manupraat, shajaa situaacijaa neviens nedriiikst vinju nosodiiit par eitanaaazijas izveeli, ja cilveekam ir tik gruuti un pat negribas celties, gribas vienkaarshi aizmigt uz visiem laikiem, tad tas ir looti, loooti skumji. Vins pats jau neredz nekaadu izeju. Man liekas, ka tas ir fiziski un emocionaaali guuuti sievai arii ar beerniem, jo katra diena paiet ar baileeem, ja nu naave pienaak shodien un redzeet taa cilveeeka cieshanas, tas tachu ir briesmiigi. Man tieshaam looti zheel vinjsh, bija pa ltv arii intervija tagad. Zheel, ka latvijaa aarsti ir tik neizgliiitoti?!?!, ja pat nespeeej noteikt diagnozes uzreiz, jo peedeejaa laikaa vispaar naakas dzirdeet, ka aizbraucot paarbaudiities uz citu valsti, uzreiz nosaka iisto diagnozi. Un, protams, arii shitaa naudas lieta- ja tev ir nauda- paliidzeesim, ja nee- ok, gaidi, kad tiksim liidz Tavai kaartai, ja vispaar pienaaks laiks tikt galaa ar tavu slimiibu.
Es uzskatu, ka ja taa eitanaazija notiks, tad buus vieglaak palaist to, jo taa ir vinja griba un sieva ar beerninjiem vareetu koncentreeties uz naakotni, protams, smagi, bet redzeet kaa otrs ciesh katru dienu, katru minuuti, sekundi ir veel briesmiigaak..:'-(:'-(:'-(