Meklēju savu meitenes ideālu, atsaucās, lūdzu :)

Reitings 465
Reģ: 27.04.2015
Sveikas, meitenes. :-D Zinu jau zinu, ka šis portāls nav paredzēts tādiem mērķiem, taču uzskatu, ka atrast savu meitenes ideālu šeit būtu krietni vienkāršāk nekā uz ielas. :-D
Tātad, es ļoti labprāt ar Tevi iepazītos, ja Tu..:
1) Apveltīta ar piemīlīgu un siltu smaidu
2) Apveltīta ar jauku un skaistu raksturu
3) Vecumā 20-23
4) Gudra. Ļoti, ļoti gudra. Ar šo es nedomāju obligātu bakalaura vai maģistra grādu, bet gan gudru dzīves izpratni. Tomēr būtu lieliski, ja Tev ļoti patiktu un Tu studētu medicīnu, psiholoģiju, pedagoģiju, inženierzinātnes vai ko citu, kas, tavuprāt, sabiedrībai spēj dot daudz laba
5) Ar lielisku humora izjūtu apveltīta
6) Smaidīga, neesi dzīves nogurusi
7) Proti garšīgi gatavot un Tev patīk apmeklēt dažādus restorānus
8) Nesmēķētāja
9) Proti nelietot par daudz alkohola. Perfekti būtu, ja Tev garšotu tikai vīns/šampanietis, kāds vieglāks kokteilītis
9) Ar augstu pašcieņu. Tavā pagātnē nedrīkst būt tādi brīnumi kā vienas nakts sakari, zālītes pīpēšana.
10) Jāprot kaut kas radošs. Mūzikas instruments, skaisti zīmēt, gleznot vai citas radošas lietiņas.
11) Patīk ceļot, bet savu dzīvi pilnīgi noteikti vēlies pavadīt Latvija'.
12) Ar Tevi var parunāties par dažādām tēmām. Esi zinoša arī vēsturē, politikā, psiholoģijā. Tehniskās lietās arī nedrīksti būt pilnīgi dumja
13) Proti kaut vienu svešvalodu
14) Zini ko dzīvē vēlies, nepeldi pa straumi
15) Lieliski saproties ar bērniem
16) Esi atvērta dažādām jaunām idejām un pati proti tās ģenerēt
17) Aukstajos ziemas vakaros proti gan lieliski sildīt, gan sildīties
18) Neesi dzīves nogurusi un pārslogota
19) Ēst gatavošana Tev nav sveša lieta
20) Lasi grāmatas
21) Ar cieņu proti arī izturēties pret zemākiem sabiedrības slāņiem un lietām izprast iemeslus. Neizjūti nicinājumu pret bezpajumtniekiem, nārkomāniem utt.
22) Jauka pret apkalpojošo personālu
23) Esi brīva un uzskati, ka vislabākās attiecības veidojas no draudzības
24) Mazliet arī saproti no sporta
25) Esi interesanta, proti rakstīt paplašinātiem teikumiem
26) Neesi mežā augusi, labas manieres..

Es saprotu, ka šādu meiteni atrast ir ļoti, ļoti grūti un diezgan labu laiku man jau nav sanācis, taču ja padošos tas vairs nebūšu es.
Ja atbilsti šim aprakstam tad ļoti gaidīšu Tavu ziņu. Pastāstīšu arī par sevi un TĀADU meiteni es tiešām pratīšu novērtēt un lutināt. ;-);-):-D:-P

Visi negatīvie un dusmīgie ar savu žulti uz TVnetu vai Delfiem :-P
07.04.2016 22:29 |

Reitings 331
Reģ: 23.12.2015
Un vēl...tas sludinājums vispār izklausās pēc kaut kādas preces pasūtīšanas :-Dsīki un konkrēti aprakstījis, kādu preci vēlas saņemt, lai neatnāktu nepareizā :-D
08.04.2016 22:12 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Archibald, un kadi ir tavi standarti? Izglitiba un darbs? Manieres?
08.04.2016 22:24 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Patiesībā tās, kuras uz šo atsaucas, viennozīmīgi ir sievietes, kas ir ļoti augstās domās par sevi. Pārsvarā tās ir tās pašas, kuras par sevi ir pārāk augstās domās par sevi. :D
08.04.2016 22:30 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Archibalds, tu varētu lieliski strādāt par dažādu sludinājumu textu sacerētāju, kuros tiek izvirzītas nereālas prasības.
08.04.2016 23:13 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Kopš mana pirmā komentāra pagājusi diennakts, ieskatījos šeit un redzu, ka jau 11 lapas ar komentāriem. Izlasīju visus, ļoti daudzām meitenēm šeit piekrītu, bet tas, kas lika man aizdomāties... Man šķiet, atbilde uz jautājumu par to, kāpēc autors joprojām ir viens, ir atrodama tepat degungalā. Cilvēku dabā nereti ir savā prātā izfantazēt savus ideālus. Protams, ir lieliski, ja cilvēks zina, ko vēlas redzēt savā partnerī, īpaši, ja runa iet par vēlmi veidot nopietnas attiecības, kuras pēc tam var aizvest līdz laulībai un "līdz nāve mūs šķirs...", taču nereti cilvēku dabā ir arī savus ideālus prātā izveidot tik perfektus un sterili tīrus, ka beigu beigās persona tik ļoti fokusējas uz sava ideālā prinča/princeses meklējumiem, ka neredz neko, kas notiek apkārt, tādā veidā palaižot garām neskaitāmas izdevības iepazīt lieliskus cilvēkus. Protams, arī man, domāju, ka tieši tāpat kā jebkurai sievietei, ir savas prasības pret vīrieti - man svarīgi, lai vīrietim būtu stabili ienākumi (respektīvi - spēja apgādāt pašam sevi, nedzīvojot uz sievietes rēķina), man svarīgi ir tas, lai roku rokā ar ikdienu neietu alkohols un krāpšana. Protams, es varu runāt arī par tādām lietām kā vēlmi, lai vīrietis mācētu gatavot, lai būtu saimniecisks, lai būtu tāds un šitāds, taču es uz šīm vēlmēm nefokusējos. Cilvēks var būt nepraša vienā jomā, taču tai pat laikā pārsteigt pilnīgi citā. Es nesaku, ka autoram būtu jāatkāpjas no sava ideāla, gluži vienkārši ieteiktu atvērt acis mazliet plašāk un beigt vērtēt cilvēku kā lielveikala skatlogā redzamu preci, kurai ir perfekti izveidoti parametri. Un ko tad, ja izdosies atrast to īsto, kura 100% atbildīs šiem kritērijiem, taču kā cilvēks izraisīs nulle emocijas? Kā vispār mēs, cilvēki, varam kontrolēt to, ko jūtam pret citu cilvēku? Vai tad ieskatīšanās otrā un tauriņu deja vēderā nenotiek automātiski,tiklīdz kādu ieraugi, vēl neko nezinot par šī cilvēka pagātni? Vai arī iepazīstoties ar kādu sievieti, tai automātiski tiek izsniegta anketa, kurā jāatbild uz visiem šiem jautājumiem un, ja kāda atbilde neapmierina, tad šī sieviete tiek izbrāķēta kā veca gaļa lielveikalā? Un ko tad, ja ideālā sieviete neliks vēderā griezties tauriņu dejai, bet liksies visā visumā ideāla, bet ne tā... tā savējā? Ko tad?
Es nekad neesmu kautrējusies no savas pagātnes un arī ne tagadnes, nekaunos no tā, kas esmu. Man nav kauns atzīt, ka es smēķēju un man brīvdienās patīk iedzert alu, man nepatīk restorāni, bet labprāt apmeklēju hokeja spēles, es nesaprotos ar bērniem, taču savu brīvo laiku veltu patversmes dzīvniekiem, man ir bijuši vienas nakts sakari, taču zinu arī ko nozīmē gan īsta mīlestība, gan tikpat īstas sāpes. Esmu savā dzīvē kāpusi un kritusi, ir atmiņas par kurām ir kauns un ir tik trakas lietas, kuras atceroties sejā parādās smaids. Man nav bijusi sterili tīra dzīve bez mazākā melnumiņa, tieši tāpat kā es neesmu perfekta. Taču esmu laimīga, ka neesmu perfekta. Jo es esmu īsta. Esmu dzīvojusi dzīvi patiesi, bez nožēlas un reizēm bez jebkādas kauna sajūtas. Manās mājās ir milzīga bibliotēka, mani interesē māksla, es rakstu grāmatu un naktis pavadu ar krāsu paleti pie molberta, mani interesē mūzika un es māku pagatavot sasodīti asu un gardu tomātu zupu. Bet, ak vai, smēķēšana, mazi pagātnes grēki un lietas par kurām es nekaunos, mani padara par ne-ideālu sievieti, kurai neesot ne pašcieņas, ne godaprāta. Lai jau tā būtu, es sevi stādīju priekšā tikai kā piemēru tam par ko runāju. Cilvēks var būt caurcaurēm ideāls, taču personībā var kaut kas trūkt. Un var būt gudrs, izglītots, fantastisks cilvēks, taču tā viena vienīgā lieta, kurai pretī nevar ievilkt ķeksīti anketā, būs tā lieta, kura šo cilvēku padarīs par to lietoto gaļu. Ar visu šo es tikai vēlos teikt - ir labi meklēt savu ideālu, tikai skaties, lai skrienot pēc ideāliem, nepalaid garām kādu, kurš tāds patiesi bijis, tikai neizskaidrojamu un reizēm muļķīgu iemeslu dēļ izbrāķēts, nonākot pie nevajadzīgajām precēm.
Veiksmi.
08.04.2016 23:24 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Ophelia, skaistāk un labāk laikam nevarēja būt. Kā punkts uz "i", skaisti.
08.04.2016 23:27 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Ophelia, zelta vārdi! Precīzi teikts. (l):-)
08.04.2016 23:31 |

Reitings 1343
Reģ: 24.11.2015
Būsim godīgi :D neviena/s Ophelia palagu pat neizlasīja :D:D:D:D es tai skaitā
08.04.2016 23:35 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ophelia Super uzrakstīji!

Man sagribējās pateikt "Labāk netiekties pēc savā galvā iedomātajiem ideāliem, jo var nepaveikties un tos var arī atrast, tikai tiem tad būs citi melnie pleķi uz baltās lapas".
08.04.2016 23:35 |

Reitings 3450
Es izlasīju! Un precīzi ,patiesi vārdi. :-)
08.04.2016 23:40 |

Reitings 12990
Tie, kas māk lasīt, izlasīja. Tev noteikti ar to ir problēmas, pusaudžu vecumā ar koncentrēšanos tā ir, neuztraucies!
08.04.2016 23:40 |

Reitings 465
Atbildēšu pēdējo reizi, tad gan es pazūdu gan no šīs tēmas, gan portāla. :)

friv, nepiekritīšu. Un par to, ka zālīte nav tik "melna" kā mediji to mālē es gan nepiekritīšu. Patiesībā notiek tieši pretēji, zālīte šobrīd medijos LIELĀKOTIES tiek reklamēta kā kaut kas labs, jaunieši ir tik tālu savu smadzeni nopīpējuši, ka uzskata, ka tas viņus iedvesmo, liek justies labi.. Patiesībā tas ir neks cits kā placebo efekts. Cik zinu piemērus iz savas dzīves, zālīte ir "aprakusi" daudzus cilvēkus. Izplatītāk tas gan ir starp puišiem, meitenes ar tādām muļķībām nodarbojas retāk.
Varat jau man oponēt, ka tā nav kaitīga veselībai, atkarību izraisoša, bet realitātē - tā tiek smidzināta ar dažādām papildus vielāms. Ja ticat visiem, ka šī jau no drošiem avotiem un tiešām nav smidzināta, tad ir ļoti, ļoti liela iespēja, ka esat izcili naivas. Tas ir bizness un biznesā tā nemēdz notikt. :-D
Un pat ja pašas esat to izaudzējušas un tā tik tiešām nav smidzināta, tad uz cilvēka prātiņu tā iedarbojas pamatīgi. Ne vienu vien jaunu puisi zinu, kurš ar šo izpriecu aizrāvies un tik stāsta cik tā ir laba un vērtīga, bet realitātē - tā rada ļoti lielu vienaldzību pret karjeru, draugiem, ģimeni, izglītību. Var jau būt, ka tiešām meitene to tikai pamēģināja vienreiz senā pagātnē un kas tāds vairs nekad neatkārtotos, bet tāpat - man tas nepatīk. Vēl jo vairāk, ja meitene to uzskata par normu. :D Ar šo es necenšos nevienam pārmest, ja cilvēks jūtās labi pīpējot zālīti un tiešām uzskata, ka citas lietas viņam dzīvē nav vajadzīgas tad tiešām viņu saprotu un nenosodu. Lai dzīvo kā grib, galvenais, ka laimīgs. 8-)

