Expression, to jau tikai ārsti zinās teikt, cik nopietni tas ir. Man pašai ar jau gada sākumā bija vairākas reizes sajūta, ka duras sirds rajonā, vienreiz vispār nodrebēja viss ķermenis un bija dīvaina sajūta, man to izskaidroja kā pārsitienus. Man arī gada sākumā bija uztaisīta kardiogramma, neko sliktu neteica, ka bīstami būtu, bet teica, ka man tur ritms par ātru, neprotu izskaidrot medicīniski. Un tad izdomāju aiziet pie kardiologa, tur arī uztaisīja kardiogrammu, bet teica, ka bez tās eho kardiogrammas un holtera monitorēšanas neko nevarot pateikt, no parastās kardiogrammas vien. Es pieteicos uz to eho, rindas ir, tiesa, bet painteresējies vairākās vietās, es pieteicos uz citu pilsētu. Man vēl priekšā vizīte uz to eho kardiogrammu, kas būs nākamnedēļ un jūlijā uz holtera monitorēšanu, tur pieliek tādus vadiņus, cik saprotu, sirds rajonā, un diennakti ar viņiem jāstaigā, ej, guli, strādā, dari,visu kā līdz šim, pēc tam tur analizē rezultātus un tad man jāiet pie kardiologa, tad tikai varēšot pateikt, kas un kā. Mani jau nomierināja, ka man nekas bīstams neesot, neko tādu patreiz nesaskata, bet es gribu pārliecināties un zināt, ka man viss ir kārtībā un kas jāievēro, ja nu kaut kas nav īsti kā vajag. Kā jau rakstīji, ka lai var sportot un darīt visu ar mierīgu sirdi. Iesaku aiziet pie ģimenes ārsta, pieteikties uz tiem eho un holtera monitorēšanu,bet ar ģimenes ārsta nosūtījumu,lai lētāk. Lai veicas un lai laba veselība! :-)