Silti veselības vēlējumi Lollipop bērniņam - lai veseļojas! Un vienalga, vai mājās, vai slimnīcā, galvenais, lai klāt mamma, kas apčubina :)
Mana epopeja beigsies sestdien, man pasūtīts pārvākšanās busiņš, lai visu vienā krāvienā aizrauj uz jauno vietu. Janvāra komunālos iesviedu ģīmī, liku atslēgu nomainīt atpakaļ. Saprotu, ka viens kopīgs paziņa jau bija aprunājies ar viņu, ka pēc atslēgas nomainīšana atpakaļ asti iežmiedzis aizskrēja prom pēc tam pie jaunās draudzenes. Es sapakoju vēl šo to, lai sestdien jau no rīta esmu kaujas gatavībā (līdz tam ļoti darba pilnas dienas, ceturtdien vēl uz bērēm jādodas, nebūs ne vēlēšanās, ne laika tur būt). Un aizbraucu pie draudzenes. Ne vienu vakaru tur neuzturēšos, bet arī neviena vārda viņš no manis nedzirdēs. Nekad.
Tas jau vairs nebija aizvainota vīrieša gājiens, tas bija kropļa gājiens. Bijām vienojušies, ka vņš savas dāmas neved tur, kamēr es tur esmu, savādāk par komunālajiem maksāšu mazāk.
Līguma man nav, bet viņam arī ne - bija sākumā, pirmo gadu laikam. Tāpēc policija nebūtu neko spējusi darīt - ne es tur oficiāli īrēju, ne deklarēta - viņam ar saimnieci mutiska vienošanās. Slēdzeni gan jau mainīs, kad būšu prom, lai neeju tur or whatever.
Un veto uz vīriešiem tik ilgi, lîdz par šo spēšu pasmieties - kā bijušais par 12 stundu laikā kopš summas aprēķināšanas izmet no dzīvokļa un mantas draud izmest izgāztuvē, ja nesaņems iemaksu arī uz priekšu.
Piekrītu tam, ka mans stāsts ir par biedēkli visām, kas naivi domā, ka mutiska vienošanās sadzīvot ir jāņem nopietni. Kolīdz šķiršanās, tā ārā pa durvīm.
Datoru atstāšu šīs dienas darbā, dokumentus seifā. Kas to zin... Ja šodien viņu izprovocēja nezinu kas, varbūt iztīrītais grāmatu plaukts, tad varbūt rītdien atnākot mājās būs izcirtis manas aizslēgtās istabas durvīs caurumus. Hz, ko viņš vēl paspēs izdarīt.. Mēbeles jau īsti pote draudzenes dzīvoklī neaizvedīsi.. Bet ja kas, tad tomēr sms ar kontaktiem nodošu draudzenes vīram, kas izteica siltu vēlēšanos ar viņu aprunāties.