Elmo, man ļoti žēl, ka esi tik dzīves garlaikots, novēlu savu vietu atrast arī Tev. :)

Sognare, par meiteni arī tas neko labu neliecina. Protams, ir jau tā, ka draugi ļoti ietekmē, taču katram cilvēkam ir sava galva uz pleciem, arī 15 gadu vecumā. Ja man meitene tiešām ļoti patiktu un iepazītu viņu ne-interneta vidē, šis būtu viens no retajiem mīnusiem, tad domāju, ka uz to pat pievērtu acis. Kad meiteni iepazīstu dzīvē es nejautāju vai viņai ir bijuši vienas nakts sakari, vai pīpē zālīti.. nu, vismaz ne līdz brīdim kad iepazīstu tuvāk. Es salīdzinoši labi protu nolasīt cilvēkus, daudz ko varu laika gaitā noteikt pat bez jautāšanas. Protams, ka laiku atpakaļ nepagriezīs, bet cik esmu redzējis - meitenes, kas 15 gadu vecumā bija tā sauktās "pelēkās peles", laiku veltījušas mācībām un sevis pilnveidošanas, ne tusējušās pa visām pirtīm pēc kārtas vecumā pēc 20 ir jau kļuvušas ļoti sakarīgas - komunikablas, ļoti gudras un zinošas, radošas.:) Ar meitenēm, kas 15 gadu vecumā bija "skolas pirmā meitene" tieši pretēji. Daļa jau vientuļās mātes, cita daļa - bez interesēm, ļoti garlaicīgas (manā uztverē), dumjas..

Rebelsoul, ja vienas nakts sakars tad neciena gan, jā. Sevis cienoša meitene ko tādu nekad nepieļautu. Un "biju dzērusi" nav attaisnojums, tas ir vainu pastiprinošs apstāklis. :-D

KISS, pateicos. Ļoti liels prieks, ka vēl pastāv arī tādas meitenes. Es arī nevarētu samierināties ar sajūtu, ka ar manu meiteni ir gulējusi pus pilsēta :-D

Dolār, nē, es tā neuzskatu. Cilvēki spēj mainīties, taču es savu meiteni tiešām vēlos tādu, kuru varu apbrīnot. Uzzināt jau var arī neuzzināt, bet tāpat liela daļa melu agri vai vēlu nāk gaismā. Pārējais - paliek uz katra paša sirdsapziņas. Ja meitene par ko tādu samelo jau pašā sākumā tad tas noteikti nav labs iesākums nekam nopietnam. Es ļoti augstu cilvēkos vērtēju godīgumu. Ja meitene par ko tādu man būtu samelojusi iepazīšanās stadijā un vēlāk tas nāktu gaismā, tad noteikti turpināt neko nevēlētos. Un tur jau vairs nav stāsts par vienas nakts sakaru vai zālīti, bet gan melošanu. Ir taču pietiekami daudz puiši, kam tādas lietas šķiet pilnīgi pieņemamas un normālas, pat patīk. Kur problēma iepazīties ar tādiem? Man šķiet, ka tas ir arī meitenes interesēs, lai viņas puisis viņu patiesi apbrīnotu.

Miss Joker, man izskatās, ka Tu ar ko tādu pat lepojies. :D Netīro veļu publiski nekarina. :-)

Dāllija, tas ir tikai laika jautājums. Labs nāk ar gaidīšanu. :-P Un nav pat vajadzīga daudzu puišu uzmanība vai kas cits. Pietiks ar to vienu vienīgo, kurš Tevi tiešām ļoti apbrīnos par to kāda esi un mācēs to novērtēt ;-). Starp citu, skaists niks. Lai izdodas!

