kas garšo vīriešiem?

 
Reitings 110
Reģ: 01.01.2016
Sarunas virsraksts jau visu izsaka - interesē, kas garšo jūsu vīriešiem, ar ko jūs viņus lutinat?
17.05.2016 20:18 |
 
Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
nicki manējam arī agrāk bija līdzīgi ar tām mērcēm, fuuu, ciest nevaru miltu mērces, majonēzes, sīpolu mērces. Negatavoju tādas, mamma viņam gan gatavo, bet nu jau viņš no tādām ir atradis, paldies Dievam :D Esmu viņam parādījusi , cik interesantus ēdienus var pagatavot, viņš pats ir saskatījies visādus ārzemju raidījumus par ēdieniem un samācījies gatavot daudz interesantākas lietas par kartoškām ar miltu mērci. To ir iespējams mainīt, ja ir vēlme. Nu nav nekas labs tajās mērcēs un majonēzēs.
18.05.2016 14:14 |
 
Reitings 105
Reģ: 17.05.2016
Oo,jā. Ar majonēzi es arī varu ēst visu :-D
18.05.2016 14:24 |
 
Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Viens no viņa mīļākajiem ēdieniem-lazanja. Bet pārsvarā visādi gaļas ēdieni iet pie sirds. Ja vēl klāt daudz sīpoli un ķiploki, tad principā jebkurš ēdiens viņam skaitās pat ļoti izdevies. Pēdējā laikā "pavilcies" arī uz saldumu ēšanu (agrāk saldumus ēda ļoti reti) -šokolāde, saldējums. Vienīgais, kas vispār viņam negaršo un šķiet pilnīgi neēdams-siera zupa.
18.05.2016 14:35 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Pankukas, un katru dienu obligati gala. Ja majoneze ar garso...need grikus, papriku.
18.05.2016 14:39 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Manējam pat salāti ir mīļāki nekā gaļa, it īpaši pavasarī un vasarā. Kopumā tomēr ēd visu veidu gaļas, zivis, jūras veltes, dažādus salātu paveidus (var būt pilnīgākā zaļbarība), Siera u.c. veida ēdienus. Vienīgais kas nav iecienīts ir viss visādi salāti un konkrēti ēdieni - putras, zapte un pankūkas (kartupeļu pankūkas neskaitot).
18.05.2016 14:56 |
 
Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
nu šodien manējam būs svaigi salātiņi ar tomātiem gurķīšiem, dillēm un lociņiem, kā arī vistiņa krējuma sinepju marinādē un cepti kartupelīši cepeškrāsnī :)
un tas viss man pēc darba jāvergo :D bet nu a ko darīt :)
18.05.2016 15:11 |
 
10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 29.01.2009
R116, manējam negaršoja šampinoni. man gan ļoti garšo. līdz ar to daudz ēdieni bija jātaisa tā,ak es tās sēnes sev atsevišķi cepu.
bet tad pa šiem gadiem notika brīnums un es piedāvāju uztaisīt grillētas sēnes un viņam iegaršojās. :D
varbūt Tev vienu dienu negaršo, bet rīt sāks garšot. :)
18.05.2016 15:16 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
hellish ♥ - jāliek pie plīts vīrietis :D

Manējam laikam garšo viss, uz sitiena varu tikai atcerēties, ka negaršo banāni, biezpiens un putukrējums :D beet, ja es gatavotu (es to daru ļoti reti), tad domāju, ka to arī noēstu un slavētu :D
18.05.2016 15:17 |
 
Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
Selīna, nu es jau ar tā domāju, cik var vergot :D
rīt likšu lai iet pirmo reizi uz rimčiku viens un pērk un taisa :D
18.05.2016 15:30 |
 
10 gadi
Reitings 611
Reģ: 15.04.2010
Elza_Elza es ar gribētu piedzīvot šādu dienu, kad mans sāks ēst sēnes, bet nu 7os gados nav izdevies pārraudzināt :D
Papriku gan ir iemācīts ēst :-D
Tā ēd visu, bet vajag vienmēr, lai ir gaļa :)
Vēl lietas ko par šiem gadiem ir strikti atteicies ēst ir - kokosriekstu piena zupa ar garnelēm, ķirbju krēmzupa un ne īpaši ciena lasi un tunci :D
Ak jā, un 90% vienmēr visam klāt liks tomātu mērci, ehhh.
18.05.2016 15:33 |
 
Reitings 909
Reģ: 20.01.2016
Manējam galvenais, lai ir gaļa :D Kaut kādi svaigu dārzeņu salātiņi vakariņās, vispār nav variants. Arī no zupas vien nepaēdīs. Visbiežāk, viņš pats eksperimentē ar ēdienu, es uztaisu kaut kādu pamatu, ko varu ēst, un tālāk viņš variē ar garšvielām, piedevām (salātiem, mērcēm utt), jo ēd viņš gan diezgan neveselīgi, gan priekšroku dod asiem un/vai ļoti sāļiem ēdieniem.
18.05.2016 15:56 |
 
10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 29.01.2009
Pēdēja laikā ir arī tā,ka bez gaļas var iztikt :D
man arī ir lietas negaršoja, bet pekšņii garšo, piemēram, olīves :D
aij, tunci arī nevaru iebarot :D
18.05.2016 16:09 |
 
Reitings 549
Reģ: 22.12.2013

Oo,jā. Ar majonēzi es arī varu ēst visu


Atceros, ka reiz man viena draudzene teica, ka vina varetu pat kiegeli apest, ja majoneze virsu. :-D
Man ne visai tas majonezes, ko veikala var nopirkt, liekas tada neritiga, tadel taisu pati majas majonezi. Ja godigi, pastaisito majonezi varetu katru dienu est, ja nebutu tik daudz kaloriju.
18.05.2016 17:00 |
 
Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Mans ir loti izveligs, bet taa vinjam patik gala - cepetis. Ceptas vistinjas, ribinjas un tadas lietas need. Majonezi nelieto, kecupu arii.
18.05.2016 17:07 |
 
Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
es te salasījos cik tās majonēzes tomēr ir ļoti kaitīgas, tāpēc es kaut kā nevar vairs iekšā dabūt! it kā jau ļoti daudz kas ir kaitīgs, bet majonēze bij viena no extra bad! tā kā atsakos un nebaroju savējam arī iekšā! :)
18.05.2016 17:11 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Kad mums atved lauku olas, gatavojam majonezi majas. Nav kaitiga ari...gatavojas viegli, ir dazads receptes.


viena no tam...

http://www.delfi.lv/receptes/majoneze-kas-izdodas-vienmer.d?id=43624767
18.05.2016 17:19 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
un vel iena loti laba recepte, es lieku klat sinepes citreiz.


http://www.la.lv/pasu-gatavota-veseliga-majoneze/


Svaigu olas dzeltenumu (labāk izmantot dabiski barotas un turētas vistas dējumu, nevis lielveikala preci) pilnībā atdala no baltuma un lēni puto, līdz tas kļūst gaišāks.

Turpinot putošanu, tievā, tievā strūkliņā lej klāt kvalitatīvu olīveļļu. Masa kļūs daudz apjomīgāka, konsistence bieza un tumīga – kā majonēzei. Uz vienu olas dzeltenumu vajadzīgas aptuveni divas trešdaļas glāzes olīveļļas.

Garšai pēc izvēles piespiež citrona sulu, pievieno sinepes vai spiedītē sasmalcinātu ķiploku. Pašgatavotu majonēzi ledusskapī var uzglabāt aptuveni nedēļu. Nav jāsatraucas, ja olīveļļa mazliet nostājas – masu sajauc un ēd gardu muti.




18.05.2016 17:29 |
 
Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
Man nav IG account, bet jautājums tām, kuras ir apmainījušās ar kontiem - kad ieraugat to personu"dzīvajā", nav aplauziens, jo iedomājāties kādu cosmieti savādāk? :-)
18.05.2016 17:32 |
 
Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
ups, ne tur!:-D
18.05.2016 17:33 |
 
Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Ta recepte liekas nepilniga, diez vai vispar to var saukt par majonezi. Trukst viena butiska sastavdala - sinepes. Klasiskaja varianta tiek izmantots tikai olas dzeltenums, bet, lai majonezi padaritu gaisigaku, tiek pievienots stingri saputots olas baltums. Ellu ari taja recepte iesaka nenemt saulespuku, bet tiesi si ir ella, ko lieto majonezes pagatavosanai. Par pagatavosanas tehniku labak neizteikties - kaut kads kosmoss. Drosi vien, ka sanak kaut kada merce pec piedavatas receptes(iespejams pat garsiga), bet to noteikti nesauc par majonezi.
18.05.2016 17:36 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits