Zini nesāc atkal ok? Tik pat liela dala bija pret bet tu kā parasti noklusē to kas tev ir izdevīgs. Taka maza ietiepīga meitene. Izej āra, ieelpo svaigu gaisu, pasporto, beidz te ka vienmer piedrazot forumu un celt augšā bezjedzigu diskusiju.
Nu un man uzlika bridinājumu, tagad neesat ar to madasshatter vienīgas. Priecājies,ja tev tas sagada prieku (kas nu kuram) bet pats ari biju vainigs,pats izveidoju to diskusiju, neviens man nelika to darit. Tāka ne pateicoties tev. ;-)
Turpmāk foruma būšu loti kompetents un adekvāta, tapec tas ir liels jautajums kura te ilgi neuzturesies :-D ;-)
tava tema visas atklati teica ka ir pret jums ar erdiju. bet lai nu paliek. Tu skaties uz baltu sniegu un taoat teiksi ka melns. Citas vakar lasija taisnibu. Un ja dazam neoatiku es, taoat ka sai tema , net tu un erdijs 90% te riebj.
Es arī lasu un šausminos par to, kas te notiek. Bērnudārzs.
Ko var visu laiku cepties un citus uzkurināt? Tiešām liekas, ka tīnis ticis pie rakstīšanas, jo lielāko daļu no rakstītā tāpat nevar saprast.
Wallee bija taisnība - to vien spēj, kā skaitīt kurš un cik daudz komentē (kas nemaz neraksturo pieauguša cilvēka uzvedību).
Man žēl tos cilvēkus, kas ap vienu un to pašu spēj malt.
Nē nu tiešām, ja nav ko darīt, tad ej pastaigāt, ārā tik jauka saulīte. Un nemaz nejautā ko es te tad daru, jo man nav iespējas iziet ārā (ja būtu, tad te nesēdētu).