Cik?

10 gadi
Reitings 370
Reģ: 16.06.2015
Vai Jūsuprāt tas ir normāli?

Ikdienā darbadienās strādāju standarta 8h darba laiku, pēc darba ap 18.30 pārbraucot mājās paēdu un pienākumos 3-4h pieskatīt mazu bērnu.
Brīvdienās 6dienās jāpieskata bērns visu dienu ap 12h un 7dienās jābrauc ar bērnu iepirkties+ jāgatavo + jāveic visādi mājas darbi.

Man laiks ārpus darba un pienākumiem mājās vispār nav, laiks draugiem un hobijiem var teikt vispār nav, jūtos kā izzolēts no visa kurš skrien tiaki kā vāvere ritenī.

Sieviete laikos kad pieskatu mazo pa retam guļ un lielākoties atpūšas - viņa saka ka man jāpieskaat tik un tim tamdēl jo tas tiaki godīgi jo redz viņai jāceļas 2x naktī un mazais jābaro.
Bet vai tas tā tomēr pareizi ka gala rezultātā tas kam vispār nav brīvais laiks esu tieši Es.
05.05.2016 21:45 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Es nesaprotu vai tiešām KATRU nedēļas nogali sieva paceļ cepuri - Čau - un pazūd? Tak ņem un izrunājies. Dariet kaut ko kopā. Ieplāno laicīgi savas tikšanās ar draugiem. Un jā, sievai arī gribas atpūsties. Es, protams, nesaku, ka 100% brīdienās var pazust, bet pastaigāties sieva jāpalaiž.
05.05.2016 23:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits