saruna

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Uh ku slinki ir mūsdienās cilvēki... meklē visvisādos brīnumlīdzekļus ka tik pašam nekas nebūtu jādara...

vakardienas treniņā - pienāk pie manis izkārnējis džeks,
jautā kas jāmauc iekšā lai izaugt kā es..
es sāku stāstīt ka daudz un pareizi jāēd + regulāri un pareizi jātrenējas + velasm katru nakti k';artīgi izgulēties + nevelamu kaitigo ieradumu neesamiba....
atbilde ; - jā ok bet kas jamauc lai augtu tiesam labi..
es saku viss ko nosaucu...
atbilde ; nee nu kaadas tabletes vai sprices jamauc...
es saku - labaak sac ar uztura un trenina sakartosanu pirms vispar doma par kimiju ko tapat neiesaku pat domaat sakt lietot ...
aybilde - ai, es tak nejiesu cakareties ar t uzturu utt, negribi nestasti, uzzinashu citur kas jamauc

nu kur daziem labiem tas pratins celo
15.06.2016 14:04 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
es sāku stāstīt ka daudz un pareizi jāēd + regulāri un pareizi jātrenējas + velasm katru nakti k';artīgi izgulēties + nevelamu kaitigo ieradumu neesamiba....

Un komentārs
tik muļķīgi arī otrā - bezjēdzīgajā, nebeidzamajā svaru cilāšanā, kopā ar to tur režīmu, ko aprakstīji un kuram jāpakārto visa sava dzīve.

Aprakstītais režīms liekas pilnīgi normāls, ne muļķīgs un tur nav nekā bezjēdzīga...ja sievietei vai vīrietim nepatīk savas aprises, kada ķermeņa daļa un viss iepriekšminētais palīdz sevi uzturēt formā, tas ir tikai apsveicami.
15.06.2016 14:59 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Cilvēks komentē to, kas viņam vislabāk patīk un padodas. Nelien tēmās, kuras nešķiet saistošas. Ja nepatīk diskusijas par fitnesu, var jau nelasīt. :)
15.06.2016 15:00 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Bet viena kosmiete nav visas kosmietes un tas, ka liela daļa kosmiešu teiktu tā vai darītu šitā taču neuzliek par pienākumu mazākajai daļai neizteikt savas domas tikai tāpēc, ka tās izklausās drusku radikāli uz citu fona.

Droši var izteikties, bet šķiet, ka tev nepatīk, ka tavas radikālās domas komentē.
15.06.2016 15:02 |

Reitings 53
Reģ: 24.02.2016
exDellicious pilnīgi piekrītu katram vārdam par apsēstību (un es pat neiedziļināšos tajā, cik tendenciozi diskusijas autors savā tēmas pieteikumā slavē savu "vispareizāko" dzīvesstilu un fantastisko augumu, netieši, protams)!
Un lai nemēģina neviens iestāstīt, ka tas aizņem 4-4,5 nedēļā!!! Pirms treniņa ir jāsagatavojas, nevari gluži spontāni teleportēties uz zāli, pēc treniņa relaksēšanās utt. Tāpat arī "Kāds braucam uz jūru pēc darba, jo ir tik saulains laiks? Šodien taču jātrenē kājas! Nē, rīt arī es nevaru, man kardio. Varbūt labāk nākošo otrdien? Tad man ir atslodzes diena..."

Un, nē, es zinu, ko es runāju, jo es pati apmeklēju sporta zāli un daru to kopā ar tiem, kuri ēd "veselīgos" pulverus, rij tabletes un špricē tos draņķus. Nevienu par to nenosodu, tā ir brīva izvēle, bet, lūdzu, nesprediķojiet citiem, ka tas ļauj izbaudīt visu pārējo, ko dzīve piedāvā.

