draudzība

Reitings 394
Reģ: 02.09.2014
Sveikas! Ar katru dienu arvien vairāk saprotu, ka man nav neviena drauga. Ir ļoti daudz paziņas, ar kuriem var papļāpāt par tādām vispārīgām tēmām, bet nav neviena, kam interesētu kaut kas vairāk par mani. Es to nedomāju egoistiski, bet tā, ka jautājums kā iet būtu kas vairāk nekā pieklājības frāze. Mans jautājums jums: kā var iegūt draugus? Nevis vienkāršas paziņas. Es nesaprotu, kas man jādara. Apnicis, ka paziņas par mani atceras tikai tad, kad vajag kaut ko palīdzēt, bet lai aizietu kopā kaut kur, pajautātu kā jūtos- neviens.
02.04.2016 22:52 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Draugus nevar ieguut maaksliigi. Manupraat, visforshaakaas draudziibas izveidojas agraa beerniibaa, skolas/studentu gados. Ar taadiem draugiem tu kopaa uzaudz, attiisties kaa cilveeks, vini vnk zina visu par tevi. Taadus var pus gadu nesatikt, bet vini vienmeer buus saveejie. Kaa ieguut draugus pieaugushaa vecumaa-nezinu. Jaacenshas veidot aktiivu sabiedrisko dziivi.
04.04.2016 17:04 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Man visvairaak besij tas , ka es esmu tā , kura cenšās iet uz kontaktu , piedāvā kaut kur aiziet , tikties , raksta vēstules , bet pretimnākšanas nav :( tas visbēdīgākais , nav arī tā , ka ar tām meitenēm man būtu dažādi stili vai intereses , bet kaut kā uzturēt draudzību ar mani negrib . Tika čau-čau veidā .
piekrītu , ka bērnības draugi ir uzticamākie , vēlāk tā draudzība tāda vien pazīšanās sanāk .
04.04.2016 17:09 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
luizelza, nu ir tāds teiciens: Pārstāj rakstīt pirmais un Tev vairs nebūs draugu. Diemžēl. Ko darīt, ja daudzi nemāk/negrib kopt un lolot draudzību, bet tikai vienmēr grib kaut ko pretī. Nonācu pie secinājuma, ka labāk būt bez tādiem "draugiem", nekā mākslīgi tādu "draudzību" uzturēt pie dzīvības, jo Tu dod daudz, bet pretī saņem tieši neko. Tāpēc mans draugu loks ir krietni vien sašaurinājies un palikuši tiešām tikai cilvēki, kas ir līdz kaulam mani un ir ar mani ne tikai priekos, bet arī bēdās
04.04.2016 17:37 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
paradise, Tad tev nevis draugus vajag, bet pašapziņas celšanas kursus. Kam tu vari likties interesanta, ja pati to apšaubi? Kļūsti sev pati interesanta un arī draugi uzradīsies.
04.04.2016 18:47 |

Reitings 43
Reģ: 07.01.2016
kādreiz bija man draudzene, pazīstamas kopš bērnības, skolas gadi, tusiņi, pirmās mīlas utt. Kā māsas bijām. Bet tad viņa iedūra dunci mugurā, ļoti sāpīgi vīlos... Vairāk draudzeņu nav un nevēlos. Ir pa kādai paziņai, pa retam ejam shoppingā vai uz kino. Uzticos tikai savai ģimenei..
04.04.2016 23:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits