Kur studēt grāmatvedību?

Reitings 122
Reģ: 13.07.2013
Pavisam drīz pabeigšu 12.klasi.Mani ieinteresēja šī programma!
Internetā lasīju, bet nekur jau īsti nav tās īstās studentu pieredzes!Un vispār liekas, ka nemaz tik daudz iespēju studēt grāmatvedību nav.
Varbūt kāda var ieteikt, kādu skolu, kur māca grāmatvedību(bet laba līmenī).?!
Būtu jauki dzirdēt jūsu pieredzi, kur tiešām ir vērts doties studēt un kur labāk nē!
:)
06.03.2016 18:38 |

Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Paceļu šo tēmu, jo interesē atsauksmes, varbūt ir kāds pieredzes stāsts, kas dotu motivāciju.
Man ir augstākā izglītība šobrīd, ir 9 gadu darba pieredze, bet vairs nav nekādu izaugsmju, vismaz neredzu, iespējas arī neviens nedod, esmu sūtījusi pieteikumus un sajūta bezjēdzīga. Interesē finanses un grāmatvedība, saprotu ka jāsāk teju no nulles, bet esmu gatav ieguldīt sevi, savu laiku un resursu mērķu vārdā. Pēc koledžas, 1 līmeņa augstākās izglītības viegli ieguvāt darbu grāmatvedībā? Kā darba devējs skatās uz jaunpienācējiem, es saprotu ka ceļš nav viegls.
13.02.2019 13:05 |

Reitings 2
Reģ: 07.03.2019
sveika, arī es šogad beidzu 12to un plānoju studēt grāmatvedību, arī Ventspils augstskolā ir programma Vadībzinàtnes, kur vēlāk var izvēlēties grāmatvedības virzienu, tas pats ir LLU ekonomistos:-)
10.03.2019 00:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits