A) Atnāk mājās, prasa kas vakarinās, gribu pierīties un izdzert 4-5 alinus un gulēt.
B) pēc darba uzreiz dodas iedzert ar čomiem pāris alinus kādā bārā
C) Atnāk un stundām ilgi runā ar čomu pa telefonu
D) Dzer alinus un skatās tv līdz uznāk miegs?
Rīdziniece- 24-34 gadi. Ir viena meitene kas ar puisi katru dienu dzerstās un ballējas un tusējas ar loti dažāda vecuma cilvēkiem un vienmēr sauc mūs ar. Izteikta cacinja.
Nerea- Un ja nu starp viniem ir meitenes kas arī satiekoties bez alko nevar un negrib?
Ka es smejos..iedomajos divus pieaugusus vecus virs 25 gadiem stundam vakara viens ar otru runa pa telefonu, vai caktoi vai skaipa stundam runa, zilie kaut kadi jei bogu.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Selīna- Es smagi strādāju nedēlu, grafiks tā iekrita, tagad vairākas brīvdienas. Ja nezini nerunā un gatavoju vienmēr pats. Bet mav jegas tev taisnoties. Tapat vienmer atradisi pie ka piesieties trolli.8-)
Ir viena meitene kas ar puisi katru dienu dzerstās un ballējas un tusējas ar loti dažāda vecuma cilvēkiem un vienmēr sauc mūs ar. Izteikta cacinja.
Mēs ar draugu ar studentu laikos tā darījām, tik pēc nodarbībām satiekamies ar draugiem un tik tusējām. 5dienas, 6dienas vispār klubu dienas :D Bet tev jāņem vērā, ka ne jau visi šeit ir studenti un ne visi var visu laiku tusēties. Ja tev tā gribas un vari tā darīt, uz priekšu, kur problēma? Bet pieņem to, ka visi tā nedara ;)
-ejam uz kaadi kino/kafee/izstaadi/pastaiga vai kur citur aizbraucam
- uztaisa sev vakarinas(es vakaros censhos neest) un tad kaads seriaals, filma, kopiiga sportoshana vai arii dara savas lietas-maciibas/trenish/lasiishana etc.