Paklausies, ko tu te runā, tēma bija par kaut ko citu. Sākas ar ledusskapjiem, ja jau esi bijusi ASV, tad zini, cik tur viss lēts, cilvēki, kas pelna vidēji, tādus var atļauties, bet tu man sāc braukt augumā par to, ka ne visi tur ir miljonāri. Kur es teicu, ka Amerikā visi ir miljonāri? To tu ne no kurienes izrāvi. Kādā sakarā tu te vēl iepin politiku? Tu man te saki, kā es kaut ko nezinu, nekur neesmu teikusi, ka nezinu faktus, to tu pati izdomā.
Piedod, bet, ja biji Bruklinā un apgalvo, ka tā bija tik nabadzīga, tad jāsaka, ka tu laikam skaidrā tur nebiji. Es tur biju nesen, nekādas problēmas tur neredzēju. Bruklina ir ļoti liela un rajoni tur ir dažādi, teikt, ka visi tur dzīvo nabadzīgi, ir stulbi. Queens skaitās daudz bīstamāka vieta par Bruklinu, un, tur esot, es nesaskatīju nekādas mazākas problēmas.
Es nesaprotu, kas tev ir par problēmām, ka tu tēlo, ka visu zinu un ka esi gudrāka par citiem ar savien faktiem no nenopietniem avotiem. Nav brīnums, ka tev te ir briesmīga reputācija, jo tu vienkārši nespēj būt adekvāta. Es balstos uz savu pieredzi, ne seriāliem utt, un pēc tam vē nezinu no kurienes ne pa tēmu runāju pr lietām, kas nav saistītas ar tēmu.