P.S. Mans viedoklis ir pilnīgi nesaistīts ar dāmu "sevis kopšanu", es runāju tikai par zāles atkarīgajiem.
15.06.2016 15:03 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Kas vainas pulveriem vai kādām konkrētām tabletēm? Vai Tu esi izpētījusi, ko viņi tur lieto. Vai uzreiz galviņā izdomā, ka tie ir ļaunie steroīdi?
15.06.2016 15:09 |

Reitings 381
Reģ: 20.04.2016
Nelien tēmās, kuras nešķiet saistošas. Ja nepatīk diskusijas par fitnesu, var jau nelasīt.

Klasika. Pameklē mani tēmās par fitnesu. ;)
Nekur neredzēsi.
Šī tēma saucās nevis "Muskuļu audzēšana", "Nomest svaru", "Proteīni" vai vēl jebkā citādi, ko es nevērtu vaļā, bet "Saruna". Re, kā, tomēr, ielīdu un pateicu savas ilgu laiku, pilienu pa pilienam krātās domas par tiem ķermeņu apsēstajiem cilvēkiem, kuru apkārt ir arvien vairāk un vairāk.
Apsveicami ir tas, ka arvien vairāk cilvēku pievēršas veselīgam dzīvesveidam. Bet tiem muskuļu kalniem ar tik procentiņiem sausuma un šitik vēl kkā, nav sakara ar veselīgu dzīvesveidu.
15.06.2016 15:15 |

Reitings 53
Reģ: 24.02.2016
Apple_pie, ja jautājums ir adresēts man, tad, jā, protams, es zinu gan pulvera sastāvus, kas skaitās veselīgi, gan iemeslus, lai lietotu dažādās recepšu tabletes un katru atsevišķo špricējamo šķīdumu, un tāpēc zinu arī blakusefektus (šī nav tā vieta, lai katru vielu sauktu savā medicīniskajā nosaukumā). Un es nevienu nenosodu, jo pati aizraujos ar svaru cilāšanu, bet nevajag radīt ilūziju citiem, ka tā nav apmātība.
15.06.2016 15:17 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Alazani daļēji piekrītu, daļēji nē. Cik es saprotu tad kabans ir profesionālis, ar to nodarbojas, pelna kaut ko un tamlīdzīgi. Viņa gadījumā es nekā slikta nesaskatu, ka ir tāds strikts režīms. Ja pašam patīk kāpēc ne?

Bet ja pieminētos steroīdus pumpē iekšā + vel pavada katru dienu sportazālē. Un ja tas aizņem brīvo laiku (strādāt tak arī vajag), ko varētu pavadīt lietderīgāk, tad neatbalstu. Kāda jēga no tā, ja tu grozies veču sabiedrībā (sporta zālē)? No tā ir jēga, ja iziet ''tautā'' un atrāda iegūtos labumus. Bet tad arī sanāk viss prasts ārišķīgums, līdzīgi kā sievietēm - cacām. Gan vīrieši riktīgie kačaki, gan sievietes cacas domā vairāk par sevi nevis citiem.

Visam jābūt balansā. Gan vīrietim ''jākopj'' sevi, gan sievietei. Bet tas viss jādara ar mēru. Dzīve nesastāv tikai no pārprastiem skaistuma standartiem...

Šajā lietā, es gribētu noskaidrot vienu lietu. Esmu diezgan daudz lasījis šeit un citur kādi pēc ķermeņa uzbūves vīrieši viņām patīk. Varat izskaidrot vienu lietu? kāpēc resni vīrieši liekas pievilcīgāki par tievajiem? Tādus komentārus uzgāju, man tas kaut kā liekas dīvaini...
15.06.2016 15:19 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
kāpēc resni vīrieši liekas pievilcīgāki par tievajiem?

Nezinot, kas tev u komentētājām skaitas "resns" un kas "tievs", ir ļoti grūti atbildēt.
15.06.2016 15:27 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
kkā jau tas mazais krāniņš jākompensē :)
15.06.2016 15:28 |

Reitings 381
Reģ: 20.04.2016
Sanāk viss prasts ārišķīgums, līdzīgi kā sievietēm - cacām. Gan vīrieši riktīgie kačaki, gan sievietes cacas domā vairāk par sevi nevis citiem.

Visam jābūt balansā. Gan vīrietim ''jākopj'' sevi, gan sievietei. Bet tas viss jādara ar mēru. Dzīve nesastāv tikai no pārprastiem skaistuma standartiem...

Par to es arī runāju.
15.06.2016 15:29 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Nu man konkrēti tādi ar riktīgo lieko svaru. Tādiem tak grūti manuprāt staigāt ar to visu smagumu...+ visas slimības, kas bieži tādiem uz vecumu.
Ja mazliet tikai liekais svars, tad saprotu, bet tā nē.

Tievs? Nu tievs ir tievs. Bez vai ar minimāliem muskuļiem,visticamāk ar smalkajiem kauliem.

Man pašam nepatīk resnas/tievas sievietes. Bet ja būtu jāizvēlas tad es priekšroku dotu kauliem...

Es spēju saprast kāpēc nepatīk kaulukambari, bet man nepielec kāpēc tādi kotējas kā paši sliktākie.
Tāpēc man tāds jautājums radās lasot tādus komentārus.
15.06.2016 15:35 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nezinu, kur Tu smēlies tās "gudrības" par to, ka vairumam patīk tusnīši vai tieši otrādi, bet es to attiecinu uz katra personīgo gaumi. Pašam, kā jau izteicies, patīk tāds un tāds sieviešu tips, kāpēc gan meitenēm nevarētu būt tāpat? Problēma jau nav tajā, ko izvēlas kāda, bet cik saprotu, Tevī, jo visi šie izmisīgie "kāpēc" vedina uz domu, ka pats esi skaliņš /šeit es nedomāju neko apvainojošu, jo katrs esam savādāks/, tāpēc tiek vākta kaut kāda statistika, analizēti viedokļi un kas tik nē.
15.06.2016 16:47 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Varat izskaidrot vienu lietu? kāpēc resni vīrieši liekas pievilcīgāki par tievajiem?

Kā kurai... Ne visām patīk resnuļi. Tāpat arī tievuļi.

Konkrēti par mani - es neesmu no kaulainajām. Līdz ar to blakus izteikti tievam vīrietim jūtos kā govs, lai gan esmu maza auguma un man pēc parametriem nav liekā svara. Tā ir tīri tāda iekšējā pašsajūta... Nejūtos ērti, kad vīrieša rokas ir tievākas par manām vai bikšu izmērs mazāks par manu bikšu izmēru. Vnk tas šķiet pa galam dīvaini, jo manā izpratnē tomēr vīrietim ir jābūt masīvākam, lielākam, spēcīgākam utt.
15.06.2016 17:12 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Uh ku slinki ir mūsdienās cilvēki... meklē visvisādos brīnumlīdzekļus ka tik pašam nekas nebūtu jādara...

Bet tāda taču ir cilvēka daba, kas, starp citu, virza progresu :) Arī es nesaprotu, kāpēc man mocīties ar kaut kādu diētu un tērēt laiku treniņiem, lai izskatītos kaut kā atbilstoši šā laika modei, ja dzīvē no tā nekāda labuma nav - tikai pašapziņa. Taču kompleksainiem cilvēkiem tas spoguļattēls izsaka visu dzīves jēgu un viņš pat gatavs čakarēt savu veselību ar narkotikām un špricēm. Tad staigā apkārt tāds uzpūsts balons un domā, ka nu visas sievietes viņam kritīs pie kājām.
15.06.2016 17:31 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
nu jā daudziem liekas ka visi kam ir muskuļi, lieto steroīdus, visādus uztura bagātinātājus...es jau tam vairs nepievēršu uzmanību, ja cilvēks manī neieklausās, neturpinu nemaz sarunu!
15.06.2016 20:22 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
NordicBelle, kādu komentāru šīs diskusijas sakarā, lūdzu. :)
15.06.2016 20:30 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Inga88, :-D:-D:-D
15.06.2016 20:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits