Hei!
Vai kādai nav zināms kāds salīdznoši lēts neliela dzīvokļa vai komunālā dzīvokļa istabas izīrēšanas variants? Ļoti meklēju citu dzīvesvietu Rīgā- Teikas, Purvciema vai centra rajonā.
Salīdzinoši lēts ir līdz +/- 200 eiro (ar komunālajiem maksājumiem).
SS.lv un fb jau skatos un sekoju sludinājumiem visu laiku, bet interesējos vai kāda pati neizīrē kko vai nezin caur paziņām, piemēram, kādu kas dzīvo komunālajā dzīvoklī un varbūt atbrīvojusies istaba. ;)
Kad atradīšu sev kaut ko, varēšu piedāvāt savu istabu. Ziemā max 140 eur, vasarā mazliet virs 100 ar visu cenā. Bet es ar martu vākšos prom - šomēnes vēl meklēju.
Rajons gan nav prasītais, jo pārdaugava, bet sab.trans. līdz centram ir kādas 10-15 min.
nu nesaku, ka nav neiespējami, bet nu gribi pārāk daudz. strandarts divām istabām ir 300 eur + komunālie. un es ar tādu cenu īrniekus vienmēr esmu atradusi dienas laikā.
paranoid, uz dzīvokļa īri jau vairs neceru par tādām naudiņām, diezgan nereāli, jā, bet ja nu tomēr, pieminēt un uzjautāt nekad nav lieki. ;) Bet tā šobrīd saprotu, ka komunālā dzīvokļa variants ir daudz reālāks.
paranoid, nu 300 par 2 istabām ir ok,ja tās ir izolētas. Cik esmu novērojusi, parasti par tādu naudu rakstīts,ka ir 2 istabas, taču patiesībā tā viena no istabām ir viesistaba un savienota ar virtuvi.