Darbs pie datora

Reitings 206
Reģ: 07.02.2015
Sveikas!

Noteikti daudzas no jums ikdienā strādā pie datora.
Padalāties - jums pēc tam muguras augšdaļā nav nepatīkama sajūta (tā kā velkoša sajūta)?
Ikdienā strādājot to tā neizjūtu,bet kā ir brīvdiena - viss. Diskomforts ir klāt! Kādu dienu vairāk, kādu mazāk. Cenšos visādi fiziski darboties, lai iekustētos vairāk, bet vienā brīdī tā smeldze paņem virsroku un neko vairāk negribas.

Kā jūs ar šo cīnāties? Varat ko efektīvu ieteikt?(s)
23.01.2016 17:00 |

Reitings 206
Reģ: 07.02.2015
Es jau ari ik pa laikam censos acis atputinat, ta piecelos-pastaigajos-plecus izvingrinu-rokas izaploju.
Bet kaut ka ar majas runaju un saku ari aizdomaties-vai mans spilvens nav pie vainas:-/

Bet vispar gribetos,lai man izmase kartigi muguru,plecus. Laikam jau bus japierakstas uz masazu,bet visur tadas rindas.
Peldet nepeldu-nemaku(s):-(
Biju pie vienas citas fizioterapeites, kaut ka neveiksmigi vina man skiet muguras lejas dala kaut ka saspaidija.
23.01.2016 20:20 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Es ik pa laikam izstaipos pie datora. Kad jūtu, ka sāku staipīties par daudz un par biežu un sāku ļoti krakšķēt, dodos pie masieres. Sanāk reizi ~2 mēnešos izmasēties, bet uz kārtīgo masāžu, kur sāp, kā izspaida nevis parasto relaksējošo.
Dažus darbus iepriekš, man tiešām sāpēja kakla augša no sēdēšanas pie datora, minu, tas atkarīgs no galda un datorkrēsla + pozas.

Strādāju pie datora, 9-10h/dienā. Pa vidu ar pusdienas pārtraukumu un tualetes/kafijas automāta apmeklējumiem. Citreiz atļaujos dīvainās pozas, kā kāju palikt zem sevis sēžot, , izguleties uz galda.. :D
Darba vide atļauj, vismaz pagaidām neviens nav aizrādījis :D
Kaut kas aizķēries no visādām vidusskolām un lekcijām, ka jāmaina pozas sēžot pie pc, jāpastaipās, jāpamaina slodzes uz muskuļiem, tāpēc arī atļaujos tādas dīvainības, bet vispār, labākais esot no rīta (un vakarā) 10min pavingrot un nodarboties ar sportu..
23.01.2016 22:38 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Bļin, ne to pogu nospiedu, vajadzēja būt linkam nevis bildei teksta vietā :D sorry :D
23.01.2016 22:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits