Back, es domāju braukt zemenes lasīt, zinu, ka vēl tikai zied, bet šodien ienāca prātā, ka jāatrod jau informācija par iespējām kur to var izdarīt :-D
aiiii gribēju pāriet uz tele 2, šodien zvana bite un piedāvā -protams labāku variantu :-/ es nezinu ko darīt:-/ kad es bitei lūdzu pārskatīt manu tarifu tad piedāvāja tieši to pašu ko izmantoju, bet par dargaku cenu. tagad pa telefonu prasa a kāpēc nejautājāt mums pirms gājāt uz tele2? saku rakstīju, izklāstīju visu ko man piedāvā un jūs man piedāvājat to pašu ko es izmantoju, teicu, ka uzrakstīju paldies par informāciju un viss, neiesu jau uzbāzties. teicu, ka jau pirms tam esmu rakstījusi un lūgusi pārskatīt uz to vispār nesaņēmu atbildi. par zonu teica, ka šobrīd uzlabojot pārklājumu tāpēc novērojami traucējumi. nu kāpēc viņi zvana tad kad man jau sim kartes kabatā??? kā pa nopietnam iet prom tā visi uzreiz mēģina apturēt, kad cilvēcīgi pajautā tad nē, neko nevatram piedāvāt. galvenais, ka esmu bites klients jau sen tāpēc negribas arī iet prom. es nezinu ko darīt :-/