Krievu toiterjērs (gludspalvainais)

Reitings 70
Reģ: 14.12.2010
Labdien vēlētos iegādāties šo sunīti.(l)
Varbūt Jums ir kādi piedāvājumi? ;-) ne dārgāk par 250 eiro
16.04.2016 10:25 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Jap mammas suņi arī dara savas darīšanas kur vēlas pat tad kad tikko ienākusi no lauka. Es jau laikam sen tādus suņus būtu izmetusi laukā. Viņi ir mācīti un vēlreiz mācīti, bet nu tik spītīgi, ka nu šausmas.. Es vairāk par lielajiem suņiem. Ir vismaz arī mājas sargs. Mazie tik reklāma un provocē.
16.04.2016 11:48 |

Reitings 4041
reklāma rej. Telefonam patīk palabot :-D
16.04.2016 11:49 |

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
Es sākumā gribēju dēļ, tā,ka maziņš,maz ēd,aizņem maz vietas.... bet nu nav viņš gudrs. 5 gadi, bet to suni nevar iemācīt nokārtoties uz "paladziņa", laukā viņam bail no zāles. Cik reizes nav bijis tā,kā izved laukā,zālē neko nedara, bet sagaida autobusa pieturu un tad izdomā nokārtoties cilvēku priekšā. Paladziņi viņam nepatīk,ja tur viena maza peļķīte, tad tur vairs neiešot,bet atradīs jebkuru citu vietu dzīvoklī, kā arī savu guļvietu ,atvainojos,piemīž.
16.04.2016 11:55 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Esmu šokā par eksotikas komentāriem!!! :-O(e)
Visu suņu vainas un problēmas ir TIKAI no viņu saimniekiem!! To der visiem atcerēties!
Kāds saimnieks, tāds suns! VISUS suņus var apmācīt, tikai vajag gribēt. Un pirms iegādāties uzzināt šķirnes īpatnības.
Šādiem cilvēkiem labprāt atņemtu un nekad vairs nedotu tiesības iegādāties dzīvniekus. Kkādi bezsmadzeņu rādījumi.

Man ir pundurpinčera kucīte un viņa ir ļoooti kārtīga, pacietīga, mīlīga. Piedalījāmies izstādēs, viņa ir lieliska. Un šādu suni iesaku ņemt, ja ir laiks ar viņu nodarboties, apmācīt un veltīt viņai laiku. Mīlestība ko saņemsi atpakaļ ir neizmērojama! (l)
16.04.2016 11:57 |

Reitings 2059
Es saku kā ir. Ja 5 gadu laikā suni nevar iemācīt nokārtoties uz tā palaga ,tad nevar. Viņš sagaida nakti,kad visi guļ un iet pietaisīt dzīvokli. Un tad ir baigi foršie rīti-piecelies un ej tik vāc(tīrīt mīkstos grīdas segumus un mēbeles) (l)(l)(l)
16.04.2016 12:03 |

Reitings 3031
Es arī varu pateikt vēlreiz, ka vaina ir Tevī. Ja 5 gadu laikā neesi šādu problēmu atrisinājusi..
Man apkārt daudz draugiem, radiniekiem un paziņām ir dažādi mazie sunīši - Jorki, pinčeri, špici utt. Un nevienam no viņiem suni nokārtojās kur pagadās, vai suni nav stulbi.
Iespējams iegādājies kkādu lētu un brāķetu suni, kas nāk no mistiskas nelegālas audzētavas, kur kuces ir vnk dzemdējamas mašīnas, kur nevienu neinteresē, kas tur beigās iznāks, ciltsdarbs netiek veidots. Tikai bizness kādam iesmērēt noderīgus suņus. Tad arī tā ir Tava problēma, ka pirki šādu suni.
16.04.2016 12:09 |

Reitings 1852
Es šokā!
eksotika - vai ar sunīti strādāji?? Vai pie kinologa vērsies pēc palīdzības vai padoma? VISUS SUŅUS VAR APMĀCĪT! Citam vajag mazāk laika, citam vajag vairāk laika!
Nepieciešams darbs- darbs- darbs. Liels vai mazs suns, bet ir jāstrādā.

Pirms meklē mammai sunīti, palasi par viņu raksturiem, īpatnībām, jo mazie suņu arī ir ar saviem niķiem-stiķiem. Man personigi patīk angļi/franču buldogi, mopši, kā arī mazie pundurpinčerīši.
16.04.2016 12:10 |

Reitings 2059
Es ticu, tam pundurpinčeram pat dejot baletu varētu iemācit, bet tici man krievu tojs ir pārāk dumjš, lai varētu vispār ko iemācīt. Agrāk bija parasts krancis, bija 10reiz mīļāks un labāks uzvedībā.;-)
16.04.2016 12:12 |

Reitings 70
Ļoti daudz ir lasīts par šiem sunīšiem un vēlme tādu iegūt jau ir vairākus gadus,tik atliek samelēt īsto.
Ļoti vēlos iepriecināt mammu jubilejā (l)
16.04.2016 12:16 |

Reitings 3031
eksotika, nosauc lūdzu pie kādiem speciālistiem esi vērsusies un kādas metodes pielietojusi, lai mainītu suņa uzvedību??
16.04.2016 12:17 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es zinu tikai 2 toiterjeru īpašniekus.. abi suņi nav visai inteliģenti, manuprāt. Bet, ja pareizi atceros, nokārtojās gan viņi vienuviet :)
16.04.2016 12:22 |

Reitings 4041
Nu tik sāksies. Jūs cilvēku nezināt personīgi un nezināt ko viņš dara un kā, sākas jau apvainojumi un secinājumi. Cik tipiski. Katram sunim ir savs raksturs un salīdzināt ir diezgan stulbi, jo tāpat kā cilvēkiem, katram ir savi niķi. Protams tās nav īsti salīdzināmas lietas. Bet ja man jāizvēlas starp mazu un lielu suni, vienmēr izvēlēšos lielu. Ļoti daudz paziņām ir mazie suņi kā toiterjers, Jorkšīras terjers un neko vairāk kā kvekšķi es tur neredzu. Jā ir mīlīgi un jauki, bet man ar to nepietiktu. Esmu uzaudzinājusi Stafordšīras terjeru bez treneru iejaukšanās un suns ir tik paklausīgs un gudrs, ka nu salīdzināt pat nav vērts. Tas tikai mans subjektīvais viedoklis, esmu pārliecināta, ka daudziem šie mazie sunīši ir arī ļoti paklausīgi un viegli padodas dresūrai, bet es to uztveru kā laimes spēli.
16.04.2016 12:26 |

Reitings 70
Es uzskatu,ka pa lielam nav nozīmes kādas sķirnes suns,jebkuru suni ar pacietību var iemācīt elementāras lietas.
Tā kā tiešām lielu suni nevajag,meklēju mazu klēpjusunīti (l)
16.04.2016 13:05 |

Reitings 3031
Wallee, nu es protams saprotu, ka tas ir mans adresēts. Un nebūtu nestrīdos, ka suņiem ir dažādi raksturi, dažādi padodas dresūrai utt! Jā! Tieši tāpēc uzdevu jautājumu, kas ir darīts, pie kā vērsusies eksotika, bet kā redzams atbildi nesaņēmu. Un vvisticamāk neatbildēja, jo darīts jau nekas daudz nav.
Bet sadusmo, vieglprātīgā attieksme, varu vnk svešam cilvēkam atdot savu 5 gadus veco suni, jo pati esmu par slinku ar viņu strādāt, jo pati neko nedaru lietas labā.
Nu bērnu pēc tam arī vnk atdos?!
Mazà princī ir laba atziņa - mēs esam atbildīgi par to ko pieradinam! To der atcerēties.

Un pundurpinčers ir mans pirmais mazais suns, pirms tam bija bokseris un dobermans! Man līdz ar to ir iespējams salīdzināt.. Un visi šie suņi ir gudri, katrs ar savu raksturu, savām īpatnībām. Arī vienas šķirnes ietvaros suņi ir ļoti dažādi.. Es to visu saprotu ļoti labi!
Bet meitenes attieksme man ir absolūti nepieņemama. Tieši tādu cilvēku dēļ ir pilnas patversmes un nelaimīgu dzīvnieku.
Mēs tieši bokseri paņēmām patversmē, kur viņu īpašnieki atdeva, kā nederīgu, agresīvu suni.. Pie mums viņš bija pats mīļākais, labākais, paklausīgakais suns un pie mums nodzīvoja līdz sava mūža beigām! Un bija laimīgs un lutināt suns!
tāpēc uzskatu, ka varu teikt kādu skarbāka vārdu.
16.04.2016 13:10 |

Reitings 4041
Es domāju, ka labāk tad ir pirkt šādu suni no tādiem audzētājiem, kuri tiešām pievērš uzmanību suņu ciltsrakstiem un audzināšanai. Mammai toiterjers arī ir ar ciltsrakstiem, vecāki piedalījušies sacensībās utt un sunītis ir pirkts par 250Ls. Bet nu pie dresētāja vests nav un tas ir skaidri redzams, jo suns klausa tikai tad kad pats grib un tas viņam ir izdevīgi :-D
16.04.2016 13:12 |

Reitings 4041
To suņu atdošanu es arī es neatbalstu. Pilnīgi žēl paliek dzīvnieciņa. Viņš taču arī visu saprot. Nesen drauga brālis gribēja savu taksi atdot mammai, jo tas suns ir apnicis. Draudzene atdeva savu suni uz laukiem jo bija pārāk liels un neviens negribēja par viņu rūpēties. Tagad paņēma mazāku. Nu wtf? To es tiešām neatbalstu.
16.04.2016 13:15 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Jebkurā gadījumā labāk atdot kādam cilvēkam, kas no visas sirds grib rūpēties nekā izmest uz ielas.. :)
16.04.2016 13:17 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Suņiem tāpat kā cilvēkiem ir savs raksturs, un bieži vien lai ko darītu ,suns savu raksturu nemainīs. Vienīgi vai nu raksturs izmainas uz labo vai slikto pusi. Bet bieži vien audzinot suni, atliek izdarīt vienu vienīgu kļūdu un tas paliek uz mūžu. Piemēram NEKAD nedod suni no galda ēdienu, taču saimnieks nodomā, nu viens gabaliņš neko ļaunu nenodarīs. Bet īstenībā nodarīs un kā vēl! Jo viņš sēdēs pie galda un nīdēs. Un saimnieks brīnīsies, no kurienes viņš tā sācis darīt?! Ar suni ir jāstrādā un vēlreiz jāstrādā. Visa mūža garumā. !
16.04.2016 13:25 |

Reitings 1852
Piemēram NEKAD nedod suni no galda ēdienu, taču saimnieks nodomā, nu viens gabaliņš neko ļaunu nenodarīs. Bet īstenībā nodarīs un kā vēl! Jo viņš sēdēs pie galda un nīdēs. Un saimnieks brīnīsies, no kurienes viņš tā sācis darīt?!

Mans suns viltīgs kā lapsa, kā atnāk ciemiņi, tā pie viniem blakus sēž un skatās acīs ( par laimi nepīkst), jo zina, ka viņi jau nu noteikti kaut ko iedos. :-D:-D:-D
Pie mums nenāk, jo zina, ka viņam barība no galda nespīd. :-D
16.04.2016 13:33 |

Reitings 326
Reģ: 11.01.2015
nekādi šo šķirni neizmācīt, jo smadzenes ir mazāk kā žurciņai.

tā nav taisnība.. neklausies
es pati audzēju krievu tojus, ja gribi uzraksti man :)
un jā, iesaku pievērst lielu uzmanību veselībai, vecāku veselības pārbaudēm, apstākļus kādos aug kucēni. Jo visas problēmas sākas no nepareizas audzināšanas, nepareizas barošanas un neesošas selekcijas..
16.04.2016 13:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)