musulmanis - Latvijas prezidents

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Tikko Londonā ievēlēts jauns mērs, musulmanis no Pakistānas

Kā domājat, cik ilgs laiks vēl paies, kamēr Latvijā būs prezidents musulmanis no Sīrijas? Vai jūs par viņu balsotu, ja Latvijā būtu tautas vēlēts prezis? Eiropas sabrukums ir visu acu priekšā. Londonas mērs jau apsolīja iet geju praidā. Neticami.
07.05.2016 12:40 |

Reitings 436
Bet tīri no loģikas viedokļa, ja šis mērs sāktu atbalstīt vērtības, kas britu tautai nav pieņemamas, viņš tur vienkārši nebūtu.

tīri no loģikas viedokļa arī letiņi šodien var šausmināties par bēgļiem, muslimiem, melnādainajiem un gejiem, bet rīt tādi pieņems visus likumus valstī

es uzskatu, ka viņa nokļūšana mēra amatā ir stratēģisks solis
08.05.2016 00:47 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Es uzskatu, kas viss kas notiek pasaulē, ir stratēģisks solis. Ko Tu ar šo diskusiju ceri panākt?
08.05.2016 01:08 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Lielbritanija jebkuram ir iespejas. Tikai Krievija nav!

http://m.aprinkis.lv/component/k2/item/18468-anglija-dzivojosu-latvieti-ievel-vieteja-dome

To svētdien, 8. jūnijā, vēsta LNT raidījums "Top 10".

Sieviete, kura jau ilgāku laiku dzīvo Anglijā, iestājusies Leiboristu partijā, no kuras arī virzīta Mančestras domes deputātes amatam. Raidījums norāda, ka leiboristi ir vienīgais britu politiskais spēks, kurš atbalsta imigrantus no Austrumeiropas, no kurienes nāk arī Dzidra.

Nule par deputāti kļuvusī sieviete raidījumam stāsta, ka neticējusi tam, ka tiks ievēlēta, taču darbs priekšvēlēšanu laikā devis pozitīvu rezultātu. Anglijā priekšvēlēšanu laikā ir svarīgs tiešais kontakts ar vēlētājiem, un Dzirda daudz laika pavadījusi, apstaigājot potenciālos atbalstītājus.

Raidījums vēsta, atbalsts no Austrumeiropas imigrantiem Dzidrai bijis salīdzinoši neliels, taču daudz balsu viņa saņēmusi no musulmaņiem. Leiboristu partijā atzīst, ka tas ir nebijis gadījums, kad kāds no Austrumeiropas iekļūst vietējā domē.
08.05.2016 01:45 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Nesaprotu, par ko ir cepiens?
08.05.2016 02:02 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
bet rīt tādi pieņems visus likumus valstī

"Tādi". Tas ir - kādi? Bēgļi, melnādainie vai geji ir kaut kādi ciklopi ar piecām ausīm, trim kājām un astoņām acīm? Tevi gan, diskusijas autor, varu nosaukt tieši tā - par kaut ko tādu. Par aprobežotu, loģiski domāt nespējīgu cilvēciņu, kuram, visticamāk, dzīvē neiet diez ko spoži, tāpēc visas savas negācijas un žulti, kura sakrājusies iekšā, jāizliek internetā. Tas viss sākas ar interneta komentāriem, kuros, slēpjoties aiz anonimitātes garantētās maskas, vari izgāzt visu, kas uz sirds sakrājies, taču tad, kad tur publicētie komentāri nesasniedz dzirdamas ausis, atliek reģistrēties forumos, lai izceltos ar savu aprobežoto prātu un domu gājienu. Uzminēju, ja? Protams, diskusija ir laba lieta, taču ja tās laikā centies visus diskusijā iesaistītos pārliecināt par to, ka tikai tavs viedoklis ir tas vienīgais un pareizais, paliek šķērmi ap dūšu.
Jebkurš normāli domājošs, mūsdienīgs cilvēks dzīvos savu dzīvi tālāk, taču tikai idiots veltīs savu dārgo laiku tam, lai mēģinātu forumā atrast kādu, kurš piekristu viņa izfilozofētajam ideālās pasaules scenārijam. Tā kā normāli domājošs/-a neliecies, diemžēl, paliek tikai otrs variants. Secinājumus vari izdarīt pats/-i!
Bet nobeigumā tikai varu piebilst to, kā man riebjas tipi, kuri cilvēku vērtē pēc tautības/rases/seksuālās piederības/ticības.... Goda vārds - riebjas! Paldies dievam, es savā dzīvē esmu iepazinusi tik daudz melnādainus cilvēkus, aziātus, arābus, arī musulmaņus, arī gejus, lesbietes un biseksuāļus, ka spēju saprast ko nozīmē tāds vārds kā cilvēcība. Diemžēl, nereti no pareizajiem, pareizi orientētajiem un ar pareizo ādas krāsu un pareizo ticību apveltītajiem cilvēciņiem (kā piemēram, diskusijas autors/-e) ļoooti bieži esmu sagaidījusi tikai un vienīgi pretīgu, augstprātīgu, aprobežotu attieksmi un nožēlojamu nevēlēšanos pieņemt cilvēkus, kuri neatbilst šī augsti godātā iedomātajām vērtībām. Un paldies dievam, man ar tādiem nav pa ceļam. Ir skumji nodzīvot savu dzīvi ar tik šauru skatu uz to. Tā ka... izsaku līdzjūtību!
08.05.2016 02:39 |

Reitings 50
Reģ: 06.12.2015
Nav jau taa, ka UK nav rasisma.

Protams, ka tā nav, jo paskatoties statistikas datus un informātīvus avotus, tad top skaidrs, ka baltie cilvēki ļoooti bieži krīt par upuriem šiem te "apbižotajiem".

Ophelia ir nožēlojams trollis vai vienkārši visai tups cilvēks. Kā tavi melnādainie ir vairākums, tad tiek iebīdīts savējais skatoties tikai un vienīgi pēc piederības. Paskaties cik % melnādaino balsoja par Obamu vēlēšanās, paskaties kas notiek pilsētās kurās viņi ir vairākums (100% būs melnādains vadītājs), līdzīgi ir ar musļikiem un šo gadījumu, jo Londonā viņi ir lielākā daļa.
Tu droši vari turpināt tirst varavīksnes un meklēt attaisnojumus kāpēc viņi ir tādi kādi viņi ir (noziedzība, pabalsti, izvarošanas utt.), bet realitāte ir skaudra, mūsu mantojums nākamajām paaudzēm būs nedrošas pilsētas baltādainiem cilvēkiem, piespiedu ievīstīšanu paltrakos un citi tumsoņu likumi - tas viss dēļ vājiem, naiviem un garīgi slimiem cilvēkiem.

Un šeit video neliels video - https://www.youtube.com/watch?v=fA6XcyXsxXU

Gribu jau dzirdēt atrunas, ka viņi jau nav tādi un patiesībā viņi to nedomā, vainīgi ir tie kristieši. :-D
08.05.2016 03:13 |

Reitings 489
Reģ: 17.04.2015
Tur daudzi tādi ir kas ir piedzimuši Anglijā tāpēc sauc sevi par angļiem. Pēc būtības viņiem ir tāda tautība, bet kad tu redzi,ka viņš ir musulmanis vai melnais nu tad.. Dīvaini paliek :D
Ja šāda situācija būtu LV, tad es balsotu pret.
08.05.2016 11:52 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Vins ir ne tikai labs arsts kas runa latviski bet ir ari Saeimas deputats. ;-)
08.05.2016 11:56 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Un ar ko deputāti krievi būtu labāki par deputātiem musulmaņiem?
08.05.2016 12:02 |

Reitings 484
Reģ: 15.01.2016
Kā tavi melnādainie ir vairākums, tad tiek iebīdīts savējais skatoties tikai un vienīgi pēc piederības.

Zini, es tepat Latvijā pazīstu pietiekami daudz cilvēku, kuri balso par NA vai SC tikai tāpēc, ka atbalsta viņu nostāju latviešu/krievu jautājumā, un par šo partiju uzskatiem un mērķiem citās jomās viņiem nospļauties.

Un gribas pajautāt, vai tu esi arī dzīvē saticis kādu no tiem briesmīgajiem, tumsonīgajiem melnādainajiem, vai arī tikai redzējis bildītes internetā un izlasījis kādu tvnet rakstu...
08.05.2016 12:39 |

Reitings 50
Reģ: 06.12.2015
Zini, es tepat Latvijā pazīstu pietiekami daudz cilvēku, kuri balso par NA vai SC tikai tāpēc, ka atbalsta viņu nostāju latviešu/krievu jautājumā, un par šo partiju uzskatiem un mērķiem citās jomās viņiem nospļauties.

Un gribas pajautāt, vai tu esi arī dzīvē saticis kādu no tiem briesmīgajiem, tumsonīgajiem melnādainajiem, vai arī tikai redzējis bildītes internetā un izlasījis kādu tvnet rakstu...

Man pietiek ar to ko esmu redzējis dažās Eiropas lielpilsētās, lai saprastu, ka nevēlos lai viņi te būtu. Pilns ar melniem čurkām paltrakos, šķiet, ka nemaz neesi Eiropā, bet kaut kādā Āfrikas daļā, nejūties piederīgs. Turklāt noziedzība aug un ir rajoni kuros pa nakti nevari rādīties ar nepareizo ādas krāsu.

Nu, bet kas kuram svarīgāks par to arī balso. Tā ir politiska nostāja. Nav jau kā ASV 2012. gadā, kad 93 (!!!!) melnādaino balsoja par Obamu, atvainojos, viņa ādas krāsu nevis politiskajiem uzskatiem. Līdzīgi ir VISUR, kur tie tumsoņas ir.

Un tagad nevajag stāstīt, ka Eiropa netiek iekarota bez ieročiem, paskatāmies uz pilsētām kā Parīze vai Londona, viņi jau tur ir vairākumā un pārņem varu, drīz varēsim dzīvot nevis pēc sevis radītiem noteikumiem (demokrātija), bet musulmaņu. Tad gan jums nebūs iespējams dirst varavīksnes, jo islāms to nepieļaus. Ok, jūs varbūt to savā dzīvē nepiedzīvosiet, bet jūsu mazbērni vai mazmazbērni to piedzīvos.
08.05.2016 13:20 |

Reitings 484
trakigan, nesaprotu īsti, pret ko tavs naids ir vērsts - visiem melnādainajiem, musulmaņiem, imigrantiem, cilvēkiem, kas dzimuši un auguši Eiropā, bet kuriem ir nepareizā ādas krāsa? Vienkārši pret visiem "sliktajiem"?

Kas tāds traks notika, kad tumsonīgais Obama "nāca pie varas" ASV? Amerikas baltie tagad ir paverdzināti, apspiesti? Viņu kultūra mūžīgi mūžos zudusi?
08.05.2016 13:34 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Patiesībā neviens jau neiebilst tiešā veidā pret ādaskrāsu vai izcelsmes valsti, vai seksuālo orientāciju, bet pamatvērtībām, kas tam visam ir apakšā. Visas te kā viena "kāda starpība kāda rase, reliģija, orientācija", bet saprotiet taču, ka tiks aizsargātas tieši pamatvērtības, kas tam cilvēkam ir "apakšā" un nav nozīmes, dzimis Londonā, Maskavā vai vēl kur! Es nekad nebūšu par citas mentalitātes cilvēkiem manas valsts politikā, kāda velna pēc vispār man būtu nākotnē jādzīvo pēc viņu noteikumiem? Tas, kas notiek Londonā, diemžēl, ir normāli un bija paredzami. Tas ir tikai sākums diemžēl.
08.05.2016 13:57 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Ophelia ir nožēlojams trollis vai vienkārši visai tups cilvēks.

Es ne pirmo reizi savā dzīvē dzirdu, ka esmu trollis, tikai tāpēc, ka saku to, ko domāju. Visai interesanti, ka mūsdienās uzreiz skaities vai nu trollis vai nu pilnīgs idiots tad, ja tavas domas atšķiras no vairākuma. Manuprāt, nožēlojami un tupi ir citus šķirot pēc tādām lietām kā ādas krāsa, tautība, bet ko tad es varu teikt - nedod dievs, nepiekritīšu Tavam viedoklim, uzreiz būšu briesmone. :)
08.05.2016 13:58 |

Reitings 1183
Rowan, ir kāds viedoklis par to, kam būtu jābūt, Tavuprāt, nākamajam ASV prezidentam?
08.05.2016 13:59 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Lex, uztaisi atsevišķu tēmu par šo. Būs interesanti! ;-)
08.05.2016 14:02 |

Reitings 1183
NordicBelle, Tu par ASV prezidentu domā? Ai zini, šodien ir daudz vairāk darāmā un pozitīvā par vēlmi šeit celt augšā kārtējo kašķi. Citādā ziņā zinu Tavu nostāju šajos jautājumos. Vienkārši visas te par ādas krāsu, utt., bet ne par to tak ir runa :)
08.05.2016 14:06 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Ok, pagaidīsim vēl. :-) Priecīgu mammu dienu! :-)
08.05.2016 14:14 |

Reitings 436
Patiesībā neviens jau neiebilst tiešā veidā pret ādaskrāsu vai izcelsmes valsti, vai seksuālo orientāciju, bet pamatvērtībām, kas tam visam ir apakšā. Visas te kā viena "kāda starpība kāda rase, reliģija, orientācija", bet saprotiet taču, ka tiks aizsargātas tieši pamatvērtības, kas tam cilvēkam ir "apakšā" un nav nozīmes, dzimis Londonā, Maskavā vai vēl kur! Es nekad nebūšu par citas mentalitātes cilvēkiem manas valsts politikā, kāda velna pēc vispār man būtu nākotnē jādzīvo pēc viņu noteikumiem? Tas, kas notiek Londonā, diemžēl, ir normāli un bija paredzami. Tas ir tikai sākums diemžēl.

Milzīgs pluss no manis.
08.05.2016 14:20 |

Reitings 484

Lex, tu jau vari saukt to, kā vēlies, bet, ja tu vari noteikt, kas cilvēkam ir "apakšā", redzot tikai viņa ādas krāsu... tad kāda nozīme tam, vai tu iebilsti pret to ādas krāsu tiešā veidā vai netiešā veidā?
08.05.2016 14:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits