Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vīrietis kritizē ēdienu

Reitings 156
Reģ: 22.10.2015
Ir bijušas vairākas reizes, kad vīrietis ir izteicis piezīmes par manis gatavoto ēdienu. Ne jau kaut kā tur rupji vai pārmetoši. Bet nu tur, piemēram, paprasa, kas tā par garšvielu un ka šo labāk neizmantot, ka dīvaina garša. Vai ka trūkst pipari. Vai šis īsti neiet pie sirds, paēst var, bet labāk lai turpmāk to negatavoju. Lai arī viņš cenšas tā saudzīgi, man tāpat ir sāpīgi to dzirdēt :(

Vai vīrieši mēdz kritizēt jūsu gatavoto ēdienu? Un kā jūs to uztverat?

Un ko man darīt manā situācijā?
20.04.2016 09:15 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
:D atradàt diskusiju, kuru pacelt :D autorei- laid vīru vienu uz kàzàm, lai vismaz tur paèd normàlu èdienu!!! :D
31.08.2016 17:50 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Te jau visi šķēpi sen salauzti, hmm? :D
Mani 2 centi - jokainas jūs esiet. Kā jūs zināsiet, kas jūsu vīrietim garšo, ja viņš neko nepateiks? Un no kurienes šī pārliecība, ka jūs nevariet kļūdīties? Ka viss ko jūs gatavojiet ir tik superīgs, ka vīrietis neko nedrīkst pateikt, lai uzlabotu to, ko jūs esiet uztaisījušas?
Bijusī arī nezināja, ka kotletes taisot ir jāpielej ūdens, lai nebūtu sausas. Kad par to pateicu, sapsihojās, lai taisu pats, ja jau nav labas. Nu neko, ēdām normālas kotletes, tikai manis taisītas... :))
31.08.2016 18:34 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Ridziniece ne jau visi viriesi partiek no galas. Vairums ja, bet visi ne. Zinu dazus kuri ed veseligi un nemil treknas karbonades ar fri un majonezi.
01.09.2016 13:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits