Labvakar visiem,
Man šodien zvanīja kāda sieviete, kas teicās, ka esmu laimējusi konkursā, pērkot pie viņiem produktu, esmu laimējusi sejas kopšanas procedūru.
Nosauca salona adresi, Rīgā, Tērbatas ielā 30. Es jau tajā momentā sapratu, ka neesmu tur neko pirkusi un, ka nezinu tādu iestādi. Bet, ok, domāju-paspēlēšu līdzi.
Es viņai izjautāju, kas tas par konkursu, kā viņi dabūja manu numuru. Teica, ka izvēlējās tieši mani kā uzvarētāju, es esot aizpildījusi anketu. Ok, atļāvu viņai sevi pierakstīt uz tipa rītdienas četriem.
Likās divtik aizdomīgi tas, ka viņa man saka, ka man esot jāpaņem līdzi pase, lai varētu pārbaudīt, ka tā tiešām esmu un, ka cits cilvēks neatnāk. Man tas likās tiešām jocīgi, jo pasi uzrādīt konkursiem prasa parasti, ja tā balva ir ļoti dārga, vairākos simtos, bet tur kaut kādas sejas kopšanas procedūras.. anyway.
Saruna beidzās, nolēmu uzgūglēt salona vārdu pēc adreses, redzu, ka neko lādzīgu neatrod, tā kā es dzīvoju netālu, es domāju-es tiešām nezinu tur tajā adresē tādu salonu, neesmu pamanījusi.
Atnāca no tā salona sms par pierakstu, rakstīts, ka 5 stāvā jakāpj. Pff. (man nav problēmas tik augsti uzkāpt, bet vienkārši likās jocīgi kaut kāda tērbatas iela 30 un salons 5 stāvā, jo parasti saloni neiekārtojas tik augstu, ja vien nav lielveikalā)
Pēc 5 min es viņiem piezvanīju vēlreiz, pacēla kaut kāds vīrietis telefonu, saku viņiem, ka viņi ir kaut ko sajaukuši, jo es esmu pārliecināta, ka neesmu pie viņiem neko pirkusi un neesmu piedalījusies konkursā. Vīrietis sāka man stāstīt, ka viņi sadarbojas ar visiem lielākajiem tirdzniecības centriem un, ka tur tās anketas jāpilda un tad tirdzniecības centrs viņiem atsūta uzvarētāju sazināties par balvas saņemšanas. Ka nav pamata domāt, ka viņi kko sajaukuši, galvenais rīt ir atnākt laicīgi uz pierakstu :D
Sāku domāt, ok, šis ir ļoti ticams stāsts, bet es neesmu nevienu loterijas anketu pildījusi vismaz kopš oktobra. Neesmu konkursu entuziaste, tā teikt. Paurķējos pa internetu, atradu visādas sūdzības, ka šie itkā aicina, tad 2h jāklausās kaut kāds marketinga sviests, liek pirkt kko pa 2000 eur, kaut kādu abonamentu vai kko tml, procedūru izpilda puse sejai :D
Es, protams, rīt uz turieni neiešu :D man pirmo reizi tā gadās, ka tā piezvana un mēģina apkrāpt.
Anyway, kādai ir bijusi kāda līdzīga pieredze? Varbūt kādai ir zvanījis tieši šis kantoris no tērbatas 30?