Vienkārši "izcils" pavasaris

Reitings 206
Reģ: 29.02.2016
Zinu, ka visas lietas nokalpo savu laiku, kādreiz kaut kas nojūk, vienkārši patrāpies neīstajā laikā neīstajā vietā, BET. Vai man vienīgajai šis pavasaris ir izcili briesmīgs, biedējošs un dzīve mani pārbauda 10 lietās vienlaicīgi?

Lietas, kuras notikušas TIKAI mēneša laikā: autoavārija, operācija, atkal veselības pasliktināšanās, pat spuldzītes izdegšana istabā un projektora ekrāna nogāšanās caurvēja dēļ, kas agrāk vispār nav bijis. Notiek izcili debilas lietas vienlaicīgi, ka es nezinu ko domāt :-D
15.04.2016 17:21 |

Reitings 117
Reģ: 06.04.2016
Mani kādreiz bieži piemeklēja nelaimes, bet tad es pāris dienās konkrēti izmainīju savu dzīvi. Izšķīros no drauga, pārvācos uz citu valsti un izveidoju jaunas attiecības. Līdzi tam notika vēl visādas miljons, sīkas pārmaiņas, un man viss ir forši! Plūstu pamstraumi, dzīvoju normālu cilvēka dzīvi..

Varbūt pamaini kaut ko savā dzīvesstilā, ja jūti, ka ap tevi velniņi sākuši dancot!?
15.04.2016 18:13 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
shoziem taa bija. Arii - saakot no spuldziiteem pus maajaa, beidzot ar eksistenciaalaam draamaam un slimiicaam. Kaadu pusgadu nomociijos, tagad saak jau palikt labaak.
15.04.2016 18:19 |

Reitings 187
Reģ: 29.01.2009
Es gan nesauktu to par kaut ko izcili briesmīgu un biedējošu, bet arī man kopš janvāra uzbrukušas visādas nebūšanas. Sākās viss ar avāriju un mašīnas remontiem, pēc tam slimošanas, nozagti spoguļi, šomēnes abiem ar draugu vienlaicīgi vienas nedēļas laikā saplīsa mašīnas. Gaidam, kad tumšā strīpa beigsies. Tā kā - nē, neesi vienīgā, bet vajag to uztvert mierīgāk, jo var notikt daudz sliktākas lietas.
15.04.2016 18:32 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nav jau runa par pašu notikumu traģiskumu, bet tieši tas, ka vienā strīpā - viens aiz otra notiek kaut kāds negaidīts trieciens. Tam nav jābūt nemaz smagam. pietiek jau ar to vien, ka viens pēc otra seko un izsūc enerģiju.

Jā, šis pavasaris mums arī bija smags. Negaidīti. Salīdzinot ar citiem gadiem - kas tāds vēl nav bijis piedzīvots. Taču nu jau viss ir labi! Esam atpakaļ ierindā. Tagad atliek tik papildināt un uzkrāt labi enerģiju un pozitīvismu, lai atkal sajustu dzīves garšu. Šobrīd esam apmēram tādā situācijā kā pēc sprādziena - viss noklusis, viss ir aiz muguras jau, bet acu priekšā - drupas, plika zeme, pelni un grauzti. Paies vēl brīdis, kamēr zāle sazaļos...
15.04.2016 20:09 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
sākot ar janvāri! vissss kaut kas notiek. un pirmo reizi pat sāku domāt, ka tas tiešām gads vienkārši tāds. :D
bet ir ļoti interesanti, kaut kāds ekšens. noticis arī ir ļoti daudz superīgu lietu un viss notiek tā kā tam jābūt vai arī lai nonāktu pie kaut kā laba!
15.04.2016 20:25 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Neon, kas notika? :-O:'-( Protams, saprotams, ja nevēlies par to runāt.
Novēlu pēc iespējas auglīgāku lietu un siltākos saules starus, lai Tavā dzīvē "zāle atkal sazaļotu" :-)
15.04.2016 20:33 |

Reitings 124
Reģ: 17.03.2016
Mani arī cenšas tieši tagad pārbaudīt ar "dziļu bedri", bet es pretī saku- "ja man darīs pāri, tad jums būs problēmas". Caur to, ka info par konkrētu cilvēku sūtu savam sargeņģelim. Es ar viņu draudzējos, un Viņš man palīdz- no augšas manam pāridarītājam izkārto notikumu virteni, kur viņš tiek izslēgts no spēles.
15.04.2016 20:37 |

Reitings 11996
arieta, nekas tāds briesmīgs, vnk viss sakrita burtiski pāris nedēļās - pārvākšanās lielā steigā un pašu spēkiem, un saslimšana (visa ģimene ar baigi augstu temperatūru). Un nebija neviena palīga un neko nevarēja atlikt. Paši knapi uz kājām turējāmies, bērni slimi un naktīs trādi-rīdi un vēl mēbeles jāpako un jāpārved uz savas muguras... + darbs un pretīgi lietaini un auksti laikapstākļi, kas apgrūtināja mantu pārvešanu. Un vēl šādas tādas tehniskas problēmas jaunajā dzīvesvietā, kas atklājās kad jau ievācāmies... Tas tik bija murgs! Tagad jau visi veseli beidzot, bet kā jau teicu, nav enerģijas, rokas nolaidušās. Pamazām sāku kaut ko darīt ar dzīvokļa sakārtošanu, jo līdz šim viss vnk tā arī stāvēja kastēs un maisos...
Tā apmēram... Neieslīgstot detaļās.
15.04.2016 20:43 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nav jau runa par pašu notikumu traģiskumu, bet tieši tas, ka vienā strīpā - viens aiz otra notiek kaut kāds negaidīts trieciens. Tam nav jābūt nemaz smagam. pietiek jau ar to vien, ka viens pēc otra seko un izsūc enerģiju.
Man reiz labu lietu iemacija. Ja tads kibeles notiek rinda, saki paldies, Tas nozime ka pasargaja tevi no ka daudz sliktaka. Nu kaut kada tada ta pamatdoma. ;-)
15.04.2016 20:49 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Īsti nesaprotu to latviešu tendenci otram pārmest, ka "tavas problēmas ir nieks, bet manas... manas - jā, tās ir īstas problēmas".
Katram savas sāpes un katram sāp par kaut ko citu.

Man arī gada sākums ir bijis ļoti, ļoti smags. Un tad, ja man kāds pasaka "problēma ir tavā domāšanā, tu tikai domā, ka viss ir slikti, ja domāsi, ka viss ir labi, tad uz visu slikto arī varēsi paraudzīties no gaišās puses", tad man gribās mest ar slapju lupatu, jo ir lietas, kuras nekad nesapratīs cilvēki, kuri paši tam nav gājuši cauri.
15.04.2016 20:54 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Neon, lai visiem veselība, enerģijas uzplūdi, laikapstākļi lutina un lai atgriežas dzīvesspars :)!
15.04.2016 21:04 |

Reitings 11996
arieta, paldies!!! Jāsaka, ka tu ar savām košajām bildēm vienmēr iedvesmo saņemties uz pozitīvo! ;-)
15.04.2016 21:10 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
mans pēdējais pusgads ir melnā strīpa. šķiršanās, opja nāve, smags, smags pārdzīvojumu laiks, nesekmīgi darba meklējumi, tad netīkami darbi, otra opja nāve, 2 mēnešu slimošana no vietas, studiju parādi un tagad jaunas lielas veselības problēmas. kā es tam kuļos cauri - meklēju siltumu romantiskās aizraušanās, pazaudējot veselo saprātu, tās arī ir slikti ir beigušās. tikko atkal bija kāda tuva cilvēka kā drauga zaudēšana un viņa dzīves pabojāšana ar savu neapdomīgo rīcību.
bet es jūtu, ka viss būs tūliņ labi, ja vien tikšu galā ar veselību, kas man ir pats, pats, pats svarīgākais šobrīd. tik ļoti svarīgi, ka sāku ticēt kam augstākam.
bet ikdiena kļūst gaišāka, laikam beidzot esmu tikusi pāri šķiršanās. meklēju skaisto sīkumos, ģimenes mīlestībā, ikdienas emocijās, mācos dzīvot viena, baudu kultūru, tuvinos jaunajiem draugiem, cenšos atgriezties studijās, bet neļauj depresīvie brīži, stress par līdzcilvēkiem, veselību.
apkārtējiem maz redzams, pēc sociālo tīklu komunikācijas lielākoties izskatās, ka man viss ir labi. bet nav. un negribu lielākās problēmas nemaz stāstīt. liekas, ka tā jau esmu sevi izlikusi uz delnas. šķiet, ka pati sev vairs nepiederu. ne iekšēji, ne ārēji.
15.04.2016 21:27 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Tas ir tā kā veiksme cauri lieliem mēsliem
Kadiem lieliem mesliem? Tie visi ir dzives sikumi.

Šoreiz piekrītu Kubietei.
Jā, jā, katram sava āda tuvāka un savas problēmas vissvarīgākās un pārpasaulīgi nopietnas, bet dažreiz arī der paskatīties uz visu no malas. Mantām, tehnikai ir tendence plīst, negadījumi notiek, bet, kamēr visi veseli, dzīvi, tikmēr sūdzēties...nu tā ir likteņa izaicināšana. Nu nevar teikt, ka tiklīdz viss neiet kā pa diedziņu, ir lieli mēsli.
15.04.2016 23:36 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012

piekriitu shim, man arii pedejas nedeljas ir tadas, kur kads teiktu "dzives sikumi" un "gan jau bus labi", bet tas izsikums un moralais stavoklis kads ir shobriid, ir shaaaausmiiigs... sezhu un domaju, ka jaiedzer nervu teeja. Protams uz to visu var paskatiities no malas un pateikties ( ko ari daru), ka dziive nav iedevusi man ko trakaaku, bet tur jabut morali stipram cilvekam, lai uz visu taa vienkarshi noskatiitos... es esmu stipra, skatos uz visu no malas, bet pienak tas mirklis, kad vairs nevar skatiities, ka jau reali apnicis.
15.04.2016 23:58 |

Reitings 11996
Story, mazais naktīs neguļ?
16.04.2016 00:03 |

Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Manuprāt, tas, kā Tu skaties uz kibelēm Un problēmām, tik tiešām ir svarīgi. Ar pozitīvu domāšanu un nelielu pofigisma devu ir daudz vieglāk dzīvot. Es, piemēram, saplīsušas lietas Jau sen neuztveru kā problēmu Un nestresoju par to.

Kā piemēru var minēt divas sievietes ar smagām slimībām. Viena sēž un sūkstās- ak, dievs, kāpēc tas notiek tieši ar mani Un nepārtraukti sūdzas, kamēr otra turpina savu dzīvi, ir pozitīva Un laimīga, neskatoties Uz situāciju.

Patiesībā jau apkārt notiekošais nenosaka to , vai esi laimīgs. Laimes sajūta ir jārada sevī iekšā. Es to iemācījos pēc grūtāk dzīves perioda- nedrīkst laut apkārtējiem apstākliem sevi sagraut. Cilvēks var būt loti laimīgs trūkumā Un loti nelaimīgs pārbagātībā. Viss ir atkarīgs tikai no sevis paša.
:-)
16.04.2016 00:05 |

Reitings 6040
Neons

Taa guleeshana butu sikums, vienkarshi sajauta, ka dzivoju arstu kabinetos... visu laiku kads slimo. Un zinot shos burvigos anglju arstus, ticiba man vinjiem ir nulle! Labi, ka busu Latvijaa, tad vedisu pie arstiem, labi, ka nekur veel nav japarvaacas... :-/

Nav jau arii taa, ka visi slimotu ar gripu, bet vienam tas, otram tas (e)

Kā piemēru var minēt divas sievietes ar smagām slimībām. Viena sēž un sūkstās- ak, dievs, kāpēc tas notiek tieši ar mani Un nepārtraukti sūdzas, kamēr otra turpina savu dzīvi, ir pozitīva Un laimīga, neskatoties Uz situāciju.

Aareeji es arii visiem liekos nenormali pozitiiva un visas shis slimoshanas parcieshu ar smaidu sejaa, bet emocionali ir besis, taa kaa tu nemaz nevari zinaat kaa tas pozitivais cilveks patiesibaa jutas... Labi, tas besis uznaak reizi nedeeljaa, bet tomer vinjsh ir...
16.04.2016 00:15 |

Reitings 11996
Story, saprotu šito... Man arī ir doma, kad būsim LV, iziet rūpīgāku apskati visiem kopā, jo nu kaut kas nav īsti riktīgi.

Izturību un veselību jums!!! ;-)
16.04.2016 01:00 |

Reitings 6040
Neon, jums arii izturiibu!
16.04.2016 01:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits