Es jau vairākus gadus esmu bieži pieskatījusi māsas bērnus. Tāpec piekrītu Wee, ka tas ir attieksmes jautājums. Jo esi noskaņota uz to, ka ar bērniem dzīvoties ir forši un tas patīk, arī mazais to sajūt un ar viņu ir vieglāk. Man pašai bērnu nav, bet esmu gan piedzīvojusi, kā tas ar bērnu, palīdzot māsai. Gan kad bija bērns slims, gan kad zobi nāca, gan visu citu. Pat naktīs esmu pieskatījusi. Citreiz negribējās pieskatīt, bet vajadzēja - tad bija grūti, jo gribējās sarīt kaut ko citu. Bet tad, kad tiešām ar prieku noņēmos ar mazo, tad bija forši. Tas tiešām ir attieksmes jautājums.
Man tagad ir divdesmit. Man gribās kādreiz bērnu, bet nezinu, vai tam būtu jebkad gatava. Bail, vai būšu laba mamma, tāpēc piekrītu arī teika spolīte - tas ir darbs ar sevi. Savā ziņā tas ir darbs, bet tomēr bērns ir arī dzīve, prieks, rūpes. Ja vairāk noskaņojas uz pozitīvo, tad arī ir vieglāk. Tad, manuprāt, tas viss notiek no sevis.
Par autori - varbūt nedaudz pagaidi. Tīši nevajag plānot, bet ja gadās - tad gan jau tiksi galā. :)