Man šobrīd ļoti aktuāla tēma. Slikti veicas ar to svara nomešanu. Jau mēnesi sportoju 3-4 reizes nedēļā, reizēm eju uz dažādām grupu nodarbībām, citreiz skrienu vai darbojos uz trenažieriem. Jūtu, ka esmu nedaudz uztrennējusi izturību, varu vairāk izpildīt, bet svars īpaši nekrītas, kaut būtu kam kristies. Pēc treniņiem vakaros cenšos ēst dārzeņus/ olbaltumvielas un iztikt bez ogļhidrātiem. Vakar nepaēdu brokastis, pusdienās vistu ar dārzeņiem un vakarā pēc treniņa bija tik slikti, ka likās, ka paģībšu, sapratu, ka ogļhidrāti ir vajadzīgi, tāpēc šo rītu sāku ar auzu putru, mēģinu laboties. Grūti atteikties no saldumiem, ar tiem grēkoju weekendos, darba dienās turos. Brīvdienās prasās arī suši , picu vai ko tādu, ja galīgi nespēju atturēties, tad cenšos vismaz daudzumu ierobežot, bet nu grūti man pagaidām iet. Vienīgi nedaudz motivācija ir pavairojusies, salīdzinoši ar janvāra sākumu, kad sāku, jo sāku justies fiziski nedaudz labāk, muguras sāpes mazinājušās, enerģija nedaudz palielinās, tas motivē nepadoties.