sāpināt!
Cik es saprotu tad Rvis grib vnk sapratni. Es pats gribu vnk mierā dzīvot.
Ir jāpieņem, ka katrs esam dažāds, nevajag otru apvainot, pazemot. Dzīvosim mierā!