palidzat

Reitings 136
Reģ: 07.12.2014
Iepazinos ar vīrieti internetā , sarakstāmies trīs nedēļas bus iespēja tikties tikai vasarā, jo pašlaik atrodas UK. Mums ir piecu gadu starpība , pirms pus gada izšķīrās no trīs gadu atticībām. Izskatā mani viņš loti piesaista un kontaktējoties arī , kaut gan mums tā sarakste ir īpatnēja tāds kā viens liels flirts , viena otra ķircināšana. Ir man atzinies simpātijās , kaut gan ir teicis , ka liekoties auksta , atraidoša , bet tas ir tāpēc , ka gulējis ar daudzām sievietēm un neesam tikušies. Pēdējās dienas ir bijušas tik pāris ziņas no manis un viņa puses , kaut kas nav vairāk un nezinu kas noticis. Latvija viņš no manis ari dzivo tālu , bet man pašai pēc vasaras plānot dzīvot uz Rīgu vai to pašu UK.
Kā jūs rīkotos? Gaidītu vasaru un līdz tam laikam censtos veidot komunikāciju? Vai tomēr pateiktu, ka nekas labs tur nevarētu sanākt? No vienas puses domāju , ka ja beigsim kontaktēties tāpat iespejams vasarā piedāvātu tikties un es neatteiktu. Tāpēc nezinu ko iesākt.
04.02.2016 23:23 |

Reitings 136
Reģ: 07.12.2014
Protams, ja uzrastos kāds cits vīrietis, kurš mani piesaistītu es neatteiktos satikties un izveidot attiecības. vienkarši domāju , ka tā nenotiks.

Sirds sāpēja par to, ka sarakstoties bija tik laba komunikācija, bet satiekoties nekas no tās nebija
05.02.2016 00:47 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Sirds sāpēja par to, ka sarakstoties bija tik laba komunikācija, bet satiekoties nekas no tās nebija

05.02.2016 00:51 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Komunicējot ar cilvēku virtuālajā vidē, rodas kaut kāda ilūzija par to, kāds viņš varētu būt realitātē. Tad seko tikšanās, kas nosēdina Tevi uz realitātes beņķīša :) Tas, cik ļoti atšķīrās iedomas no patiesības.. ietekmē to, vai 2. randiņš sekos :)
05.02.2016 01:03 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012

halloooo... labriit! internets un realaa dzive atshkjiraas. internetaa cilvekiem piemiit veelme buut daudz skaistaakiem (pielabo bildes, liek tikai ar vislabaako makeup), forshaakiem, runaatiigaakiem utt...

beidz iecikleeties uz viirieti! nu buus vins buus, pagaidi ;)
05.02.2016 01:03 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Man jau izskatās, ka no iepriekšējām divām attiecībām nekādu mācību neesi guvusi un tik turpini kāpt uz tā paša grābekļa - tevi interesē konkrēti idioti. Varbūt tomēr mēģini pakustināt smadzenes un saskaitīt visus reālos cilvēka mīnusus? Nu kam tev tāds vajadzīgs?... Beidz piefantazēt kaut ko, kas neatbilst patiesībai - skaties uz faktiem!
05.02.2016 05:31 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Un par to teikumu, ka tev ir stingrs raksturs... :D Vairāk izklausās, ka esi drīzāk pārāk naiva un vēl pārāk jauna - kaut kādas kaprīzes ir, bet baigi nevietā.
05.02.2016 05:34 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
16 gados bija puisis gadu, kurš mani pavedināja uz alkoholu,zāli....
Pēc tam sekoja divus gadus attiecības, kurās mani ierobežoja,jutos kā cietumā + vēl fiziski darīja pāri.

Nu nav tev stiprs raksturs. Tu tiesam šķieti panaiva un gatava iemīleties iedomu tēlā. Saraksties ar kaut kādu "supermačo" internetā, un JAU plāno, kā savu dzīvi pakārtot viņam, ja pat tikušies neesat, un tev pat nav skaidrs, ir tur kaut kāda ne-virtuāla pievilcība vai nav. Un skat, jau atkal vecie grābekļi - tavs "supermačo" var pārgulēt ar visu Bausku, bet "viņa bērnu mātei" (t.i., TEV, un kopīgi bērni tur ņe pri čom) jau uzstāda noteikumus un limitus.

Nevajag tev nekādus mūrus nojaukt! Tie mūri ir laba pašaizsardzība. Pret grābekļiem.
05.02.2016 07:03 |

Reitings 109
Reģ: 17.08.2015
Es laikam turpinātu sarakstīties, ja būtu vēlme tīri pēc komunikācijas. Katrā ziņā, nevajag būt tai, kura šo komunikāciju uztur. Ja viņš neraksta, tad arī nevajag tev rakstīt pirmajai. Bet vislabāk protams būtu meklēt kādu vīrieti šeit pat LV.
05.02.2016 10:36 |

Reitings 126
Reģ: 04.02.2016
Pārstāj iepazīties internetā.:-D
05.02.2016 11:48 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Manuprāt, ir diezgan jocīgi plānot dzīvi ar vīrieti - kas ko un kā būs, ja jūs pat 1 reizi neesat satikušies, tik tas, ka varbūt kkad vasarā..
Tas ir tikai interents, tikpat labi otrā pusē var sēdēt padzīvojis vecis ar alus vēderu, vai čalis, kas dzīvē pat pār lūpu nevar pārspļaut, tādēļ internetā mētā baigo mačo, kgan tikai pirms pāris mēnešiem nevainību zaudējis, un stāstīt, kāds viņš zvērs seksā. Un, tikpat labi, viņš visus tos tekstus - Tu man liecies simpātiska, bla bla bla, saka vēl 10 meitenēm.
Protams, ir arī pa kādam sakarīgajam.
Dzīvo tagadnē, ja uzrodas kāds foršs puisis, aizej uz randiņu, izklaidējies ar dradzenēm, nevis sēdi un domā, kā būtu, ja būtu. Komunikāciju es nepārtrauktu. Ja viņš gribēs, vasarā tāpat satiksieties ;-)
05.02.2016 12:08 |

Reitings 126
Reģ: 04.02.2016
Sisley- Pag, kas tur slikts ja arī saka 10 citām meitenēm? Tas taču logiski ka čalis kolīsies ar vairākām un meginas veidot attiecibas ar to ar kuru vairak sapasēs.(t)
05.02.2016 12:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits