Tuvojoties lielejai pavasara tīrīšanai vēlējos kārtīgi notīrīt savu gaišo linoleju :-D Grīdu uzkopšanai vislaik izmantoju grīdas birsti ar lupatu sariem ( nezinu kā pareizi sauc), bet esmu sapratusi ka no viņas nav nekāda jēga. (e) Skatos tagad uz Viledas birsti ar to mikrošķiedras drānu.., bet 30 eiro- tiešām tik laba? :-/ varbūt pielikt klāt un nopirkt tvaika birsti? (t)
Ar ko meitenes jūs tīrat grīdu?
Profesionalaja uzkopshana lieto to, kas traadaa un ja tas ir visprastaakais hlora balinatajs tad taadu arii izmantos. Vispar profesionalie uzkopeeji necimperlejas ar visaadiem smalkiem suudeljiem kaa majsaimnieces un skalji smejas par visadam eeteriskajam ellam pie gridas mazgashanas. Toties pec tam viss siid un laistas. :)
Pirms majposes man nekad nav bijs neviens hloru saturoshs lidzeklis, a zheel, reizeem tas dziivi padara krietni vieglaaku.
kā ierauga kaut mazāko punktiņu, tā pūš viņu, attiecīgi es no mājas laukā, ciest nevaru to smaku
Taa smaka ir baisa, tapec lietoju to tikai tur kur citadak pelejumu nevar notirit, visur citur to tiiru ar zidainu mitrajam salvetem, tiesa pec speciala lidzekla pelejums gadu neaug, pec salvetem pec menesha ir atpakal.
es mazgāju grīdas ar šo Ajax, tikai tāpēc ka māja ļoti smuki smaržo, bet nezinu vai viņam ir kāda ''tīrīšanas'' darbība, jo tāpat jau būs vien jāpaberž, ja kaut kur ir netīrs. Tā tikai reklāmas rāda- bang, un netīrumi ir prom! :-D