Negribu pieaugt?

10 gadi
Reitings 170
Reģ: 21.04.2009
Sveikas damas!:-)
Pedeja laika esmu saskarusies ar savadu "problemu". Isuma man ir 28 gadi, man ir loti tuvas attiecibas ar manu loti mazo gimeni un 2 gadi atpakal mes ar draugu bijam spiesti padzivot arpus Latvijas(vins austrietis), esam dzivojusi Dubaja un Madrids. Attiecibas vienkarsi sapnis, jo tiesam esmu lidz ausim iemilejusies un vins liek man augt ka personibai. Vienmer atbalsta, rupejas, loti izskatigs, gudrs... BET...
Gribu majas tikai mammas majas laukos netalu no Rigas, but ar savejiem. Mamma man viena un gribu but tikai tur. Skiet ka nav jaukakas vietas pasaule. Es mammu ari nedaudz uzturu, jo vinai gruti atrast darbinu. Es nezinu ka lai "izaug"'un tiek tam pari, jo ipasi zinot, ka mans virietis uz LV neparcelsies, jo vinam nepatik.

Saprotu ar galvu, bet neizsakami gruti un brizam gribas tik mukt majas kaut manas attiecibas nekad nespetu partraukt, jo zinu ka istais:'-(
09.05.2016 11:51 |

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Par kuru valsti vispār ir runa? :-) man jau ar liekas, ka prātīgākais būtu ar vēsu prātu nedaudz nogaidīt un nestrebt karstu
12.05.2016 03:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits