mans si briza plans, velos nomest no 72 uz 57. sobrid esmu 70, sportoju apmeram nedelu. gribi klausi, gribi ne :D
brokastis - grieku jogurts Baltais, apmeram 1/3 iepakojuma, klat 4-5 lielas zemenes, skiedrvielas (pirku veikalā Lats, gan jau Maximas un Rimi ari ir), 2 karotes auzu parslas
pusdienas - risi vai griki + vistas stremelites netreknā mērcē
2 stundas pirms trenina - nemu uz darbu lidzi sasmeretu maiziti 1-2 skelites- kiegelitis, plana kartina pesto, salati mix paris lapas, netrekns siers, galas skelite, gurkja skelite. veselibas pasaule nopirku so http://www.vp.lv/catalog/energetiskie/vplab-lipojets/ , apedu 1 kapsulu pirms sis esanas (tikai dienas, kas ir trenins, ne vairak par 1 kapsulu nemu)
trenins - 1h airobika + 1h pilates vai kkada staipaamaa nodarbiba
pec trenina vakarinas - teiksu ka ir - isti est nemaz negribas. ja gribas, tad apedu 1 kruziti palielos gabalos sagrieztu ananasu.
ja nav trenina, tad saglabaju tas pasas brokastis un pusdienas, launagu needu, vakarinas uztaisu salatu - 1/3 salatu mix paka, 2 karotes kukuruzas, 4-5 cherry tomati, mazliet riveta siera, apcepu 5-6 planus bekona gabalinus, pielieku 4-5 olives, parleju visu ar citrona ellu.
nesaku, ka mans variants ir perfekts, kabanam noteikti bus savs komentars :-D bet tas ir tas, kas strādā MAN! es zinu, ka ierobezojot sevi stingrak, es norausos jau 2. dienā.
sodien es sapratu, ka koncentrejoties uz to, kas man garso no veseliga, es jau nedelu neesmu edusi baltos miltus, cipsus, un tml, kas ieprieks man bija ikdiena.
sodien starp darbu un treninu man bija briva stunda, paspeju par uz biblioteku aizskiet, kas man nav raksturigi :-D sportojot ir vairak energijas un labaks garastavoklis, iesaku atrast to, kas strada un patik TEV!