OSCAR 2016

Reitings 50
Reģ: 21.07.2015
Labrītiņ.(l)
Kā jau daudziem labi zināms, naktī uz šodienu, norisinājās 88. Oskara balvu pasniegšanas ceremonija. Es pati pavadīju visu nakti skatoties, jo filmas ļoti pie sirsniņas.:-P
Kā jums patika šī gada balvu pasniegšasnas ceremonija? Padalāmies iespaidos!:-)
Man, no organizatoriskā viedokļa, šķita diezgan labi, tomēr uzjundīja nedaudz rasisms... :-/
Un, runājot par tiem, kas balvas dabūja, esmu nedaudz izbrīnīta, ka filma "Mad Max:Fury Road" dabūja 6 Oskarus... Nu nezinu, nešķita tā filma tik laba. (t)
Un jā, 20 gadus ilgais sapnis, beidzot piepildījās Leonardo Dicaprio!:-P Kaut gan, ja man būtu teikšana, par labāko aktieri apbalvotu Eddie Redmayne ("Danish girl").(l)
Jūsu iespaidiņi?:-)
29.02.2016 09:19 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Man liels prieks par Leo, kā pati būtu vinnējusi :D
29.02.2016 19:08 |

Reitings 109
Reģ: 22.12.2015
Es tikai priecajos par Mad Max. Logiski, ka taam, kas skatas tikai romantisko kino vai vieglas komedijas, sadas filmas liekas garaam, bet es ka asa sizeta filmu cienitaja redzu un noverteju labu filmu. :-)
Par Leonardo diCaprio runajot, nu protams iedeva Oskaru sogad gandriz tikai tapec, ka jau tik daudzus gadus nekas vinam nav ticis. Ne vienmer Oskaru ceremonijas apbalvo tos, kas ir pasi labakie taja gada, citreiz nostrada citi principi.. Man Revenant ne visai patika (pasha staasta zinjaa), saprotams, ieguldits milzigs darbs un fimesanas apstakli bija skarbi, ka ari diCaprio ir bijusas loti daudzas citas izcilas filmas, bet nu lai jau tiek beidzot tas Oskars un prieks vinjam ;-)
01.03.2016 10:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)