Draudzene krāpj vīru

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Mana draudzene krāpj savu vīru, un tas man liek justies ļoti nelāgi :-( Protams, es viņu nenodošu un negrasos stāstīt viņas vīram, par to nav runas. Bet kā lai skatās acīs vīram kopīgajos pasākumos? Tās visas sarunas par viņas mīļāko... es to neatbalstu, es jūtos kā līdzatbildīga. Saka, ka tas, kādi ir mūsu draugi, tādi esam arī mēs paši, un es negirbu būt tāda :'-( Dodiet kādu padomu
04.02.2016 09:19 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
Draudzene arī krāpa vīru. Aizsūtīju informāciju e-pastā vīram (protams no jauna, sveša epasta). Pēc tam draudzene brīnījās kā un no kurienes uzzinājis, mazliet arī šo iekaustījis bij, jo nesen precējušies un kāzas lielas, bet nu nevarēju novaldīt smieklus, kad viņa stāstīja. Muļķe bij un paliks. :-)
04.02.2016 11:22 |

Reitings 195
Reģ: 03.02.2016
Reiz biju situācijā, kad mani draugi sagāja kopā, bet meitene visu laiku viņu krāpa gan ar savu bijušo, gan viņa draugiem. Puisim radās par to aizdomas, viņš man jautāja vai tā tiešām ir, sākumā ilgi liedzos un nestāstīju, jo domāju, ka nav mana darīšana, lai paši risina savas attiecības... bet beigās sapratu, ka cilvēks nav pelnījis, ka tiek vazāts aiz deguna, jo viņa viņam visu noliedza, tad nu vienreiz, kad atkal par to jautāja, pateicu, ka jā, bet neko sīkākās detaļās, lai paši tālak visu noskaidro. Lieki teikt, ka attiecības izjuka viņiem abiem, arī man ar to meiteni. Tomēr līdz šim brīdim skatoties, man vēl ne reizi nav pietrūkusi šī draudzība. Šķiet, lai arī nav jau it kā manas problēmas, nevarēju panest tos visus stāstus, man tomēr patīk attiecībās godīgi cilvēki. (t)
04.02.2016 11:31 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Draudzene arī krāpa vīru. Aizsūtīju informāciju e-pastā vīram (protams no jauna, sveša epasta). Pēc tam draudzene brīnījās kā un no kurienes uzzinājis, mazliet arī šo iekaustījis bij, jo nesen precējušies un kāzas lielas, bet nu nevarēju novaldīt smieklus, kad viņa stāstīja. Muļķe bij un paliks.

tu es gļēvule , ja turi marku tad turi līdz galam !
04.02.2016 11:33 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Interesanti būtu dzirdēt meitenes viedokli, kurai labākā draudzene apprecējusies ar viņas brāli un to krāpj. Viņa aizstāvētu labāko draudzeni vai brāli? Ekstrēmā situācijā, labākā draudzene atklātu noslēpumu, ka bērnu patiesībā gaida no mīļākā.. Vai to arī paturētu noslēpuma? Galu galā statistika par to, cik vīriešu audzina svešus bērnus par to paši nezinot norāda uz to, pie kā šāda krāpšana mēdz novest. Man laikam vajadzētu rakstīt romānus :-D
04.02.2016 11:38 |

Reitings 3647
Meitenēm, kuru labākās draudzenes krāpj - vai jūs pieļaujat, ka jūs tiekat izmantotas kā alibi?
04.02.2016 11:39 |

Reitings 205
Reģ: 16.01.2014
Vai tad saskaņā ar līdzīgas diskusijas viedokļiem nevajadzētu tagad iet un apgaismot vīru, lai padarītu viņam vieglāku dzīvi un atvērtu acis, lai viņš nejūtas piekrāpts uz pazemots un tālāk pats var lemt, ko darīt ar savu laulību? Jo visi, kas "izliekas neko neredzam, piedalās krāpšanā"?

+ nu gluži tas ko nodomaju :-D
04.02.2016 11:41 |

Reitings 511
Reģ: 13.06.2015
zūd ticība laulībai kā tādai

tas, ka tava draudzene krāpj vīru nenozīmē, ka tev būtu jāpārstāj ticēt laulībai kā tādai. krāpšanas ir bijušas visos laikos, bet ne jau visi krāpj un tas uzreiz automātiski nenozīmē, ka tu arī krāpsi un tāpēc nav jēgas precēties. vai nu noklausies un aizmirsti vai arī painformē viņu, ka nevēlies klausīties viņas afēru aprakstos un ka tev tas nav interesanti un ka tā vietā tu labprāt parunātu par ko citu.

kopumā piekrītu meitenēm- tev nav jājūtas līdzatbildīgai, jo tu neatbildi par viņas rīcību.
04.02.2016 11:42 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
man ir līdzīgi, bet draudzene ar saviem noslēpumiem stāv augstāk par draudzību ar viņas vīru.Viņu atiecību problēmas,lai paliek pie viņiem.;-)
04.02.2016 11:46 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Viss, ko varu pateikt-tāpēc arī cosmo ir tēmas - meklēju labāko draudzeni, jo nez kur visas nozudušas :D Turpiniet tēlot svētās govis, bet tad nebrīnieties, ka draudzenes novēršas no jums.
Draudzība ir atbalsts nevis morāles mācīšana. Krāpšana nekad labi nebeidzas- dabūs tā draudzene mācību arī bez autores līdzdalības.
04.02.2016 11:47 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
Un esmu arī bijusi kā alibi dažādās situācijās, un vienreiz man noderēju viņa kā alibi...:-D ....bet tas jau bija,kad šķīros no savējā.Laika gaitā viņa ir iemīlējusi savu vīru tā, ka vairs nekrāpj....
04.02.2016 11:49 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Man arī ir draudzene, kura ir krāpusi savu draugu un esmu bijusi ar viņu vienā ballītē un to visu redzējusi. Tad ir draudzene, kura zin, ka vīrietim ir nopietnas attiecības, bet tik un tā turpina ar viņu tikties un ir viens draugs, kurš arī bieži krāp savas draudzenes. Es nezinu īsti mani tas nekādi neietekmē netaisos nevienam neko stāstīt un draugiem ar pirkstu kratīt, ka tā nedrīkst dzīvot. Man pietiek savu problēmu.
04.02.2016 11:56 |

Reitings 3647
Viss, ko varu pateikt-tāpēc arī cosmo ir tēmas - meklēju labāko draudzeni, jo nez kur visas nozudušas Turpiniet tēlot svētās govis, bet tad nebrīnieties, ka draudzenes novēršas no jums.
Draudzība ir atbalsts nevis morāles mācīšana. Krāpšana nekad labi nebeidzas- dabūs tā draudzene mācību arī bez autores līdzdalības.

Kāpēc tu uzskati, ka draudzību pārtrauc krāpēja?

Ja es uzzinātu, ka mana labākā draudzene krāpj savu vīru, es pirmkārt jautātu - kāds tam ir iemesls? Vai kaut kas laulībā neapmierina? Ja viņas atbilde būtu aptuveni - komunikācijas ar vīru nav, viņam esmu vienaldzīga, laulība viņam nav prioritāte, viņš manī neklausās, kad piedāvāju risinājumus mūsu problēmā, viņš tos ignorē, utt. Mēdz būt, ka cilvēks vairākiem laulības gadiem mainās un tad var sekot krāpšana. Tādā situācijā es labāk ieteiktu pamest vīru, nevis krāpt viņu.

Bet, ja problēma būtu mazsvarīga un viņa pati negribētu labot šo situāciju, bet tā vietā vīru krāptu - ieteiktu šķirties, vai teiktu, lai pārtrauc romānu. Ja viņa turpinātu krāpt, pārtrauktu draudzību.

Ja laulībā rodas problēmas - tās ir jāizrunā un jārisina, nevis jākrāpj.
04.02.2016 11:57 |

Reitings 11162
laulība ir starp 2 cilvēkiem un pārējiem tur nav daļas
04.02.2016 12:00 |

Reitings 3647
...bet tas jau bija,kad šķīros no savējā.Laika gaitā viņa ir iemīlējusi savu vīru tā, ka vairs nekrāpj....

Tātad pirms laulības viņa šo vīrieti nemīlēja? Šaubos, vai laulību noorganizēja viņu vecāki, jo tas būtu vienīgais iemesls šādai situācijai.
04.02.2016 12:01 |

Reitings 11162
Tātad pirms laulības viņa šo vīrieti nemīlēja? Šaubos, vai laulību noorganizēja viņu vecāki, jo tas būtu vienīgais iemesls šādai situācijai.

laikam tevi tas pārsteigs , bet ne visi precas neizmeļamas mīlestības vadīti :D
04.02.2016 12:04 |

Reitings 3647
laulība ir starp 2 cilvēkiem un pārējiem tur nav daļas

Bērniem arī? Ja bērni pieķer vienu no vecākiem krāpjot?

Ja krāpj, laiks jāplāno ļoti precīzi. Bet visi mēdz kļūdīties vai palikt neuzmanīgi un tad visādi gadās.
04.02.2016 12:04 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Fuj, es lasu un liekas, ka vairs uzticība kā tāda nepastāv. Cik cilvēki ir nožēlojami. Ja uzzinātu, ka manējais mani krāpis esot ar mani, laikam rīkli pārgrieztu.
04.02.2016 12:07 |

Reitings 11162
Bērniem arī? Ja bērni pieķer vienu no vecākiem krāpjot?

nu pa lielam arī bērniem , mans tēvs krāpa manu mammu , es nekad par to neesmu runājusi , jo es abus vecākus mīlu vienādi un negribu lai kašķī vēl iepin mani , jo kur vecākam prāts pieļaut ka to redz bērns un vēl pasaka otram - vot tā manuprāt ir trauma !
04.02.2016 12:08 |

Reitings 3647
laikam tevi tas pārsteigs , bet ne visi precas neizmeļamas mīlestības vadīti

Ja domā, ka finansiālu, tad jau tiešām par KISS var spriest pēc draugiem. Gold digger?

Nē, noturīga laulība ir balstīta ne tikai uz mīlestību, bet arī uz draudzību, kopīgiem mērķiem, kopīgām vērtībām, uzticību un abpusēju cieņu. Vismaz tā dara pieauguši cilvēki.

Ja pāris jau sākumā nolemj, ka nav pretenziju pret mīļākajiem, tad viss ir perfekti. Galvenais, lai abiem labi. Bet tiklīdz tiek melots un krāpts - tā jau nav laulība, bet parodija par to.
04.02.2016 12:10 |

Reitings 11162
Ja domā, ka finansiālu,

vai tad tikai 2 lietas var turēt kopā cilvēkus vai nu nauda vai mīlestība ? citu iespēju nav ?
04.02.2016 12:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits