bakalaurs, padoms Jums

Reitings 69
Reģ: 30.06.2013
Sveiki visiem pēc ilgiem laikiem. Nāku pie Jums ar padomu. Tad nu ir tā sanācis, ka sāku rakstīt bakalauru un esmu nedaudz apstājusies pie darba hipotezes. Lai jums būtu vieglāk analizēt, vēršu uzmanību uz to, ka esmu pedagoģijas katedrā. Mana darba tēma -Rotaļdeja -personības attīstīšanas līdzeklis sākumskolā. Mērķis-izzināt sākumsskolas vecuma bērn personības attīstību un noskaidrot kā tik sekmēti emocionālie procesi ar rotaļdejas palīdzību.
Mana izveidotā hipotēze - lietojot rotaļdejas sākumsskolas vecumposmā tiek attīstīti emocionālie procesi, kas pozitīvi ietekmē bērna personības attīstību.

tātad.. visa sāls ir tajā,ka pēc pakonsultēšanās ar psihologu darba ietvaros, viņš man sniedza atziņu, ka hipotēze pilnīgi noteikti apstiprināsies, tas ir skaidri zināms,un tur pat nav ko pētīt.. Tad nu sāku nedaudz nervozēt un staraukties, vēlējos jautāt Jums-cosmo meitenēm kuras ir gājušas cauri šim procesam.. Vai šī hipotēze neder, jo kā uzsver mana darb vadītāja, pēc viņas uzskatiem ir pareizi, bet pašai māc kaut kādas iekšejas šaubas, ka kaut kas tomēr nav lāgā.
10.03.2016 11:00 |

Reitings 69
Reģ: 30.06.2013
Paldies chomik! :-)
10.03.2016 12:51 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Šeit varētu būt daudz noderīga - http://www.ndeo.org/content.aspx?page_id=22&club_id=893257&module_id=164213

Ja tu gribi intervēt pieaugušos un droši zini, ka deja attīsta bērnu emocionālo pasauli, tad vari to pārfrāzēt un uzstādīt kā "dejas nozīmīgums emocionālajā attīstībā" un koncentrēties uz dažādiem aspektiem, ko nu katrs no tiem ekspertiem izcels + kā darba rezultātu izstrādāt vadlīnijas dejas iekļaušanai sporta nodarbībās.
Un atrodi nopietnāku teorētisko pamatojumu (t)
10.03.2016 12:52 |

Reitings 80
Reģ: 12.06.2014
Nu nez, manuprāt, tā tēma ir tāda, ka vienlaicīgi ir gan par visu, gan par neko. Pārāk plašs temats, hipotēze arī tāda, ka tur pat nav jēgas baigi intervēt, jau uzreiz redzams, ka atbilde būs jā.

Praktiskā daļa, kur tiek veiktas tikai intervijas ar kaut kādiem nozares speciālistiem, arī izklausās nenopietni..

Varbūt drīzāk tu varētu salīdzināt, piem., rotaļdeju un kādu citu metodi, kas pašlaik tiek pielietota, arī kaut kā testējot bērnu viedokli (ja jau temats ir bērnu emocionālā attīstība).
10.03.2016 17:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits