Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Atsauksme- daktere Indrikova

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
Esmu smagi vīlusies šajā ārstē,jeb sākšu no paša sākuma.
Vīram uz kājām uzmetās dīvaini, niezoši, apaļi pleķi, izvēlējāmies dakteri Indrikovu.
Ieejot kabinetā viņa uzreiz apskatijās, paprasija parādīt elkošus un pēdas, esot sausa āda, izrakstija dārgu losjonu sejai (sejas āda viņam ideāla) , kājām izrakstija smērītes-hormonālās. Un pateica, ka visa problēma ir viņam galvā,lai izlasa viņas rekomendētu grāmatu,un noskatās filmiņu internetā un būšot vesels :-D likās jau dīvaini, bet nu ja jau daktere saka...

Es to dakteri redzējusi nebiju, bet nu izdomāju arī iet pie viņas ar savu problēmu-aizdomas par ādas ērcīti,izsitumi utt....
Man bija šoks ieejot kabinetā,uzreiz piesējās maniem elkoņiem un manām pēdām, novervelēja man visu to pašu, ko manam vīram un izrakstija tieši to pašu losjonu, šī daktere laikam runā autopilotā tikai un vienīgi no psihologa viedokļa, jo kā dermatologs ir pilnīga 0,tas nekas ka par savu bezjēdzīgo vizīti samaksāju 20 eiro.Un ne man ne vīram ādas problēmas netika atrisinātas, vienkārši pusstundu paskaloja smadzenes. Liek pierakstīt uz lapām savas psihaloģiskās gudrības un pašvīkāties :-D

P.S. varbūt kāda var ieteikt tiešām labu ārstu? :'-(
23.05.2016 19:40 |

Reitings 1074
Reģ: 22.07.2014
Dr. Cīrule no VC4 EDK. Bijusi tikai laba pieredze.
23.05.2016 19:51 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
Florie-kāda cena?
23.05.2016 19:54 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
dr. Kolontaja. Konsultācija - 25eiro. Paņems paraugu uz ādas ērcīti, nosūtīs uz citām analīzēm, ja nepieciešams. Ārste ļoti laba un zinoša. Bet pieļauju, ka varētu traucēt viņas steidzība. Konsultācijai veltīs max 15 min., ātri visu uzklausīs, pateiks kas un kā jādara turpmākai ārstēšanai. Privātprakse. Saimnieko tur viena pati.
23.05.2016 20:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits