26.februāra sarunas

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Labrīt!

Mani moka bezmiegs, jo vakar sasitu kāju, ieskrienot stenderē :D Cerēju, ka no kaut kā tāda jau esmu izaugusi, bet tomēr neesmu.

Sveicieni piektdienā! Lai skaista diena!
26.02.2016 06:24 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Ui, Lollipip, turies :-/
26.02.2016 18:34 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Jauku piektdienas vakaru, meitenes!

Klau, vai kādai ir bijis tā, ka ar sliktu dūšu pieceļaties jau? Nu tāda sajūta, kad uztraukums, vēderā viss griežas, mazliet slikta dūša. Ar tādu katru rītu ceļos, agrāk visu laiku ēdu daudz brokastīs, tagad knapi kaut ko iekožu, jo slikti... pa dienu ik pa laikam arī tāda sajūta uzrodas. Lasīju, ka tas var būt no liela kakla saspringuma :/
26.02.2016 19:01 |

Reitings 7596
Apple_pie man pēdējās 3 nedēļas tā ir...ar draugu abi domājam kas ir par iemeslu...izvērtēju uzturu, to mainīju,kaut ko citu mēģināju...nepārgāja...tagad sāk rasties uz ūdens kvalitāti.šodien pirmā diena kad nelietoju vairs krāna ūdeni, redzēsim kas notiks..pagaidām jāsaka kopš šodien nedzeru no krāna ūdeni tējai, slikta dūša vēl nav bijusi!
īstenībā baigi grūti noteikt problēmu :/
26.02.2016 19:05 |

Reitings 12990
Nu es it kā krāna nedzeru, nu filtrēju, visu laiku tādu esmu dzērusi. Nevaru saprast, tik pretīga sajūta. ..
26.02.2016 19:07 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Apple_pie, tur cēloņi var būt ļoti daudz.. Gan uzturs, gan kādas veslības problēmas. Man ilgu laiku tā bija, kad kuņģa skābe bija par daudz - jau no rīta jutu garšu mutē. Tikpat labi, var būt daudz citu iemeslu.. Padomā, vai esi ko mainījusi šajā laikā uzturā vai citos paradumos.

Man šodien prieks - pa nēeenormāli ilgiem laikiem, šodien pica un vīns (l) Ceru, ka ārsts rīt apstiprinās to, ka man ir stipri labāk :-)
26.02.2016 19:09 |

10 gadi
Reitings 5929
Tūkstoš un viens iemesls var būt.

Par krāna ūdeni ir tā, ka es ilgus gadus dzēru un nekāda vaina. Tad draugs nopirka venden bačoku un ir ļoti pierasts. Dzert var, protams, arī no krāna joprojām, bet bačokā šķiet garšīgāks tomēr :D Sevī gan nekādas pārmaiņas nejūtu.
26.02.2016 19:10 |

Reitings 12990
Nu uzturs laikam mazliet sliktāks palicis... tā pati brokastu izlaišana, šodien paēdu un it kā lēnām pārgāja... :/ mazliet stress it kā arī ir, ne liels, bet nu ir dažas neskaidrības, kas un kā, varbūt tas nemieriņš plosa.. tiešām daudz variantu :-/
26.02.2016 19:13 |

Reitings 2684
Par krāna ūdeni - es dzeru tikai tādu. Pirms laika mācījos par uzturu utt, un tur lekcijā par ūdeni stāstīja, ka organismam vajag tās dažas baktērijas, kas ir krāna ūdenī, nevis sterilo ūdeni no veikala. Es gan dzēru tik tādēļ, ka garšoja :-D
+ mērīju PH līmeni, Venden ūdenim ir stipri sliktāki rādītāji kā ūdenim no krāna - Venden ūdens ir praktiski skābs, kamēr krāna ūdens ir sārmains. Ok, ne visā Rīgā tas krāna ūdens ir labs - es jau pēc garšas varu atšķirt, ja ūdenim kkas nav, bet vairumā gadījumu, esmu par krāna ūdeni :-)
Bet Jaukums nedzīvo LV , cik sapratu, tāka tur laikam kas cits :-)
26.02.2016 19:19 |

Reitings 2684
Apple_pie, neesmu sekojusi tgd līdzi, bet kā Tev ar puisi ? Vrb tas uzdzen lieko stresu un slikto pašsajūtu? Organisms jau citreiz ir jūtīgāks kā mēs pašas :-/
26.02.2016 19:20 |

Reitings 7596
Sisley laikam viņi tur pievieno kaut kādu sulfātu, bet jūtama atšķirība ir no veikala pirktā bačoka! Kur vien nav sanācis dzīvot, tomēr Latvijas jeb Rīgas krāna ūdens ko vāru,man garšo vislabāk lai gan skaitās diezgan neattīrīts ūdens. Organisms pieradis pie tāda...

Apple_pie var jau mēģināt pie ģimenes ārsta aiziet lai uz analīzēm nosūta, var būt tur būs kāda skaidrība....Es vēl gribu tomēr pati izdomāt no kā tas nelabums jo man tas dakteris un analīzes izmaksās pārāk dārgi!
26.02.2016 19:25 |

Reitings 12990
Sisley, nu tā.. it kā jau ir ok, kopā nedzīvojam, bet tiekamies un tā, skolu metis pie malas (laikam jau tā labāk uz šo brīi :D), tagad labas iespējas dabūt auto servisā par grāmatveža palīgu, kas būtu tīri neko tāds darbiņš, viņam patiktu, cerams, ka izdosies, tad jau skatīsimies. Nu ļoti labi nav, mazliet stresiņš ir, bet nav tā, ka raudu spilvenā un pārdzīvoju, to es arī izskatīju kā variantu.
Arī grūtniecību, jo iepriekšējās mēnešreizes man bija ļoooti minimālas, kā smērējumi, bet nu šo domu it kā izslēdzu, jo tikko bija mēnešreizes, kuras sākās 2 nedēļas ātrāk, bet bija normālas mēnešreizes ar diezgan spēcīgu asiņošanu. Varbūt hormonu disbalanss, tāpēc man ir problēmas ar ciklu un vēl šī sliktā dūša?
26.02.2016 19:53 |

Reitings 12990
Agrāk cēlos, uzreiz brokastis taisīju, vienmēr 3 olu omlete ar zaļumiem daudz, vēl kaut kas, tagad knapi šodien vienu olu iestūmu sevī, šausmīgi nepatīk šī sajūta. ://
26.02.2016 19:57 |

Reitings 331
Reģ: 23.12.2015
Sonakt tadu interesantu sapni nosapnoju, redzeju sapni cilveku, ko biju vienreiz satikusi, ta ari ne vardu, neko citu par vinu neuzzinaju,bet sapni es vinu redzeju un vins man pateica savu vardu, bet ka lai pie velna zinu, vai tas ari reali ir vina vards:-Dnu gribetu vinu satikt, varbut ta ir zime, ka vajadzetu vinu kaut ka uzmeklet?varbut nedaudz mulkigi izklausas, bet lai nu ka, sapni ir tada interesanta padarisana un manuprat tajos ieklausities vajadzetu.
26.02.2016 20:02 |

Reitings 2684
Apple_pie, nezinu, man jau liekas, ka vnk emocijas sakāpušas :-/ kad esmu šķīrusies no kopdzīves, ilgām attiecībām, ir bijis līdzīgi - it kā jau neraudu spilvenā, bet mr nav/kavējas, un sajūta ir kāda ir. Laikam jau organismu nepiemuļķot - kkur jau tas stress un emocijas tāpat paliek.
Bet, no sevis varu teikt - nevjag nosodīt draugu par tādu lēmumu. Es pati esmu mainījusi skolas, jo nezināju, ko gribu darīt, un neesmu to nožēlojusi, jo beigās atradu savu jomu. Ne visi uzreiz zin, ko grib dzīvē darīt. Varbūt viņam tiešām vajag kādu laiku pastrādāt, lai apzinātos sevi - tas jau vien ir rādītājas, ka nav tā, ka sēž mājās un urbina degunu, bet kko tomēr atrada, pietam nejau par sētnieku, bet normālu darbu :-)
26.02.2016 20:06 |

Reitings 12990
Es nemaz nenosodu, cenšos lieki neuzbāzties, viņam jau tā ar daudz ko tagad jātiek galā! Ģimeni, sevi, visu šo jauna darba meklēšanas procesu. Es tikai atbalstu, lai pastrādā, atpūšas no tās "vajag studēt, obligāti"lietas un gan jau būs labi! Es jau lēnam nomierinos, cenšos pievērsties savām lietām. :-)

Bet, jā, varbūt tas viss tiešam pie vainas, jo šis viss jau no janvāra vidus apmēram sācies, tā arī lēnam veselība sašķobījusies.:-/
26.02.2016 20:10 |

Reitings 2684
Tas, ka ārpusēji Tev liekas, ka viss ok, jau nenozīmē, ka iekšā tāda pati sajūta :-/ Zemapziņu jau nenoslāpēsi, un iekšējas sirdssāpes ne tik. No vienas puses, pat labāk būtu izraudāteis spilvenā, kā turēt visu sevī, bet nu, man bieži tāpat - uzrodas mistiskas veselības problēmas ne no kā, kgan it kā viss labi. Ieteikuma nav :-D Bet ceru, ka viss jums nokārtosies :-) Jebkurā gadījumā, domāju, ka tā pauze bija jums nepieciešama :-)
26.02.2016 20:17 |

Reitings 12990
Es jau paspēju izraudāties iepriekš, kaucu kā nenormāla :D Bet tagad jau labāk ir laikam, vismaz to nedaru, bet taisnība jau ir, organisms pats visu jūt un izdara secinājumus. Vienkārši ceru, ka nekas nopietns nav. Bet nu jābūt jau labi, kur gan likšos!
26.02.2016 20:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits