Ak, redzu, ka kādai pamatīgs gabals ir nokritis manu uzskatu dēļ :D Jūs par katru atšķirīgu viedokli tā satraucaties un metaties ar personīgiem apvainojumiem? :D Un, Robīt, nevajadzēja tā pūlēties izrādīt savas "simpātijas" atkārtoti. Tu jau kļūsti smieklīga :-P
Vai tad katrai no mums nav kas tāds citu ieradumos, kas liek drusciņ noskurināties? Nu neticu!
Nevienu konkrēti vārdā saukusi neesmu un pie kauna mieta piesējusi arī ne, bet es pie sevis patiešām iedalu pie sušķīšu saraksta tos, par kuriem šī tēma ir veltīta.
Tajā sarakstā ietilpst vēl daudzi ieradumi, kuri man liek noskurināties:
*roku nemazgāšana ar ziepēm/ dezinfekcijas līdzekļa neizmantošana pēc WC apmeklējuma, pēc maltītes gatavošanas, kas iekļauj jēlas gaļas, zivju, olu, piena produktu aiztikšanu (es, piemēram, izmantoju cimdus virtuvē arī mājās gatavojot minētos produktus, ja tos nākas aiztikt).
* šķaudīšana vai klepošana nepiesedzot muti.
*puņķu knibināšana un to ēšana.
*nespēja apmazgāt vismaz savas ģenitālijas kā minimums 1x dienā (ziniet, es esmu dzīvojusi kalnos, teltī 3 nedēļas pusaudžu vecumā klinškāpšanas pārbrauciena nolūkos un pat tur apmazgāšanās bija pašsaprotama lieta, izmantojot tuvējā avota ūdeni).
* nespēja iztīrīt zobus/ redzams aplikums uz zobiem.
*netīrumi aiz nagiem, nagu graušana.
*nespēja nomainīt apakšveļu un zeķes pēc 1 pilnas dienas nēsāšanas.
* uzskats, ka izejot sabiedrībā neizmantojot padušu rullīti, vai velkot atkārtoti sasvīdušu apģērbu, īpaši, ja ķermenim ir tieksme uz svīšanu, tiek uzskatīta par normālu parādību.
Es varētu vēl turpināt un turpināt. Kopš laika, kad biju stāvoklī man ir ļoti saasinājusies smaržu/ smaku jušana. Ieejot kāda mājoklī es sajūtu, ja mājā ir minimāls pelējums. Ja kāds vīriešu kārtas pārstāvis ir bijis manās mājās un pēc viņa WC apmeklējuma ieeju es, es sajūtu, ka kaut kur urīna mikropilieni ir palikuši, lai gan poda brille ar neapbruņotu aci izskatās tīra (un tad es zinu, ka viņš ir čurājis stāvus, tādēļ cenšos uzreiz tuvākās virsmaz apstrādāt ar dezinfekcijas līdzekli, jo man mājās ir bērns, kurš arī mācās iet uz poda un man paliek pretīgi, ka viņa varētu likt rokas uz citu atstātajiem ģenitāliju netīrumiem).