Madasa~, jā. Kāpēc Tev gudrs cilvēks asociējas ar pārgurušu? Es nevienā brīdī neminēju, ka sievietei ir jābūt ar četrciparu algu. Citas profesijas arī der, bet šīs mani simpatizē visvairāk. Īstenībā ja runājam par meitenes karjeru, tad vissvarīgāk man ir lai meitenei patiktu tas ko viņa dara. Tādu, kas visu mūžu mājās sēž es gan īsti nevēlētos, taču piem. ja meitene strādātu kaut uz pus slodzi un būtu ļoti apmierināta ar savu darbu, viņai tas patiktu (piem. bērnudārza audzinātāja vai freelance fotogrāfe) tad tas vien jau man liktos ļoti pievilcīgi. Tajā pašā laikā Maximas kasieri, kas sūkstās par savu ikdienu es gan nevēlētos. Un nevajag tagad stāstīt, ka ir cilvēki, kam patīk darbs Maximas kasē, es šim tiešām neticu.
Meitenes ienākumi man ir pilnībā mazsvarīgi, savu ģimeni es pratīšu uzturēt ;)
P.S nav tā, ka es uz Maximas kasieri skatos kā uz kaut ko zemāku. Patiesībā man šo cilvēku ir pat ļoti žēl. Tas ir darbs, kas radīts robotam, ne cilvēkam.
Par mani runājot - man ir gan labs darbs (mans darbs ir mana sirdslieta), gan izglītība, gan intelekts par sadzīviskām lietām, gan protu izturēties pret meiteni un atvērt durvis, nest viņas somu, iet ielas pusē, pārsteigt.. un vēl, un vēl..

Pārsliņa, man patīk sievietes ar augstu pašvērtējumu. Ja tas neatbilst reālajai situācijai - nesatraucies, mācēšu to noteikt. :)

Kopumā - Ir jau, protams, iespēja, ka viss šis piemīt, bet savstarpējā sapratne nav pārāk laba, mīlestība neizveidojas, taču tāda iespēja pastāv arī ar meiteni, kas maniem kritērijiem neatbilst. Turklāt pat krietni lielāka.
Arī man ir svarīgi, lai es atbilstu meitenes kritērijiem un viņai ļoti patiktu.
Es vienkārši vēlos meiteni, kuru patiesi varu apbrīnot, lutināt un likt justies laimīgai.
Un ja domājat, ka sastādīt savu kritēriju sarakstu ir nepareizi, tad palūgšu mazliet paskatīties uz to cik laulības tiek šķirtas, cik cilvēki dzīvo nelaimīgi, tiesājas par bērniem, cik ir "vientuļās mātes" un cik attiecības tiek balstītas uz meliem, cik cilvēki ir kopā ar kādu tikai "pienākuma" pēc.
Man šie kritēriji nav svarīgi manos draugos, taču savu meiteni vēlos redzēt gan kā soulmate, gan labāko draudzeni, gan kā meiteni, kuru ļoti iekāroju. :)

Šeit vismaz tik daudz cik patīkamu sarunu biedru esmu ieguvis, vairs nav aktuāli. Ar to arī šo tēmu varam slēgt.
Vēlu Jums visu to labāko. 8-)
08.04.2016 23:41 |

Reitings 1343
tādas jau tās bābas ir - patīk gari lasīt/rakstīt un runāt, bet nevienam tas nepiš

kad sieviete sāk runāt, vīrietis dzird tikai bla bla bla
08.04.2016 23:42 |

Reitings 1343
pusaudžu vecumā ar koncentrēšanos tā ir, neuztraucies!

es esmu vecāks par tevi ;) un nestrādāju hesītī par apkopēju ;)
08.04.2016 23:45 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Es tevi zinu :-D
08.04.2016 23:48 |

Reitings 465
Luāra, es Tevi arī. :) ;)
08.04.2016 23:49 |

Reitings 12990
Es arī nestrādāju, pie mammas arī nedzīvoju :-D

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Archibalds Protams ka zālītes lietošana nav nekas apsveicams, bet tajā pašā laikā ja tas ir noticis 1 vai 2 reizes, tas nebūtu vispār jāņem vērā.

Miss Joker, man izskatās, ka Tu ar ko tādu pat lepojies. Netīro veļu publiski nekarina.

Es nelepojos un arī nešausminos par to. Godīgi sakot līdz uznāca šī tēma, es vispār par to nebiju domājusi, tikai tēmas iespaidā ienāca tas prātā ar domu, ka reāli tā 1-2 reizies kad kaut ko kāds ir izdarījis, kas nav īsti tev pieņemams tomēr ilgtermiņā esot kopā ir pilnīgākie sīkumi un nenozīmīga pagātne. Kā saka, kas bijis tas bijis, ja tas cilvēks tādus izgājienus nepiekopj attiecībās, tad es pilnīgi nekādas problēmas neredzu tajā ka tas būtu noticis pagātnē.

Reitings 3450
Lai izdodas atrast to īsti un vienīgo! Bet atceries, jo ideālāku gribēsi, jo grūtāk tev būs atrasts. :-)
08.04.2016 23:50 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Archibalds ,kā? :-|
08.04.2016 23:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)