Esmu smagi vīlusies šajā ārstē,jeb sākšu no paša sākuma.
Vīram uz kājām uzmetās dīvaini, niezoši, apaļi pleķi, izvēlējāmies dakteri Indrikovu.
Ieejot kabinetā viņa uzreiz apskatijās, paprasija parādīt elkošus un pēdas, esot sausa āda, izrakstija dārgu losjonu sejai (sejas āda viņam ideāla) , kājām izrakstija smērītes-hormonālās. Un pateica, ka visa problēma ir viņam galvā,lai izlasa viņas rekomendētu grāmatu,un noskatās filmiņu internetā un būšot vesels :-D likās jau dīvaini, bet nu ja jau daktere saka...
Es to dakteri redzējusi nebiju, bet nu izdomāju arī iet pie viņas ar savu problēmu-aizdomas par ādas ērcīti,izsitumi utt....
Man bija šoks ieejot kabinetā,uzreiz piesējās maniem elkoņiem un manām pēdām, novervelēja man visu to pašu, ko manam vīram un izrakstija tieši to pašu losjonu, šī daktere laikam runā autopilotā tikai un vienīgi no psihologa viedokļa, jo kā dermatologs ir pilnīga 0,tas nekas ka par savu bezjēdzīgo vizīti samaksāju 20 eiro.Un ne man ne vīram ādas problēmas netika atrisinātas, vienkārši pusstundu paskaloja smadzenes. Liek pierakstīt uz lapām savas psihaloģiskās gudrības un pašvīkāties :-D
P.S. varbūt kāda var ieteikt tiešām labu ārstu? :'-(