Man mazliet kauns par to šeit runāt , bet ... (t)
Kas jādara vai jālieto (izņemot kontracepcijas tabletes) lai mēnešreizes būtu 2-3 dienas ? Man tās ir 5-6 dienas un vienkārši neciešamas . Dažreiz par sēžu un raudu par to kāpēc tādām jābūt , lūdzu izpalīdziet man ! (s)
Un ko jūs lietojat "tajās" dienās , ar ko lielāka drošības sajūta ?
Dažreiz par sēžu un raudu par to kāpēc tādām jābūt , lūdzu izpalīdziet man !
Sievietēm tāds liktenis! Tev vajadzēja piedzimt par puiku. Bet arī viņiem ik pa laikam jāpamostas ar slapjām biksēm, ja netaisa seksu vai arī to nesimulē!
kas tur tik neciesams? man, pirms saku lietot ok, ari bija 5 dienas apmeram, bet nekad tas nav iisti apgrutinaajis vai ietekmeejis dziivi. varbuut vieniigi pusaudzu gados,kad viss saakaas un es neko nesapratu un man nebija paketes :D
Nu ja tām kurām vieglas tās menešreizes, tām pofig cik dienas.
Man agrāk bij sāpīgas ļoti, tas bij traki.
Uzlabojās tikai kad sāku dzert kontracepcijas zāles.
Tagad pa cidam 3dīnas ir stipras un pārējās dienas vieglas.
Izklausies vēl jauna, ja pārdzīvo par to.
Tici man, velāk Tev tā būs tik aprasta lieta, ka tas tev nesagadas problemas.
Es pat tagad zinu ne tikai dienu, bet pat pulksteni cikos visam jāsākas.
Protams labāk būtu bez, bet mēs esam meitenes.. Ko padarīsi.
Tāpēc nedaudz pacietības ;)
Hormoni, spirāles un visa tā padarīšana noteikti neder jaunām meitenēm un neviens saprātīgs ārsts tev neko tādu arī neizrakstīs! Tu tiešām izklausies jauna, gan jau cikls vēl noregulēsies! Izvēlies piemērotas paketes/tamponus un dzīvo tik nost - un priecājies, ka nav no sāpēm pa sienām jārāpo, ir arī tādi gadījumi.
Dārga prieks sanāk 150€ uz 3gadiem, tad mēneša maksa 4,16€ nu tā ir tā hormonālā lai nebūtu mēnešreizes.
Protams ja skaita kad dzēru tabletes, tad mēneša maksa man bij kaut kādi 10Ls, tā pat lētāk spirāle. Vienīgi ka uzreiz vaig to visu summu.
Bet parastā spirāle ir zem 20Ls es liku un derīga uz 5gadiem, bet tā ir vnk.izsargāšanās, mēnešreizēs neko neizmaina. Kādas bija, tādas arī ir.
Spirāli pusaudzim neviens normāls ārsts neliks, kā arī OK neizrakstīs, ja nebūs liela asiņošana un sāpes tādas, ka pa soenām jārāpo. Jāiztur tās dienas.
Ja nevarētu pēctam stāvoklī palikt, tad nebūtu tādas mini spirāles.
Un vispār, cits visu dzīvi dzīvodams veselīgi nevar palikt stāvokli. Ta kā ja nebūs lemsta iznēsāt bērniņu, tā pat nebūs tad.
Visas tehnoloģijas iet laikam līdzi....atceries to.
Tava ginekoloģe vnk.sterotipaina laikam.